Word KWO member

Pecky’s Blog – Zomer op Snag Lake

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Misschien wel de meest fanatieke karpervisser OOIT heeft weer een nieuwe blog voor jullie klaar staan! In zijn vorige blog eindige hij met het vangen van een targetvis op zijn thuiswater en dit keer gaat Darrell Peck de uitdaging aan op Snag Lake. Dit water doet haar naam eer aan, maar zoals gewoonlijk stelt Darrell ons niet teleur… Enjoy!


Darrell vertelt: Uitgerekend op de vlucht naar Perugia (Italië) zit ik deze update te schrijven. Ik had dit stuk eigenlijk moeten schrijven tijdens mijn laatste sessie, maar ik kon de koude biertjes niet weerstaan tijdens de ongekende hittegolf. Het grootste deel van mei en juni had ik vrij van werk dus het was de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan. Ik vlieg naar Italië om daar het Italiaanse Korda team te ontmoeten en te leren over hun visserij en ze eventueel wat tips te geven. Een pittige klus zoals je al wel had verwacht, maar volgende maand hoor je daar meer over.

In de volgende blog meer over Darrell’s Italiaanse avontuur. Nu eerst wat Engelse visserij!

Ik ga nu verder waar ik in mijn vorige blog ben gestopt: het vangen van de Coconut Common. De week na het landen van deze vis besloot ik om nog één trip naar Bayes te plannen om te zien of ik Buggies kon vangen, een spiegel. Deze vis zou ongetwijfeld binnenkort op de kant komen omdat het meer dan een jaar was geleden dat ze was gevangen. Daarnaast zou ze flink op gewicht moeten zijn! Bij aankomst viel het plan meteen in het water: de vissen begonnen nagenoeg meteen met paaien. Misschien was het een teken en moest ik ergens anders heen… Ik stapte de bus in en besloot naar Snag Lake te rijden, zo’n twee uur verderop.

Snag Lake is een prachtig water en doet haar naam eer aan door de vele obstakels waar de vissers mee moeten ‘dealen’.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook