ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s blog – Kanaalvissen in Frankrijk en de terugkomst op Orient

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In deze nieuwe blog vertelt Darrell Peck over een social met Derek Harrison. Samen werd er gevist op een Frans kanaal, waar de visserij bijzonder taai bleek te zijn. De mannen besloten het kanaal te verlaten en het ruime sop op te zoeken, in de vorm van Lac d’Orient. Hoe dat afliep lees je hieronder!

Het beloofde een bijzonder avontuur te worden!

Darrell aan het woord: De zomermaanden zijn altijd druk voor mij. Normaal gesproken heb ik in deze periode geen tijd voor een social, maar dit jaar had ik in juni een aardig gat in mijn agenda gevonden. Ik plande een sessie van acht nachten samen met de ‘Nederbrit’ Derek Harrison. De bestemming was op dat moment nog niet duidelijk, dat zouden we later wel zien. De week voor deze sessie was ik aan het filmen in Frankrijk en in de laatste nacht van deze sessie viste ik op een kanaal. Het water dat ik daarvoor had bevist zat vol met hongerige kleine schubs. Hoog tijd voor iets anders dus! Ik had dit kanaal nog niet eerder bevist, maar ik wist dat er ten minste één grote vis moest zwemmen op dit stuk. Hopelijk kon ik een mooie vis voor de camera krijgen!

Het moest nu op het kanaal gaan gebeuren!

Het stuk dat ik beviste was niet bepaald groot wat betreft de lengte tussen de sluizen en de breedte. Ik struinde de oevers af op zoek naar vis, maar kon helaas niets vinden. Het enige opvallende dat ik tegenkwam was een groot wierbed. Vaak is het op kanalen een uitdaging om een plek te vinden om te beginnen, zeker als je geen vis kunt zien. De bocht waar het wierveld in lag zag er behoorlijk carpy uit. Het wier zat aan de zijkanten en omdat de vrachtschepen door het middenstuk voeren verwachtte ik dat de bodem daar schoon en hard zou zijn. Dit zou mijn startpunt worden!

Het wierveld zou mijn startpunt worden!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1