ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Profiter de la vie – Succesvol vakantievissen met Pieter van de Werfhorst

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Er zijn vakantiebestemmingen genoeg, maar welke combineer je met het karpervissen? Pieter van de Werfhorst kiest graag voor Frankrijk en Italië, mooie zonnige bestemmingen waar je vaak goed kunt vissen. In dit artikel zal Pieter je handvatten gaan geven die het makkelijker maken om ook succesvol te zijn op vakantie (op visgebied hé).


Pieter vertelt: De Franse klanken al rollend over de tong van een typische Fransoos, je houdt ervan of je verafschuwt het. Bij mij wakkert het altijd een gevoel aan van vakantie, lekker vissen, gezelligheid en voor mij dé pure geneugten van het leven die overigens in Nederland erg plat worden weggeschreven in het woord ‘genieten’. “Profiter de la vie”, klinkt dan toch wat sexyer, nietwaar? Joachim Stelma, onze KWO ‘ Neder-Fransoos heeft mij weten te strikken voor een artikel. De man heb ik jaren gestalkt door te zeuren om leesbare ‘karperkwats’, maar hij neemt rijkelijk wraak zoals jullie nu kunnen ervaren.

Een gewilde spiegel in Frankrijk…

Vakantiesucces

Een artikel schrijven over ‘succesvol’ vakantievissen is het thema en wij weten al lang dat Stelma hier zelf natuurlijk wat van op wil steken. Tijdens een regenachtige zondag mijmer ik al wat over de inhoud van het artikel, zo werkt dat nou eenmaal bij mij. Eerst een paar keer door mijn gedachten laten gaan en dan ineens komt het op en kruip ik achter mijn laptop. Hilarisch om even terug te scrollen in de tijd en tegelijkertijd confronterend…

Drillen in een sexy outfit.

Je kent het wel, rechtermuisknop, ‘toon info’ aanklikken en dan in shock raken dat het toch echt 12 jaar geleden is… Enfin, niet te veel over nadenken en dom doorgaan denk ik dan maar. Ik moet wel zeggen het setje oorbellen en sexy swimshort gaven me wel de looks van een ‘ ruige’ karpervisser, inmiddels ben ik vader en toch wel 30% meer gay… Afijn, terug naar het thema.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook