Word KWO member

Pecky’s Blog – Eerste najaarssessie op Orient

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog had Darrell Peck het al over zijn najaarsoffensief, dat inmiddels van start is gegaan. De eerste sessie op Lac d’Orient is een feit! Darrell heeft in het verleden al de nodige hoogte-, maar ook dieptepunten gekend op dit water. Hoe zou de sessie dit keer aflopen? In deze blog deelt hij zijn verhaal!


Darrell aan het woord: In de herfstperiode van vorig jaar was ik niet in de gelegenheid om een lange sessie op Orient te maken. Natalie zou namelijk gaan bevallen van onze tweeling! Dit jaar wilde ik proberen om mijn focus wederom op dit water te leggen. Ik wilde er simpelweg meer uit halen! In het verleden heb ik al veel meegemaakt op dit brute meer, met name tijdens de herfstsessie van 2015, toen mijn bus in de brand werd gestoken. Ik denk dat ik trotser ben op de vissen die ik toen wist te vangen dan op welke andere vangst dan ook. De foto’s van deze sessie geven een vertekend beeld, want ze laten de immense blank die hieraan vooraf ging niet zien. Vergis je niet, Orient is EXTREEM veeleisend, zowel fysiek als mentaal. Om een Nederlandse visser te quoten: “Orient is niet voor pussy’s!”

Niet iedere (Franse?) visser neemt het in dank af als je succesvol bent op Orient!

Dit gezegd hebbende zijn er ook positieve dingen aan Orient. Er zitten enkele extreem grote vissen, van het formaat dat je bijna nergens in een natuurlijke omgeving zult vinden.

Orient is het thuiswater van vele gigantische vissen!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook