ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Pilaar & Hofman

Pilaar en Hofman – Balkan 2.0 – De Film

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 44 MIN

Sommige plekken zijn te mooi om niet meermaals te bezoeken. Het boek Slovenië was voor Mark en Michiel nog niet gesloten na hun twee sessies in het jaar 2014. Tijdens deze trips werden flink wat mooie vissen gevangen, maar de absolute topvissen van het water ontbraken nog. Op zich geen ramp, maar het is natuurlijk een goed excuus om op het thuisfront (en bij Jos B.) ‘vrij’ te krijgen om opnieuw af te reizen naar de Balkan…


Mark vertelt: Half November was het zover: Michiel en ik begonnen aan een nieuw avontuur, een nieuwe zoektocht naar parels uit het fascinerende bergmeer in hartje Slovenië. Zelden waren we zo gemotiveerd als tijdens deze trip. De ervaringen uit de eerdere sessies wilden we gaan verzilveren, zoveel was wel duidelijk.

karpervissen-slovenie-mark-hofman

karpervissen-slovenie-dubbel-run

De kern van ons masterplan was een pittoresk huisje op een groot stuk privé grond aan de bosrijke kant van het water. Zelden tot nooit was hier gevist en dat bood natuurlijk ongekende mogelijkheden. Met de vriendelijke eigenaren spraken we af dat we 5 nachten zouden blijven, een tijdsbestek waar we hopelijk genoeg aan zouden hebben om een aantal voerstekken op te bouwen én af te romen.

karpervissen-slovenie-huisje-1

karpervissen-slovenie-huisje-2

Ook tijdens deze karperreis waren de camera’s continu aan het snorren en in onderstaande film nemen we jullie mee in onze belevingswereld én in onze quest naar een mega bak van dit blauwe meer tussen de bergen… Geniet van Balkan 2.0!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1