Pioneer Baits Kortingsdag – Scoor 20% korting in de (web)shop!

Favoriet Favoriet
Pioneer Baits Kortingsdag – Scoor 20% korting in de (web)shop!

Moet jij je aas nog inslaan voor dit jaar? Dat kan binnenkort voordelig bij de Pioneer Baits Kortingsdag. Tijdens de voorverkoop van 6 t/m 14 april krijg je 20% korting in de webshop en tijdens de kortingsdag op 20 april krijg je deze 20% korting ook nog eens op het Pioneer Baits hoofdkwartier.


Webshop & op locatie

Pim Starreveld: Iedereen is welkom op onze jaarlijkse Pioneer Baits Kortingsdag op 20 april 2019. Een kijkje in de ‘keuken’? Vragen? Hapje en drankje met teamleden en andere Pioneergebruikers? Het kan allemaal op 20 april van 10.00 tot 15.00 uur! Uiteraard kan je dan ook je aas scoren tegen 20% korting!

Vraag bakkenrossers Pim en Dennis ALLES over hun strategie in Frankrijk die deze twee vijftigers opleverde!

Vooraf bestellen in de webshop geniet de voorkeur zodat we alles netjes voor je kunnen klaarzetten. Gebruik in dit geval kortingscode APRIL2019. Niet vooraf besteld? Ook dan ben je natuurlijk welkom en krijg je nog steeds 20% korting. Zolang de voorraad strekt! Let op, we hebben geen pin op locatie!

Adres: Loodsweg 47, 1525 RH West-Knollendam

Pioneer Baits heeft al vele records doen sneuvelen, zoals hier bij Dennis ‘Grande’ Groot.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kan je in onze webshop bestellen van 6 t/m 14 april met kortingscode APRIL2019 en sturen we je bestelling op. Vanaf een bestelling van € 75,- zijn er geen verzendkosten.  Je bestelling wordt dan tussen 15 en 19 april verstuurd. Bij spoed kunnen we altijd kijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Frontman Pim Starreveld met een mooie Franse spiegel.

Voorjaarstip

Veel voeren heeft nu nog geen zin omdat de watertemperaturen nog laag zijn. Ook staan hierdoor de zintuigen van de karper nog niet helemaal op scherp. Door ons aas met wat toevoegingen nóg wat attractiever te maken vergroot je de kans op een aanbeet. Hier hebben we geweldige producten voor!

Enkele voorbeelden:

Ga je liever voor een vismeel of hartige boilie? Vervang dan de Vitamealo voor PD vismeel of leverpoeder. Hieronder zie je hoe je deze producten het beste kunt inzetten.

Tot 20 april! En profiteer van onze 20% lentekorting!

Team Pioneer Baits


Voor meer informatie over de producten van Pioneer Baits bekijk je de website. Vergeet daarnaast niet om de Facebookpagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl