ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Riviervissen in Duitsland en een Frans avontuur

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn nieuwe blog vertelt rasvisser Darrell Peck over een bezoekje aan het hoge noorden van Duitsland, waar hij een rivier en een kanaal bevist. Daarna trekt Darrell zuidwaarts, om een veelbelovend Frans meer te bevissen. Zoals gewoonlijk loopt niet alles volgens plan, wat weer een leuke blog oplevert!

Ondanks de extra druk door de aanwezigheid van de camera crew, weet Darrell weer de nodige vissen te landen!

Darrel Peck vertelt: Ik heb de laatste tijd vreselijk veel gevist, met sessies in Duitsland, Frankrijk, België en zelfs nog drie nachten op Welly. Ik begin deze blog met de sessie in Duitsland en dan zien we wel hoe ver we komen 😉 De zomer is de drukte tijd wat betreft filmverplichtingen. Na de Thinking Tackle shoot waar ik in mijn vorige blog over vertelde vertrok ik naar een idyllische rivier in het uiterste noorden van Duitsland. Het was zelfs zo ver noordwaarts dat het haast in Denemarken lag! 😉

Het strijdtoneel waar deze sessie begint ligt bijna in Denemarken!

Geloof het of niet, maar de catch en release visserij is illegaal in grote delen van Duitsland, dus het vinden van een geschikt water om te filmen was erg lastig. De meeste wateren met grote karpers hebben een low profile en dusdanig ingewikkelde regels dat buitenstaanders er geen kans maken.

Voor buitenstaanders valt het niet altijd mee in Duitsland, maar met het juiste team kun je een hoop bereiken!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook