ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Raven Carp Cup – Hét Karperkampioenschap van Nederland

Favoriet Favoriet
Raven Carp Cup – Hét Karperkampioenschap van Nederland

Ga jij de uitdaging aan? Komend najaar vindt namelijk de grootste karperwedstrijd van de Benelux plaats. Verdeeld over vijf compleet verzorgde weekenden vissen maar liefst 100 karpervissers (in koppels) een wedstrijd op De Karperhoeve in België. De inzet? Eeuwige roem, een GRATIS plaats in de finale wedstrijd op Hattigny in Frankrijk en een gooi naar een flinke prijzentafel.

Doe je mee? En wordt jij wellicht de eerste winnaar van de Raven Carp Cup? Klik hier en schrijf je in. Hieronder leggen we het concept verder uit!

Vijf wedstrijden op De Karperhoeve

De vijf spannende kwalificatiewedstrijden vinden in vijf weekenden achter elkaar plaats. Per wedstrijd is er plek voor 10 koppels die van vrijdag tot en met zondag strijden voor een gratis plaats in de finale in Frankrijk (en nog vele andere mooie prijzen). Hoor jij, samen met je maat, bij de twee beste koppels van de wedstrijd, dan kwalificeren jullie jezelf voor de finalewedstrijd in Frankrijk!

De wateren van De Karperhoeve vanaf boven bekeken.

De wateren van De Karperhoeve vanaf boven bekeken. Het grootste meer is Timmy’s Lake.

De wedstrijden duren van vrijdag tot en met zondag, maar de vissers hoeven pas maandag te vertrekken waardoor je nog een dagje extra kan vissen.

All-inclusive genieten

Gedurende de gehele wedstrijd wordt je uitstekend verzorgd en bediend. Alle wedstrijden zijn all-inclusive! Dit wil zeggen dat alle deelnemers zowel een ontbijt, lunch en avondeten bezorgd krijgen op hun stek aan de waterkant. Bij elke maaltijd zijn 2 drink consumpties inbegrepen. Dat noemen wij gewoon all-inclusive-vissend genieten!

Karperhoeve_teaser_overzicht

Inschrijfgeld en datums

Inschrijven gaat per koppel van twee karpervissers en kost €245,- per persoon voor 1 wedstrijd naar keuze. Check hieronder de datums waarop de wedstrijden plaats zullen vinden:

Raven Almelo – vrijdag 30-09-2016 t/m zondag 2-10-2016
Raven Lelystad – vrijdag 7-10-2016 t/m zondag 9-10-2016
Raven Steenwijk – vrijdag 14-10-2016 t/m zondag 16-10-2016
Raven Tilburg – vrijdag 21-10-2016 t/m zondag 23-10-2016
Raven.nl – vrijdag 28-10-2016 t/m zondag 30-10-2016

De Karperhoee heeft een mooi bestand aan (grote) karpr.

De Karperhoeve heeft een mooi bestand aan (grote) karper.

INFORMATIE OVER DE KARPERHOEVE

De Karperhoeve is een uniek domein dat bestaat uit de 2 mooie wateren Timmy’s Lake & Tine’s Lake. Beide wateren hebben een eigen karakter en bestand. Het grootste meer is Timmy’s Lake, ideaal voor de karpervisser, dit is een water van 6,5 hectare met meer dan 30 vissen boven de 15kg, zo’n 10 karpers boven de 20 kg en een 25,4kg spiegelkarper als topvis. Daarnaast ligt Tine’s Lake, een echt ‘runswater’ van 1,8 hectare met karper tot 19kg In totaal zwemmen er zo’n 380 karpers rond, dus actie is hier vrijwel gegarandeerd.

Eén van de twee vijftigers die dit jaar al zijn gevangen op Timmy's Lake.

Eén van de twee vijftigers die dit jaar al zijn gevangen op Timmy’s Lake.

FINALEWEDSTRIJD – HATTIGNY (FRANKRIJK)

Per kwalificatiewedstrijd zijn er 2 koppels die de felbegeerde tickets voor gratis deelname aan de compleet verzorgde finalewedstrijd winnen. In totaal reizen we dus met 10 koppels af naar het mooie Noord-Franse water Hattigny! De finale wordt niet in een weekend gevist, maar duurt van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard is er bij deze wedstrijd een grote prijzentafel.

Data wedstrijd: Finale – maandag 27-03-2017 t/m vrijdag 31-03-2017

raven-carp-cup-3

INFORMATIE OVER HATTIGNY

Het meer is zo’n 20 hectare groot en prachtig gelegen in een glooiend weidelandschap met zo’n 450 hectare oerbos in de directe omgeving. Rust en ruimte zijn er dus gegarandeerd. Rondom het water zijn 10 ruime stekken aangelegd. Met zo’n 2 hectare per stek én de mogelijkheid om een voerboot te gebruiken zijn alle mogelijkheden aanwezig om een succesvolle vissessie te beleven! Op Hattigny zwemmen zo’n 1.500 karpers rond, met minimaal 20 karpers boven de 20kg (met 28,5kg als topvis)!

Domaine de Hattigny bevat mooie vissen.

Domaine de Hattigny bevat mooie vissen.

En is ook nog eens heel fraai gelegen!

En is ook nog eens heel fraai gelegen!

DOE JE MEE?

Wil je samen met jouw vismaat deelnemen aan één van deze wedstrijden? Schrijf je in door te mailen naar carpcup@raven.nl, bel 0321-310012 of kom langs in één van de Raven winkels!

Direct online inschrijven? Klik hier!

raven-carp-cup-4

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl