1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Pecky’s blog – Einde van het najaar en de start van een taaie wintervisserij!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog lazen we hoe Darrell Peck zijn slag sloeg op een lastig circuit water in de UK. In deze update check je hoe hij terugkijkt op dit avontuur en lezen we hoe het Pecky vergaat tijdens zijn eerste winterse sessie!

Het vissen in de koudere maanden ging Darrel eerder goed af. Hoe zou dat dit keer verlopen?

Darrell aan het woord: Rond deze tijd van het jaar wordt het steeds moeilijker om blog materiaal aan te leveren. De lage watertemperaturen maken het vissen op grote karpers op zijn zachtst gezegd erg lastig. Het zou slimmer zijn als ik mijn successen met warmer weer wat meer zou uitbuiten! Dat is echter niet het geval. Ik zal misschien de komende een à twee maanden na deze blog even stoppen. Ik heb weinig sessies gepland staan in de maanden januari en februari en begrijp me niet verkeerd, ik houd van de wintervisserij, maar als je zo vaak vist als ik dan kom je nooit aan andere dingen toe!

Als je zo vaak vist als ik dan kom je nooit aan andere dingen toe!

Als ik echt aan iets anders wil toekomen moet ik de hengels misschien wel even in de wilgen hangen. Vorig jaar ben ik gestart met het schrijven van mijn tweede boek, maar deze is nog lang niet af. Misschien herinner je je nog wel dat ik dit vorig jaar ook zei, maar dat ik daarna nog 20 nachten geblankt had. We zullen zien wat er dit jaar gaat gebeuren, maar als het weer meewerkt betwijfel ik of ik mezelf kan inhouden!

Zou Peck deze winter zijn hengels aan de wilgen hangen..?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook