ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Winterprijzen op Welly!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog lazen we nog hoe Darrel Peck aan het begin stond van een taaie wintervisserij. In deze update check je zijn terugkeer op “Welly” en lees je hoe hij het einde van de winter heeft beleefd!


Darrell vertelt: Aan het einde van mijn vorige blog vertelde ik dat de maanden november en december verre van gemakkelijk waren op Wellington Country Park. Het leek alsof Welly wel een goed water zou zijn voor in de winter! Het water is niet diep, er is geen wiergroei en de karpers kunnen zich bijna nergens verstoppen. Ook is er best een groot bestand van 100 tot misschien wel 120 vissen aanwezig.

Met het forse bestand en de weinige schuilplaatsen is Welly een uitstekend winterwater…

Voordat ik überhaupt mijn lijnen had natgemaakt had ik al in gedachten dat ik mobiel zou moeten vissen. Zo kon ik snel inspelen op eventuele activiteit. Dit was ook mijn grootste probleem, want hoewel er soms wel sporen van vis waren, was dit minimaal en vaak ver uit elkaar. Mijn observaties waren dit keer zonde van mijn tijd gebleken. Ik ben letterlijk de tel kwijtgeraakt van de keren dat ik naar het water stond te staren en te wachten op een teken dat nooit kwam. De meeste activiteit kwam op moment dat ik het niet verwachtte. Ik probeerde natuurlijk wel om deze momenten te onthouden, maar ik kon er geen patroon in ontdekken.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook