ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Pilaar & Hofman

Pilaar & Hofman – 2017: The Kickoff

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 22 MIN

Vrijdag 3 maart 2017… Ik (Michiel) zat met MH op Skype, hij in Scheveningen, ik in Zeeland. Buiten scheen de zon, de mailbox bleek verrassend leeg en met prima vooruitzichten in Zuidoost Frankrijk kwam het gesprek al snel op de eerste Franse trip…

Mark, check weeronline, eindelijke 15 graden in France. Wat denk je er van? 3 doordeweekse nachtjes pakken?

Ondanks de ijskoude nachten besloten we het gewoon te gaan proberen… Thuis vang je immers niets!

Tsja, ik zit ook gunstig qua werk. Dus in principe kan het wel. Als we niet met JB overleggen kunnen we begin volgende week pleite gaan!

Er moesten wel flink wat kilometers weggestampt worden…

Jullie snappen… We waren er al snel uit en zouden in de nacht van maandag op dinsdag wegrijden naar het Franse land voor een trip van 3 visnachten. Het weekend werd besteed aan het finetunen van het materiaal, het knopen van rigs en het op spanning zetten van de bandjes (jajaja, jullie kennen ons: uitermate zuinig op het vervoersmiddel). Daarna waren we 100% klaar voor de allereerste trip van 2017. #exciting

Bingo! Eén van de vangsten uit deze late wintertrip.

Laten we dan ook snel gaan kijken naar het filmverslag dat we hebben gemaakt van deze trip. Een sessie die wederom in het teken stond van aanvoeren, verkassen, weinig slapen en alles uit iedere beschikbare minuut (vis)tijd halen. Let’s gooo!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1