ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Het ongelofelijke visjaar van 2018!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De overgang van het oude naar het nieuwe jaar is voor veel vissers tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ook Darrell Peck blikt terug, maar zijn terugblik zal ongetwijfeld anders zijn dan die van de gemiddelde visser! DP heeft het afgelopen jaar namelijk ongelofelijk veel gevist én gevangen. Hoog tijd om eens terug te kijken naar een aantal hoogtepunten en naar zijn laatste sessies van het jaar ’18!

Darrell heeft in 2018 ongelofelijk veel toffe wateren bezocht!


Darrell aan het woord: Het is onvoorstelbaar hoe snel 2018 weer voorbij is gevlogen en wat er allemaal is gebeurt. Het ene moment was ik in januari aan het schrapen voor een 20-ponder en nu zit ik hier mijn állerlaatste blog van het jaar te typen. Het was een goed jaar voor mij! De eerste bijzondere (lees: grote) vis kwam tijdens een shoot voor Thinking Tackle in maart, van een groot openbaar water dichtbij Lyon. Sinds die tijd ben ik enorm veel aan het vissen geweest, zowel voor Korda als voor mijn eigen visserij. In april was ik aan het filmen voor een Masterclass in Baden Hall, in mei ving ik die 64 pond zware monstervis op Orient en kort daarna ving ik mijn eerste UK vijftiger op Bayes (de Coconut).

Twee monstervissen van Orient en Bayeswater…

…vormen twee hoogtepunten van Darrell’s 2018!

Benieuwd naar het verhaal achter de Coconut? Check dan de mini documentaire die ik maakte over deze superschub:

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1