ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Het kraken van een nieuw water – Twee filmsessies in de UK

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

Na het grandioze succes op Welly moest Darrell Peck weer flink aan de bak. Het Coronavirus trok helaas wederom een dikke streep door de planning. Dit zorgde ervoor dat Pecky op een paar nieuwe wateren in de UK aan de slag moest… Of hij dit tot een succes weet te maken check je in deze blog!Pecky vertelt: Sinds mijn laatste blog heb ik veel gefilmd bij Farrier’s Lake van Carp Society, The Wasing Estate en twee Duitse sessies. De Covid-situatie had de eerste helft van het jaar al gestolen en het werk moet toch ook dit jaar weer gedaan worden. In deze blog start ik met de sessie bij Farrier’s en heb ik het ook over The Wasing Estate sessie!

Zal het Darrell lukken om een paar dikke vissen voor de lens te krijgen?

Farrier’s Lake

Carp Society Farrier’s syndicaat is een ondiepe grindput van ongeveer zes hectare in het Cotswold water park. John Kneebone van Mainline had ons het idee gegeven dat het een optie was om hier te filmen voor de Carp Project film die volgend jaar uitkomt. Er zit een mooi bestand aan grote vis en het zou vast niet te moeilijk moeten zijn om er enkele voor de camera te krijgen.

Het zou vast niet te moeilijk moeten zijn om er enkele voor de camera te krijgen…

Dat gezegd hebbende, ik had er nog nooit gevist en om eerlijk te zijn verliep onze eerste poging ook niet geheel volgens plan. Stek vijf was de topstek in de weken voor onze komst en wij wisten ook deze stek te bemachtigen. En nee, deze stek was niet voor ons gereserveerd, zoals bijna direct rondging op social media!

Stek vijf op Farrier’s Lake moest het gaan doen!

De vissen waren duidelijk aanwezig, maar om eerlijk te zijn verklootte ik mijn kansen. Ondanks de aanwezigheid van de vis, kon ik geen aanbeet forceren. De belangrijkste reden hiervoor was dat er ontzettend veel wier stond en ik pas de derde middag op de goede plekken lag. Deze verandering bracht twee spiegels van laag in de 20 pond. Best wel bizar, want theoretisch gezien was de kans op twee veertiger schubs groter op dit water. Helaas waren de twee vissen van dit kaliber niet genoeg om een goede film van te maken en daarom zou er een tweede sessie in mijn al zeer drukke agenda gepland worden.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1