ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Ruige omstandigheden op Orient

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Na zijn eerste avontuur op Lac d’Orient is Darrell Peck terug voor meer! Zijn laatste sessie eindige met een heftige gebeurtenis, waarbij Darrell flink van slag is geraakt. Hoe zal zijn tweede sessie op dit machtige en gevaarlijke water verlopen? Je leest het in zijn nieuwe blog!


Darrell aan het woord: Hopelijk hebben de meesten van jullie mijn vorige blog gelezen, waarin ik vertelde over de 14 nachten die ik in september doorbracht op Lac d’Orient. In de nieuwe blog vertel ik over de sessie die volgde, eveneens op Orient. Als je de vorige update niet hebt gelezen, dan zal ik je even een kleine samenvatting geven…

Ik wist in totaal zeven vissen te vangen, waarvan de grootste 47 pond woog. Opzich geen slecht begin, maar toen ik bij het opruimen nadacht over de vele uren voorbereiding die ik in deze sessie had zitten voelde ik me toch ietwat teleurgesteld. Ik had enorm naar de sessie uitgekeken en zag mezelf al één van de zeldzame monsters van dit water vangen. Typisch een gevalletje van onderschatting, zo eenvoudig is het vangen van een monster op Orient helaas niet!

Hoewel de vorige sessie een hoogtepunt kende in de vorm van een 46 pond spiegel, was Darrell toch ietwat teleurgesteld.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1