ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Thinking Tackle sessie op een gigantisch parkwater

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Na zijn wilde avontuur op Lac d’Orient viste Darrell Peck vorige maand samen met Danny Fairbrass een sessie op een Frans parkwater. Dit keer geen parkwatertje van een paar hectare groot in een drukke stad, maar een bijna 1000 hectare grote binnenzee! Door de aanwezigheid van de cameracrew stond er extra druk op Pecky, maar jullie weten het: aan het eind komt alles goed!

Als er een filmcrew over je schouder meekijkt staat er altijd nog nét dat beetje extra druk op de sessie!


Darrell aan het woord: Als je mijn vorige blog hebt gelezen dan wist je misschien al dat ik wat eerder van Orient werd weggeblazen dan oorspronkelijk de bedoeling was. De dagen die ik overhad van mijn trip bracht ik door aan Gigantica, waar ik mijn tackle en gear klaarmaakte voor de filmtrip die eraan zat te komen met Dan. Samen met de crew trokken Danny en ik naar een bijna 1000 hectare groot parkwater waar enkele extreem grote karpers zouden moeten zitten. Onze informatie was beperkt, nagenoeg verwaarloosbaar, maar Dan zou Dan niet zijn als hij geen vertrouwen had in een goede afloop. Voor het schieten van de film hadden we contact opgenomen met de lokale autoriteiten om te vragen of het überhaupt toegestaan was om te filmen op het parkwater. Als reactie kregen we de vraag hoeveel we bereid waren om te betalen voor de film…

Dit kon wel eens een duur geintje gaan worden…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1