ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Praktisch en innovatief: vijf nieuwe items van Korda!

Favoriet Favoriet
Praktisch en innovatief: vijf nieuwe items van Korda!

Na de launch van de nieuwe Tackle Box eerder dit jaar is het Korda team druk bezig geweest met nog een aantal nieuwe items. Het doel: je spullen zo praktisch en georganiseerd mogelijk opbergen! In dit artikel vertellen de mannen over het resultaat.


Compac Accessory Box

De Korda mannen aan het woord: Deze handige compacte box kan voor het opbergen van heel veel verschillende dingen gebruikt worden. Korda Koach Rob Burgess gebruikt hem bijvoorbeeld als een “recycle box” waarin hij onderdelen van oude rigs bewaard.

Deze handige kleine boxjes zijn voor diverse doeleinden te gebruiken.

Zo kan hij deze als hij een rig heeft vervangen vervolgens weer gebruiken om nieuwe rigs te knopen. Daarnaast zijn ze ook enorm handig om kleine items zoals Flying Back Leads in op te bergen!

Compac Accessory Box: ideaal voor kleine onderdelen!

Compac Rig Tubing Box

Door je tubing netjes en zonder te knikken op te bergen zal je merken dat deze veel makkelijker op je lijn te krijgen is. Tevens zal de tubing onder water ook veel mooier op de bodem komen te liggen. De Rig Tubing Box zal hierbij helpen en daardoor een waardevolle toevoeging zijn aan de opbergsystemen van de meeste vissers.

Berg je tubing eenvoudig en veilig op met de Rig Tubing Box!

In de magnetisch afsluitbare box kan je namelijk perfect je tubing op een nette manier opbergen en tref je tevens nog extra opbergruimte aan! Deze kan je gebruiken om overige essentials, zoals leadclips en tailrubbers, bij de hand te houden.

De kleine extra opbergruimte is ideaal voor andere kleine onderdelen.

Spinner Swivel

De Korda Spinner Swivel is speciaal ontworpen om de ultieme Spinner/Ronnnie rig te maken. Hij helpt om de haak vrij te kunnen laten draaien. Tevens zorgt de ruime clip dat de haak makkelijk en snel gewisseld kan worden zonder deze te hoeven openen of dichten.

Speciaal voor de liefhebbers van de Spinner/Ronnie Rig: de Spinner Swivel!

Door middel van een medium kicker of shrink tube kan de verbinding gesloten worden en blijft de haak in de juiste stand staan.

Creëer eenvoudig een scherp draaiende haakmontage!

Carp Carp Kit

De Korda Carp Care Kit bestaat uit twee essentiële producten die zullen helpen om de gezondheid van de vis na de vangst te waarborgen.

In de Carp Care kit vind je twee essentiële producten. Hieronder lees je hoe je ze kunt gebruiken!

Ulcer Swab: Dit ontsmettingsmiddel is ontwikkeld voor het gebruik op open wonden en zweren. Door de wond te reinigen voorkomt het infecties door bacteriën en schimmels en helpt het de vis sneller te herstellen. Het is aan te raden om de wond vervolgens af te sluiten met een sealend product als Propolis.

Behandel de wond eerst met de Ulcer Swab…
…en sluit de wond af met een sealend product als de Propolis.
Het eindresultaat: een stevige oplossing die de wond flink helpt te genezen!

Propolis is een natuurlijk product met antibiotische eigenschappen die gebruikt kan worden op wonden in de bek alsmede los gekomen schubben en bijvoorbeeld beschadigde vinnen. Het product zal bij aanraking met water de wond als een waslaag dichten en zo verzekeren dat het zijn werk blijft doen.

Dankzij het opvallende tasje kun je de Carp Care flesjes eenvoudig pakken!

Beide middelen worden in een opvallend Compac tasje geleverd zodat je de Carp Care middelen ten alle tijden bij de hand hebt!

Micro Ring Swivel Large

Dankzij de iets vergrote ring op de Large uitvoering van de Micro Ring Swivel zijn deze kleine warteltjes perfect te gebruiken in combinatie met de D-rig Kickers. Hierdoor krijgt je haakaas een maximale bewegingsvrijheid en kan je rig efficient zijn werk doen.

Gebruik de extra grote Micro Ring Swivel…
…eenvoudig samen met de D-rig Kickers!

De nieuwe Korda items zijn vanaf vandaag (zaterdag 19) oktober verkrijgbaar!

Team Korda


Meer Korda producten zien? Check dan de website en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl