Word KWO member

Pecky’s Blog – Revanche op de Belgische kanalen!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog schreef Darrell Peck over zijn drukke zomerperiode, waarin hij diverse landen bezocht en verschillende wateren beviste. Inmiddels staat Darrell op het punt om zijn acht weken lange najaarsoffensief te beginnen, maar voor het zover is vertelt hij eerst over een avontuur in de Benelux!


Darrell aan het woord: Nadat ik klaar ben met het typen van deze blog heb ik maar liefst acht weken een volledig lege agenda! #holyshitwatrelaxt Afgelopen week ben ik thuis geweest en terwijl de kids lagen te dutten ben ik druk bezig geweest. Ik heb mijn volledige uitrusting naar de tuin gesleept en klaargemaakt voor de herfst. De slaapzak is zelfs naar de stomerij geweest en mijn tacklebox heeft de herfstversie van de voorjaarsschoonmaak ondergaan. Het is een manische zomer geweest met Korda, maar het is nu tijd dat ik ga vissen voor mezelf. Diep van binnen ben ik een egoïstische eikel en er zijn weinig dingen waar ik meer van hou, dan een lange solo sessie. Volgend maand zal ik jullie meer vertellen over deze sessie, maar voor nu heb ik een leuk verhaal over drie nachten vissen in België van afgelopen week.

Tijd voor een avontuur op de Belgische kanalen!

Degene die mijn blog regelmatig lezen zullen misschien nog wel weten dat ik vorig jaar twee keer op de Belgische kanalen heb gevist met Derek Harrison. De eerste sessie was een echte ‘eye-opener’ in de zin van hoe ruig het Albertkanaal (AK) en het Verbindingskanaal (VK) zijn. Beide kanalen zijn enorm druk, met name met zwaarbeladen diepladers. Het formaat van deze boten is echt bizar: je moet het zien om het te geloven. Je kunt wel rustig stellen dat deze betonnen waterwegen niet voor mietjes zijn. Het Kempisch lijkt echter meer op de kanalen in de UK. Intiemer, minder beton en volop eikenbomen langs het kanaal. Er zitten wel veel teken moet ik zeggen… Wellicht hebben alle drie de kanalen hun beste tijd wel gehad, maar er zitten alsnog meer vijftigers dan in de hele UK. Niet verkeerd om zulke vissen te kunnen vangen voor de prijs van een Belgische vergunning!

Vorig jaar viste Darrell al samen met Derek in België, en niet zonder succes!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook