ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Succesvolle herfst in de UK

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In deze blog lees je hoe Darrell Peck de zomer en de afgelopen herfstmaanden heeft beleefd op een moeilijk syndicaat water in de UK. Deze die-hard karpervisser wist ook hier weer zijn mannetje te staan. Lees hieronder hoe hij het aanpakte…


Darrell aan het woord: Als je mijn blogs een beetje volgt dan weet je waarschijnlijk nog wel dat ik ben uitgenodigd om deel uit te maken van het Wellington Country Park Syndicaat aka “Welly.” Ik heb voor dit water tien jaar op de wachtlijst gestaan! Tien jaar is een behoorlijk lange tijd en aangezien ik al zo lang gewacht heb zou het stom zijn om deze kans aan me voorbij te laten gaan. Welly was enkele jaren geleden nog een thuis voor meer dan twintig Engelse 50-ponders.

Welly was enkele jaren geleden nog een thuis voor meer dan twintig Engelse 50-ponders.

Het is nu het niet meer op dat niveau. Toch zwemmen er volgens de leden nog steeds iets meer dan 100 vissen en zoals ik begreep, gaan negen van deze vissen over de 50 Engelse ponden! Scruffy Bob is de grootste bewoner van het water. Hij werd niet zo lang geleden door Dave Finn gevangen op een monsterlijke 61 pond! Het water mag dan misschien niet meer UK’s nummer één zijn, het bevat nog steeds enkele serieus grote vissen.

Wellington Country Park Syndicaat aka ‘Welly’.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook