Preview én film trailer: Dé Karperwereld 95

Favoriet Favoriet
Preview én film trailer: Dé Karperwereld 95

KW-cover

Nog even en dan valt de tweede Dé Karperwereld van dit jaar bij de abonnees op de deurmat en niet veel later zal de losse verkoop van start gaan in boekhandel of kiosk. De reacties op de vernieuwde lay-out zijn zonder uitzondering erg lovend en daarom zet dit specialistische karpermagazine deze ingeslagen weg voort. En zoals men dat van Dé Karperwereld gewend is, zijn er weer tal van interessante artikelen in terug te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld een lekker lijvige KW-Live waarin Franklin Broeckx een visnacht doorbrengt met niemand minder dan Michiel Pilaar!

KW2
Energie voor tien bij Michiel Pilaar in KW-Live!

Deze populaire visser wordt stevig aan de tand gevoeld over zijn visserij van vroeger en nu, en Pilaar kennende zijn er enkele fraaie anekdotes opgetekend. Dat hij ogenschijnlijk makkelijk mooie vangsten boekt blijkt wel uit het fantastische covershot van deze aflevering nummer 95! Check de trailer:


Franklin, Roderick en Michiel visten een nachtje samen met dit filmpje als resultaat.

KW1
Targetvissen 2.0 door Dennis Willemsma…

Verder maakt in deze aflevering Dennis Willemsma zijn debuut met Targetvissen 2.0, komen andere jonge talentvolle targethunters als Dennis Hellings, Kay Stolk en Nick Beuvink aan het woord en valt er volop te genieten van oude rotten als Michel Hollaar, Rolf Bouman en natuurlijk Rini Groothuis. Deze laatste heeft met zijn ‘De visser wikt, de karper beschikt’ bovendien een heel leerzaam stuk geleverd waarin veel duidelijk wordt over de tafelmanieren van de karper.

KW3
Stefan Slechten tovert een vis uit het groen.

Veel op te steken valt er overigens ook uit Stefan Slechten zijn bijdrage en het eerste artikel van een serie over penvissen van Christian Hummelink. Wat zeker niet onvermeld mag blijven is het pure leesgenot van de hand van Vik Debouvere, met zijn ‘Ontoombare eb’ maakt hij namelijk een geweldige comeback!

KW5
Penvissen met Christian Hummelink.

KW4
Geniaal schrijfwerk van Vik Debouvere.

Nog geen abonnee? Doe dan je voordeel en klik hier!

Franklin Broeckx

Binnenkort ploft Dé KW weer op de mat. Bomvol goede artikelen van o.a. Hummelink, Hollaar, Willemsma, Slechten, Debouvere, Groothuis en Beuvink. Check ook een preview van het interview met Pilaar.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl