Raven Hengelsport verhuist van Tilburg naar Rijen!

Favoriet Favoriet
Raven Hengelsport verhuist van Tilburg naar Rijen!

De grootste hengelsportzaak van Tilburg, Raven Hengelsport, is verhuisd naar Rijen! Raven opende 29 februari 2020 haar deuren in het voormalig pand van de Boerenbond in Rijen aan de Mary Zeldenrustlaan 20A. Op deze centraal gelegen locatie in Rijen kunnen ze de klant nóg beter bedienen en tonen ze voor het eerst de compleet vernieuwde huisstijl.

Het gloednieuwe filiaal van Raven is in een gaaf nieuw jasje gestoken.

Je krijgt meteen zin om te vissen als je de winkel bezoekt!

Robin (filiaalleider) aan het woord: Vissen is een hobby, vissen is leuk en wij vinden dat je vissen moet beleven. Ook in onze winkel! Bij Raven Hengelsport staat de klant centraal en in al onze winkels in Almelo, Lelystad, Rijen en Steenwijk zie je dat terugkomen. Je kan producten voelen, ruiken én proeven en krijgt na een bezoekje aan één van onze winkels direct zin om te vissen.

Passie, plezier en kennis

In de nieuwe, ruim opgezette winkel van 1.250 vierkante meter kun je op je gemak alle visspullen bekijken. Ben je op zoek naar een nieuwe karpertent, vishengel, vismolen, visstoel, aas of voer? Je vindt het in onze hengelsportzaak in Rijen aan de Mary Zeldenrustlaan 20A!

Stretchers, stoelen, tenten, voer en nog veel meer. Alles voor de (karper)visser is te vinden in de winkel!

Deze kennis brengen ze graag over aan jou!

Ons ervaren personeel verhuist mee naar Rijen en Robin, Ad, Rik, Ruben en Roland helpen je graag bij de keuze voor het juiste materiaal. Alle jongens zijn zelf enthousiaste en fanatieke vissers, die regelmatig aan de waterkant te vinden zijn. Deze kennis brengen ze graag over aan jou!

Het personeel van Raven Hengelsport staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

De winkel in Tilburg is jarenlang een thuis geweest voor de sportvisser uit het zuiden van Nederland en België. De nieuwe grote en ruim opgezette winkel blijft een waar paradijs voor vissers vol met prachtige visspullen.!

“Een paradijs voor iedere sportvisser!”

De koffie staat klaar

Natuurlijk ben je van harte welkom voor een gezellig praatje onder het genot van een bakje koffie, om de nieuwe winkel te komen bekijken. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Raven Hengelsport en/of Facebook Raven Rijen.

Bij Raven ben je van harte welkom…
…om de nieuwe winkel te komen bewonderen!

Adresgegevens van de nieuwe winkel:
Raven Hengelsport Rijen
Mary Zeldenrustlaan 20 
5122 CE Rijen (NL)
013 – 542 47 94
www.raven.nl

Tot ziens in Rijen!

Robin – filiaalleider


Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Raven Hengelsport? Volg ze dan op: Facebook Raven Rijen of Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl