ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Pecky’s Blog – Een hattrick op Orient

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Een hattrick van vijftigers op een water van 2500 hectare, bevist vanuit een boot. Voor sommigen klinkt het als waanzin, voor anderen als de ultieme droom. Iemand die letterlijk het bootje in stapt en de avonturen tegemoet vaart is de Engelsman Darrell Peck, die jullie in deze nieuwe blog meeneemt op een bruut avontuur op het Franse Lac d’Orient!

Bootvissen op Orient is prachtig, maar het vergt wel de nodige dosis doorzettingsvermogen!


Darrell aan het woord: Aan het begin van de winter van 2018 had ik mezelf opgesloten op kantoor om een flinke slag te maken aan mijn tweede boek. Praten en schrijven over vissen zonder daadwerkelijk te gaan is behoorlijk lastig voor mij, en als therapie heb ik mezelf getrakteerd op twee prijzige nieuwe producten. De eerste is een nieuwe Canon Eos R camera en de tweede een fiberglass kajuitboot, die ik kocht met de opbrengsten van mijn eerder verkochte bivvy boot. Als ik toen had geweten dat ik twee dagen later de kans kreeg op een Wellington country park ticket, dan had ik misschien wat minder geld uitgegeven… De boot heeft de hele winter in de garage gelegen en eind maart heb ik nog een aantal kleine gaatjes gerepareerd in de romp.’

Impulsaankoopje a la Darrell Peck: een nieuwe karperboot!

Het was rond deze tijd dat ik in mijn kantoor flink naar de kalender aan het staren was, zoekend naar vrije tijd om achter de grote vissen van het machtige Orient aan het gaan. Tijdens de eerste helft van mei was ik druk met Thinking Tackle opnames maar misschien zou ik er een persoonlijke sessie aan vast kunnen plakken. De vraag was alleen of Natalie zo lang zonder mij zou kunnen. Vergis je niet, drie weken is sowieso lang om alleen te zijn, maar een jonge tweeling én een zwangerschap maken het niet bepaald makkelijker. Om wat energie op te sparen gingen we eind april op gezinsvakantie en nadat de familieleden hadden beloofd om te helpen stond het vast: ik zou gaan vissen op Orient!

Ik zou gaan vissen op Orient!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1