Word KWO member

Pecky’s Blog – De bewogen maand juli

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De titel van deze blog verraad het al: juli was een behoorlijk bewogen maand voor Darrel Peck! Er werd gevist in Engeland, Italië, Frankrijk, Duitsland én België en in de meeste landen ging het Darrell goed af. Er waren echter ook de nodige tegenslagen in de zomermaand bij uitstek… Je leest er alles over in deze nieuwe blog!


Darrell aan het woord: Sinds mijn laatste blog ben ik twee keer naar Italië gevlogen, ben ik in Frankrijk geweest (in Dorset voor de Carp Academy) en ik ben net vanaf de Duitse grens (tegen Denemarken) aan naar huis gereden. #DRUKKETIJDEN… Ik heb de afgelopen weken flink wat kilometers op de teller gezet en ik heb zelfs nog een persoonlijke roadtrip gemaakt naar Dundee in Schotland, samen met mijn vrouw en kinderen. Dit om mijn 90 jaar oude opa en oma op te zoeken. Nu ik dit schrijf is het 19 augustus en morgen staat er weer werk te wachten in de vorm van een Franse trip. De week daarna volgt nog een filmtrip, waarvan ik de locatie nog moet horen.

Er werden flink wat landen bezocht in juli, waaronder dit meer in Duitsland!

Eerlijk gezegd ben ik deze zomer enorm druk met werk omdat ik de gehele herfstperiode voor mezelf wil houden. Ik ben aardig uitgeput van het vele reizen en de zweterige nachten op de bedchair. Daarnaast voel ik me behoorlijk schuldig voor alle tijd die ik weg ben geweest bij mijn jonge familie. De herfst komt langzaamaan in zicht en ik kan het licht al zien aan het einde van de tunnel. Als ik de komende twee weken heb gehad dan heb ik een week vrij om mijn batterij op te laden en mijn herfstoffensief voor te bereiden.

Juli was een maand met ups en downs, maar ook veel gezelligheid!

Italiaans avontuur

Maar goed, genoeg gezeurd en gepraat over wat er nog komen gaat, eerst maar eens terugkijken op wat er afgelopen maand is gebeurd. Wat heb ik precies gevangen? Het eerste water dat ik bezocht heb in Italië is een wedstrijdwater. Een groot meer, ik gok op zo’n 80 tot 100 hectare, dat BOMVOL zit met vis. Er zitten voornamelijk vissen van rond de 15 tot 25 pond, maar er zijn ook uitschieters die de 50 pond voorbij gaan.

Het eerste water dat ik in juli bezocht was in Italië.

Het idee achter deze trip was om kennis te maken met het Italiaanse Korda team en te leren over hun visserij en waar nodig tips te geven die ik in mijn eigen visserij heb geleerd. Het meer was pittoresk gelegen tussen de bergen en het enige wat het uitzicht enigszins verstoorde waren grote watertorens aan de overkant.

Ach, hoe storend zijn die torens nog op de achtergrond als je dit soort vissen mag vangen?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook