ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – De ‘vijf-daagse’ op Welly en een pittige filmsessie in de UK!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

In de vorige twee blogs was Pecky niet te stoppen op Welly en bleven de bakken maar komen. Om het maximale eruit te halen besluit Pecky daarom zijn jaarlijkse vijf-daagse sessie in te zetten en staat er ook nog een filmsessie gepland op één van de moeilijkste day ticket wateren in de UK… Lees hieronder hoe beide sessies zijn verlopen!


Pecky vertelt: Hopelijk zijn jullie trouwe lezers want deze maand houd ik de intro wat korter. Kort samengevat kan ik vertellen dat ik sinds de lockdown twee tot drie nachten per week op Wellington Country Park gevist heb. In de vorige blog heb ik jullie al verteld dat ik maar liefst negentien vissen in twee sessies wist te vangen, waarvan tien veertigers! De kers op de taart was Small Tail Mirror op 52 pond! Ik had nog een sessie voor de boeg, voordat de werkverplichtingen me dwongen om twee weken te stoppen. Met dat en het succes van de vorige sessies in gedachten, besloot ik alles op alles te zetten mijn vijf-daagse sessie in te zetten. Deze begon op 12 juli 2020.

Pecky met Small Tail Mirror, zijn zwaarste vis op Wellington tot nu toe!

De vijf-daagse sessie

Omdat ik er de week voorafgaand acht vissen had gevangen, was Boat House Point de stek waar ik naar toe wilde. Helaas was deze stek al bezet. Terwijl ik stond te praten met Charlie over het vrijkomen van de stek, hoorde ik een vis springen in het bovenste gedeelte van The Arm. Deze specifieke stek wordt doorgaans veel minder bevist en ook tijdens mijn vorige sessie heb ik hier vis horen springen. Het werd voor de eerste nacht The Arm! Het plan was om dan de volgende ochtend te verkassen naar Boat House Point. Om een lang verhaal kort te maken: Ik zat op de vis, maar wist ze niet te vangen…

Helaas verliep de nacht zonder enige vorm van actie…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1