PUUR! Op jacht naar openbare BAKKEN – Bas & Niels – Deel 1

Favoriet Favoriet
PUUR! Op jacht naar openbare BAKKEN – Bas & Niels – Deel 1

Whoop, whoop! Van dit soort video’s kunnen wij flink genieten! Bas van der Werff en zijn makker Niels Bouwer bezoeken een hardcore Frans circuitwater met GROTE KARPERS! Er mag niet genachtvist worden dus het is hard werken voor de vis! Of het de mannen lukt om succesvol te zijn zie je in dit eerste deel. Maar voordat we gaan kijken vertelt hij wat meer over deze videoproductie…

PUUR!

Jup, PUUR is de naam van de nieuwe videoserie geworden! En stiekem ben ik wel heel trots op deze productie want het is mijn leukste/mooiste video tot nu toe (durf ik wel te stellen)! In 2 delen (of misschien zelfs 3) nemen vismaat Niels en ikzelf jullie mee op een trip van 11 dagen dwars door Frankrijk. Van een druk bevist circuitwater tot aan een nagenoeg maagdelijke parkvijver: we zijn op hele fraaie plekjes geweest!

We zijn op hele fraaie plekjes geweest!

Waarom de naam PUUR? Puur staat voor ons voor lekker gaan en staan waar je wilt en wel zien waar je de volgende dag wakker wordt. Zo gingen wij op jacht naar openbare bakken!

De omstandigheden waren niet altijd makkelijk… Zo kregen de boys te maken met paaiende karpers…

We begonnen de trip op een kraakhelder, druk bevist water en voordat we hier aankwamen wisten we dat dit geen makkelijke opgave zou zijn. Het ging een uitdaging worden om hier “effe een paar bakken uit te sleuren”. Dit door hindernissen als de poisson chat, een verbod op nachtvissen, 80% wier and last but nog least: veel Franse carpisten!

Nadelen genoeg op dit water, maarrrr er zwemt wél mooie vis!

Genoeg nadelen maar 1 GROOT voordeel: dikke vis. Mijn PB sneuvelde tijdens deze trip en daarnaast passeren diverse vissen van 15 en 20 kilo de revue. Het was lastig, maar als ik de video zie heb ik een glimlach van oor tot oor. Genoeg praatjes, het draait om de movie! Geniet van PUUR net als wij dat hebben gedaan. Zak achterover in je zetel kijk en check deze movie van maar liefst 21 minuten.

Bas van der Werff & Niels Bouwer

Voor meer mooie vids check je het YT kanaal van Bas, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

Over een paar weken kun je deel 2 verwachten, met daarin onder andere deze monstervis!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl