PUUR! Op jacht naar openbare BAKKEN – Bas & Niels – Deel 2

Favoriet Favoriet
PUUR! Op jacht naar openbare BAKKEN – Bas & Niels – Deel 2

Whoop, whoop! Na het gave eerste deel gaan Bas van der Werff en zijn makker Niels Bouwer verder met het strijden voor openbare MEGA KARPERS tijdens hun vakantie van in totaal 12 nachten! Dat ze dat goed af gaat zie je in deze super toffe video! Heb je deel 1 gemist? Dan wordt het tijd dat je HIER klikt!


PUURDER!

Bas aan het woord: Jup, PUUR is de naam van de nieuwe videoserie geworden! Ik zei het in de vorige update al, maar dit is zonder twijfel mijn leukste/mooiste videoproductie ooit! Volg mij en Niels op ons 12 dagen lange avontuur door France!

Wat was het geweldig! met een glimlach van oor tot oor kijk ik terug op dit 12 dagen durende avontuur!

Deel 1 was #PUUR, deel 2 overtreft dat en maakt hem… Juist, #PUURDER

Een goed begin is het halve werk

Deel twee begint al fantastisch, namelijk met een ware droomvis… Daarna verlaten we de camping en bezoeken een reeks wateren waar ook Niels al snel succes weet te boeken. Slecht weer, gezelligheid, improviseren, avontuur… Je vindt het allemaal terug in deze video.

Fraaie spiegels in alle maten en soorten passeren de revue!

Voetjes omhoog en chillen maarrrr! Veel kijkplezier met PUUR, deel 2!

BAS VAN DER WERFF & NIELS BOUWER


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl