ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Product Launch 2019 – Pro Line gaat LOS!

Favoriet Favoriet
Product Launch 2019 – Pro Line gaat LOS!

We kunnen het kort houden: Pro Line gaat helemaal LOS in 2019! In deze XXL update check je een flinke berg aan nieuwe producten die dit jaar op de markt komen. Davey Gans, Pro Line’s media manager, leidt ons rond door de gloednieuwe producten. Let’s go!


Coated pop-ups – Floating Coating

Davey aan het woord: Door het enorme succes van de Coated Hookbaits hebben we besloten om Coated Pop-ups te maken! Tsja. Waarom niet!? De Coated Hookbaits hebben zichzelf keer op keer bewezen, en nu hebben we ze dus ook in de pop-up variant.

Deze speciaal gecoate pop-ups creëren volop geur- en smaakstoffen in het water!

Balanced wafters – Keep balanced, keep catching!

Wach ff. Wat? De voornaamste reden om deze Wafters in te zetten is het lage gewicht ten opzichte van de gevoerde boilies, waardoor ze sneller en makkelijker worden opgenomen door de karper.

Deze vederlichte haakaasjes worden extra snel opgenomen door de vis!

Glow in the dark boilie needles

Het leven is simpelweg te kort om in het donker te moeten zoeken naar je boilienaald.

Nooit meer zoeken naar je naalden dankzij de vernuftigheid van Pro Line!

Bigger lightweight boat – More space, less lifting

Je allerbeste kleine vriend heeft zojuist twee grotere broers gekregen. Meer ruimte. Minder tillen!

De nieuwe range van boten zal ongetwijfeld een daverend succes worden!

New packaging: green vs. black

Jaar in. Jaar uit. Pro Line groen! Pro Line groen is een begrip geworden. Nu kunnen we eindelijk overstappen op een fancy mat zwarte verpakking. Stijlvol & modern!

Damn, het nieuwe uiterlijk van Pro Line ziet er wel heel sexy uit!

Pro lithium pack 80AH – CHARGE!

Compact en licht is hét ding tegenwoordig. Daarnaast vind je tegenwoordig meer elektrische apparaten aan de waterkant dan in de MediaMarkt. Al deze apparaten hebben natuurlijk stroom nodig, en om nou elke keer zo een lood accu mee te nemen? Pff. Nee man. Dit is 2019, laad je shit op met de Pro Line lithium pack en voorkom een hernia!

Pro Line speelt slim in op de behoeftes van de hedendaagse karpervisser!

PVA bombs – The Bomb

Perfect gevulde PVA sticks is gewoon wat je wil. Klaar. Dat wil je. En dat lukt nooit. Nu hoeft het niet meer te lukken, want het is ons al gelukt.

BOOM! De nieuwe PVA Bombs maken een verpletterende indruk!

Vitamin activator

Wij houden van karpers. En omdat wij houden van karpers hebben wij een aas ontwikkeld dat extreem gezond is, bomvol vitaminen!

Eén ding is zeker: bij Pro Line houden ze van karpers!

De nieuwe VITAMIN-Activator bevat een hoog percentage aan vitamines (A, B12, B6, D), mineralen (calcium, magnesium en ijzer), fishmeal (64% proteïne) en egg compound. In de VITAMIN-Activator is Spirulina verwerkt, waardoor deze nieuwe boilie boordevol natuurlijke Omega-3 Rijke Algen zit. Het Spirulina supplement is een natuurlijke bron aan vitamines en mineralen die door de karper heel makkelijk op te nemen zijn.

De VITAMIN-Activator is zowel instant als met een voercampagne een ware killer!

Wij hebben ervoor gekozen om het Spirulina Supplement in de boiliemix te verwerken en als een coating aan te brengen. Hierdoor is de VITAMIN-Activator zoals instant als met een voercampagne een ware killer! Daarnaast is er een multi-vitamine preparaat in de boilie verwerkt, met extra vezels en een hoog eiwit gehalte. Dit resulteert in een perfecte balans van bouwstoffen en spijsvertering.

De nieuwe V-Activator is niet zomaar een boilie!

Deze bron aan voedingstoffen is gecombineerd met de bekende Pro Line Big Activator mix, waardoor de VITAMIN-Activator een kruidige attractieve vissmaak heeft gekregen. Er zijn smaakmakers toegevoegd zoals Kerrie, Fish Proteïne Liquid, Betaine, Ketjap en andere smaakversterkers uit de Chinese keuken.

Of karpers houden van de Chinese keuken? Jazeker!

Binnen de ontwikkeling van de VITAMIN-Activator hebben wij een authentieke attractieve samenstelling gecombineerd met de superfood vitamine supplementen die zich jarenlang in koivoer hebben bewezen voor het welzijn van onze karper vriend!

Best of both worlds: gezond voor de vis gecombineerd met een hoge aantrekkingskracht!

12 mm readymades – think small

Nieuw in het assortiment van Pro Line zijn de 12mm readymades. Door de steeds groeiende vraag naar kleiner aas heeft Pro Line besloten om alle smaken uit te brengen in de dressuur doorbrekende 12mm varianten. Perfect te gebruiken voor instant visserij!

Jezelf onderscheiden op een drukbevist water? Vis dan met deze unieke 12mm boilies!

Dat was het voor nu! We zien jullie over een paar dagen graag terug op onze stand in Carp Zwolle.

Tot dan!

Davey Gans – Pro Line


Meer weten over het assortiment van Pro Line? Breng dan een bezoekje aan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl