ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Loon naar werken: vijftigers op Wellington!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Europa, Verhalen

Na het uitstapje op Kingfisher Lake van vorige maand is Darrell Peck weer helemaal terug op Wellington Country Park. Natuurlijk trekt hij wederom alles uit de kast om de topvissen van Welly te strikken. In dit artikel lees je hoe een consistente aanpak zijn vruchten afwerpt en Pecky de toppers van Welly op de mat krijgt!


Pecky vertelt: In mijn laatste stuk heb ik een Korda-filmreis naar Bluebells Kingfisher Lake behandeld. Deze maand ben ik terug op de Community om verslag uit te brengen vanuit Wellington Country Park. Ik had slechts twee weken gemist vanwege deze filmreizen, maar het verschil in hoe goed ik me voelde was onbeschrijfelijk. Consistentie speelt een grote rol bij het vissen en was in juni en juli zeker één van mijn sterkste punten.

Een prachtige vangst die je terug kon zien in Pecky z’n vorige blog.

Uiteindelijk is er geen vervanging voor tijd aan het water, maar goede informatie van mensen die je vertrouwt is een redelijk alternatief! 😉

Consistentie speelt een grote rol bij het vissen…

Gelukkig was ik erin geslaagd om in contact te blijven met enkele van de lokale vissers waardoor ik op de hoogte bleef van het reilen en zeilen aan het water. In deze blog beschrijf ik mijn sessies van 3 augustus tot WCP. Augustus is een zeer ondergewaardeerde maand voor de karpervisserij, omdat in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, de karpervisserij vaak het meest productief is wanneer het water warm is.

Het uitzicht vanaf ‘Grassy’ is niet verkeerd!

Het parkleven

Ik kwam maandag laat in de ochtend aan. De weersvoorspelling gaf een hoog BBQ cijfer (lees: zeer warm) en er waren slechts drie vissers aanwezig. Ik hield er al rekening mee dat ik weinig hoog zwemmende vissen zou vinden tijdens de middagzon. Na een paar ronden om het water heen was ik niets wijzer en besloot ik bij de baai te gaan kijken, beter bekend als het Kleine Meer. Het was op dit moment absoluut verstikkend heet en het park zat vol met knappe en puffende moeders die trots hun buggy’s duwden. Ik ben een getrouwd man en deed mijn best om niet te veel te loeren, maar ik merkte op dat er verschillende rondliepen met ijslolly’s… Op weg naar het Kleine Meer stopte ik bij het café bij Goose en verwende mezelf met een Exotic Solero (ijsje). De geneugten van het parkleven!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1