ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Een social met Derek en een Masterclass shoot in Duitsland!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Na zijn vorige blog kreeg Darrell Peck het machtige Orient maar niet uit zijn hoofd. Zouden er nog meer giganten op hem liggen te wachten? Zoals zo vaak met vissen, liep het niet zoals Pecky had verwacht. Toch wist hij uiteindelijk zowel in Frankrijk als in Duitsland succes te boeken!

Zowel in Frankrijk als in Duitsland kwamen er brute vissen op de kant!

Darrell aan het woord: In mijn vorige blog had ik het over de acht nachten die ik Frankrijk doorbracht met Derek op Orient. In deze blog lezen jullie over de trip die daarop volgde, nog voordat ik naar Duitsland ging voor een nieuwe Masterclass shoot.

Niet lang na zijn eerste Orient trip met Derek was Pecky alweer op pad!

Na het geslaagde avontuur op Orient snakte Derek en ik naar meer. Ik wilde zelfs zo graag gaan, dat ik al vier dagen eerder vertrok. Derek maakte zich zorgen om de vervelende rupsen op Orient, die voor de nodige jeuk konden zorgen. Ook over de waterstand maakte hij zich zorgen. De vorige keer was het een drama geweest met zijn hond aan boord… Niet alleen moesten we met z’n drieën één luchtbed delen, we zouden ook het door rupsen overgoten bos in moeten om de hond uit te laten. Geen ideale situatie!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook