ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Fen Drayton en ‘The Client’

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog omschreef Darrell Peck de plannen die hij heeft voor het komende jaar. Er liggen veel mooie ideeën op tafel, maar tijd vinden om ze uit te voeren wordt misschien toch lastiger dan gedacht! Met name door de komst van een tweeling is Darrell’s vistijd aanzienlijk minder geworden. In deze blog lees je daarom over een bijzonder avontuur dat Darrell in 2012 meemaakte. Enjoy!


Darrell aan het woord: Het is inmiddels alweer eind februari. Door het weer, de drukte op kantoor en de uitbreiding van mijn gezin heb ik niet veel meegemaakt om op papier te zetten. Uiteraard wil ik jullie wel voorzien van een leuke blog, dus ben ik gevraagd om te vertellen over een speciale vangst uit deze tijd van het jaar.

Om te zeggen dat Fen Draytons een speciale plek is zou een understatement zijn… Het water ligt bij Leeds op slechts enkele kilometers van de A14, maar nét ver genoeg om de snelweg niet te horen. Het water ligt tussen een reeks andere zandafgravingen in, die beheerd worden door de RSPB. Achter de noordkant van het water ligt de Great River Ouse, achter de zuidkant liggen drie grote natuurreservaten en achter de oostkant van het water ligt het grote Ferry Lagoon. Het eerste wat me opviel toen ik een rondje om het water heen liep was de stilte. Het is ongelofelijk hoe mooi de stilte kan zijn!

Fen Drayton ligt in een adembenemende omgeving!

Fen Draytons

Het was vroeg ik mei en ik was in die tijd ook Monks Pit nog aan het bevissen. Terwijl ik rondkeek op Fen Draytons wist ik dat dit meer me zou bevallen. Geen aangelegde stekken of houten steigers, maar gewoon een fraai meer met hier en daar een open plek waar je kon vissen. Ik bezocht verschillende stekken en ik realiseerde me hoe weinig je van het meer kon zien vanaf iedere stek. De dichtbegroeide natuur maakte het nagenoeg onmogelijk om grote stukken water te overzien. De enige optie zou zijn om met een waadpak een stuk het water in te lopen, om zo te proberen de vis te spotten.

De vissen op Fen Draytons zijn beslist het spotten waard!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook