Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9.26/10 (113 beoordelingen)

Berre op 12 maart 2019 om 15:23

Je kan al eens goed lachen soms. Humor, relativeringsvermogen,... het is belangrijk. Maar ik wil toch dringend een prijs winnen :-)

ursries@gmail.com op 1 maart 2019 om 19:46

geweldig dat jullie laten zien hoe mooi het vissen is en niet te serieus allemaal.

AndySchauvaerts op 26 februari 2019 om 11:07

Top videos top artikels. Echt super goed bezig mannen. Heb als beginende karpervisser al veel geleerd van jullie en al enorm genoten van de film. Echt zalig

DaanWetjens op 20 februari 2019 om 13:19

Prachtige en leerzame video's / artikelen!

AngelovanPoorten op 19 februari 2019 om 05:08

Leuke leerzame site. Ik ben pas begonnen met vissen op karpers. Van de tips en filmpjes leer ik een hele boel. Alles word goed uitgelegd. Ik hoop ooit ook zo'n grote karpers te kunnen vangen !

FranklinMargarita op 8 februari 2019 om 22:52

Als begginde karper visser leer ik hier heel veel van, mooie maar ook zeer leerzaame video’s. En veel mooie verhalen van ervaren karpervissers met wat tips/tricks. Xoxo Frankie

GeorgeDumas op 2 februari 2019 om 23:42

in eerste instantie sceptisch, maar blij dat ik lid ben geworden, genoeg artikelen, tips en trucs en de filmpjes professioneel gemaakt, ga zo door!!!

Tommie013 op 2 februari 2019 om 21:13

Er valt altijd wel iets te lezen of te kijken. Er zitten handige tips tussen of goede reminders! Ook al heb je al de nieuwe artikelen gelezen of de nieuwe video's gezien... Er staat nog genoeg voorgaande artikelen en video's!

PascalSchrijver1 op 29 januari 2019 om 19:24

Ben lid geworden om de vele tip en tricks die er gegeven worden in de film video's en verhalen. Al met al een top app. Blijf zeker lid en ga met alle tips en tricks een goed seizoen 2019 tegemoet

LarsVandalen op 28 januari 2019 om 07:39

Een super app met veel tips en tricks, en super gave avonturen en films en mooie verhalen heerlijk om te kijken en te lezen, het is een must voor vele vissers

MichelDieker op 24 januari 2019 om 21:16

Kwo staat boordevol tips en tricks en ook erg leuke videos. De app heeft me goed op weg geholpen met mijn visserij echt een aanrader voor iedereen

BasvanVelthoven op 22 december 2018 om 23:13

Je worden meegenomen in de brute avonturen!! Veel interessante tips die je opweg helpen om ook meer uit je visserij te halen. Of het nu om tips and tricks gaat of om materiaal reviews. Ook een bevestiging dat je met je huidige visserij op het goede spoor zit! Met deze site zijn de magazines voor mij op de retour.

EelkeKooistra op 17 december 2018 om 22:39

Ik heb al veel trucks geleerd door kwo

Blender op 29 augustus 2018 om 22:00

Over het algemeen lees ik te weinig originele stukjes. Filmpjes vaak hetzelfde. Eerst een stukje autoweg (origineel), natuurlijk langs de Mac (de harpers krijgen gelukkig beter voer). Stukje met een drone. Veel voeren. Nog meer Voeren. Dril. Wel waardering voor het intensieve edit werk. Ook teveel incest. Krijgen we een podcast en jawel daar is Pilaar weer en kijk daar heb je Hofman.

Nielsmonster op 1 februari 2018 om 18:09

Goede video’s, en goede tips, ronduit genieten voor een paar euro per maand ??

jerooney85 op 29 januari 2018 om 23:11

Echt een goede keus geweest om lid te worden. Veel info, goede artikelen en de films zijn master!! Het brengt je eigen visserij ook naar een hoger niveau.

Karper1978 op 18 januari 2018 om 22:25

GE-WEL-DIG leerzaam veel goede raad . Te gekke filmpjes , genoeg bekende gezichten. En genieten de hoofdzaak!!

Auk op 17 december 2017 om 18:23

Ziet er allemaal klasse uit een ieder doet zijn best dat is wel duidelijk mooi werk !! Thx !!

Lennertv op 30 augustus 2017 om 19:18

Over ieder onderwerp is wel wat te vinden. Van alles wat ik lees leer ik wel weer iets!!

An op 19 augustus 2017 om 16:36

super vette film en een mooie site

Denfre op 14 augustus 2017 om 23:09

Super vette site doe zo verder

Danny1984 op 14 augustus 2017 om 22:14

Met een woord geweldig!

Svcop op 14 augustus 2017 om 19:52

Voor mij de ideale site die me uren kijk en leesplezier biedt, ook bij twijfels vind ik hier nuttige info terug.

kevindejager op 14 augustus 2017 om 16:53

Top site !!

vQnecht op 14 augustus 2017 om 16:01

In mijn mening is alles goed voor elkaar met dagelijks 'verse' content. Twee puntjes waar verbetering ligt: vaak opnieuw moeten inloggen, en streamingskwaliteit/snelheid van vimeo... U ken doorgaan!

Nolletje op 14 augustus 2017 om 11:09

Super site. Ik zou het alleen wel makkelijk vinden als ik via mijn telefoon gelijk kan streamen naar de tv. Ga zo door.

Dave_Maes op 13 augustus 2017 om 22:28

leuke en informatieve site. op Carp Zwolle lid geworden toen de community is gestart. Lees en kijk graag naar de films en artikelen. Denk dat ik meer tijd aan KWO membersite besteed dan ik aan de waterkant zit. Helaas laat mijn agenda het niet altijd toe om lange sessies te vissen. Dit is dus een andere manier om met de hobby bezig te zijn.

kevindebijl1993 op 13 augustus 2017 om 17:18

Super goede/informatieve site en komen leuke filmpjes voorbij! ik zou het fijn vinden als er meer info komt over hoe te beginnen op kanalen en misschien ook over fishfinders, hoe je deze nou goed leert kennen? Verder gewoon zo door blijven gaan Boys

peterdebruin op 13 augustus 2017 om 11:50

graag zie ik meer informatie over openbare wateren in frankrijk

Wally op 12 augustus 2017 om 19:16

Leuke filmpjes en goede overzichtelijke site

NielsSchonewille op 12 augustus 2017 om 18:18

Top site leuke films en veel tips

S.Wielink op 12 augustus 2017 om 12:58

Nog steeds vind ik in vergelijking met online blad Carpworld dat er te weinig diepgang in zit. en te weinig echt goede artikelen. Ik begrijp dat jullie de kost moeten verdienen, maar er is nu wel erg veel aandacht voor betaalwateren e.d. De laatste weken is er op de members afdeling weinig nieuws te zien. Maar blijf je best doen en als er veel members komen, is er ook meer ruimte voor verbetering. Trouwens, video's die alleen maar kilo's karpervlees laten zien, hoeven van mij niet. Toch vriendelijke groeten en succes verder, Steven.

Darts67 op 12 augustus 2017 om 11:30

top site uren en uren kan ik hier vermaak vinden

Koenschipper op 12 augustus 2017 om 10:47

Perfect!

Rs op 12 augustus 2017 om 00:56

Geweldig kan er uren op zitten kijken

tommiepardoel op 12 augustus 2017 om 00:04

Super info iedere keer weer en te gekke films !!ga zo door mannen!!

Mikesmit87 op 11 augustus 2017 om 19:49

Graag meer artikelen over rivieren en kanalen. Of de nieuwe roadtrip?

Giancarlo1986 op 11 augustus 2017 om 19:49

Altijd top verslagen en video's en natuurlijk ben je lekker op de hoogte van alle nieuwe producten ! Ga zo door!

EgonD op 11 augustus 2017 om 15:39

De mannen (en vrouwen?) van KWO doen hun uiterste best om de leden mooi en leerzaam karper materiaal te verschaffen! En die efforts beloon ik graag met mijn lidmaatschap!

ryanvdhoeven op 11 augustus 2017 om 13:21

Ik ben member geworden omdat ik een film wou kijken en ik wilde gewoon een keer kijken of ik het leuk vind. Ik ben nu al een half jaar member en het bevalt me goed want je kunt leuke en leerzame artikelen lezen en er is een leuke active Facebook groep waar je al je vragen kwijt kunt maar ik vind de films van pilaar en hofman het leukst. Eens in de maand komt er weer een film van een uur of langer uit en alleen dat vind ik mijn geld al waard haha.

Sebastiaan71 op 11 augustus 2017 om 13:11

Ik ben member geworden vanwege de mooie weg geef aktie... niks gewonnen helaas hahaha maar ben altijd benieuwd wat ze te melden hebben, leuke verhalen, informatieve stukken en leuke kortingen op producten. Ga zo door mannen????

MikeB op 11 augustus 2017 om 12:07

Sinds kort member en profiteer nu al van de vele informatieve artikelen, videos en kortingen! Zeer tevereden! Ik wacht nu alleen nog op de IOS app :)

PB op 11 augustus 2017 om 11:43

Een vlotte informatie, kwalitatieve goede site voor alle karpervissers.Fijne artikelen, mooie video s, goeie informatie. Het geld dubbel en dwars waard.

Jackojacko op 11 augustus 2017 om 11:18

Super leuke films. Veel informatie leuke artikelen ik blijf voorlopig nog wel member vind het een leuke comunity??

Visser13 op 11 augustus 2017 om 09:35

Geld dubbel en dwars eruit vanwege de vette films en overige informatie. De toevoegen om kans te maken op dikke prijzen maakt het nog spannender om live mee te kunnen kijken. Kortom genoeg plezier als er periodes zijn als we minder aan de waterkant aanwezig zijn om toch vol van onze prachtige hobby te kunnen genieten. Ga zo door mannen?

Elroy op 11 augustus 2017 om 09:11

leuk en informatief en ach zoals overal goed kan altijd beter..... ik zeg ga gewoon door met waar jullie goed in zijn dan wordt het nog beter????

Wilco78 op 11 augustus 2017 om 08:10

informatief soms grappig vooral de pilaar en hofman video's leuk om te kijken als ik thuis ben julie zijn goed bezig mannen

Richardberkhout op 11 augustus 2017 om 00:19

Goede artikelen voor iedereen wat wils. Duidelijk vermeld alles. Helaas steeds opnieuw moeten inloggen, kleine moeite maar soms toch vervelend. Ga zo door boys!

Glen op 10 augustus 2017 om 23:07

Mis nog steeds de app voor ios

Bruze911 op 10 augustus 2017 om 22:20

het telkens opnieuw in moeten loggen is zeer irritant!! als ik ingelogd ben wil ik geen popups om lid te worden, dat ben ik dan al ! voor de rest top

RaymonSchra op 10 augustus 2017 om 21:37

Leuke en originele content. Vooral de films zijn top. Zeer zeker de moeite waard. Wat kan er beter? -uitbreiding kortingscodes - minder popups om member te worden - het telkens opnieuw in moeten loggen. - de Facebook community is echt van bedenkelijk niveau. Domme vragen en veel MH/MP groupies ( ja echt, complimenten boys) Ik blijf zeker nog een jaar lid om te zien hoe het zich ontwikkelt.

HyPeR-X op 10 augustus 2017 om 20:27

Soms leuke content, vooral de filmpjes van adhd piel & mh holidays, maar ook veel filmpjes/verhalen/items waar ik persoonlijk niets aan vind of heb. Wat kan er beter? Schakel a.u.b. de overlays (bijv om lid te worden) uit op de inlogpagina's. Het is super irritant om die popups te krijgen wanneer je wilt inloggen.

Shorty91 op 10 augustus 2017 om 20:23

mooie site leuke artikelen en vooral de films doen het hem

Stefanemans op 10 augustus 2017 om 20:17

Bij het aanmelden telkens je gegevens moeten checken en eventueel aanpassen is bloed irritant. Ik wil gewoon de info bekijken waar ik naar opzoek ben en de nieuwe artikelen/filmpjes. Als er iets is wat aangepast moet worden ga ik zelf wel naar mijn profiel instellingen. Verder een top site ga zo door ?

Gui_van_der_Hulst op 10 augustus 2017 om 20:08

Toffe films Gave artikelen Mooie site voor elke karpervisser!

edwinkoikarper op 10 augustus 2017 om 20:00

Een super goede en fijne site en goed overzichtelijk

Davy91 op 10 augustus 2017 om 19:24

Vooral de films zijn top! En vooral leerrijk voor je eigen visserij!

Jobsen op 10 augustus 2017 om 19:19

Super leuke en leerzame site! Van mij mogen d'r nog wel wat meer video's op komen! ?

Rolf19 op 10 augustus 2017 om 19:14

Kwo is super leerzaam veel info te vinden . Leuke video's en korting actie's , en aanbiedingen . Dus zeker een aanrader om lid te worden van Kwo.

Luke op 10 augustus 2017 om 18:53

Superfijne website, lekker overzichtelijk en leuke films en video's

Stevens op 10 augustus 2017 om 18:43

Zeer uitgebreid ,en leerrijk

R1ceekay op 10 augustus 2017 om 18:33

Het is altijd leuk om de artikelen te lezen en ook zeker om alle filmpjes te kijken.

peterhimschoot op 10 augustus 2017 om 18:13

Superleuke filmpjes, leerrijke en entertainende verhalen, doe zo verder

TommyDeCleen op 10 augustus 2017 om 17:57

ik altijd uit naar de updates, en de Hofman en Pilaar video´s

kristofmus op 10 augustus 2017 om 17:35

Super community, nog geen moment spijt van gehad! Rivier- en kanaalvisserij passeert ook de revue, wel in mindere mate dus voor deze vissers is het soms wat langer wachten op content specifiek voor hun visserij.

Karperchris op 10 augustus 2017 om 17:04

Mooie leuke video's, handige tips. Soms last van reclame ook al ben ik ingelogd. Vaak opnieuw inloggen ook.

Thomas_Peeters op 10 augustus 2017 om 16:49

Hoe jullie nu alles doen is perfect. Ga zo door gasten!!

Gertjan op 10 augustus 2017 om 16:18

Veel leuke en informatieve filmpjes! Ook de reviews en dergelijke zijn erg handig. Ga zo door!!

Brogum op 10 augustus 2017 om 16:11

1 van de beste, zo niet de allerbeste karper website op het internet

SPIEGELKARPER op 10 augustus 2017 om 15:35

Heb hier ook al is wat van gezegd voor al voor ouderen met een klein pensioen of uitkering verder in een word geweldig.

MarcH51 op 10 augustus 2017 om 15:33

Leuke site met veel nuttige informatie en een goede webshop.

SPIEGELKARPER op 10 augustus 2017 om 15:30

Heel veel leuke en interessante aan biedingen alleen jammer als er gezegd word alle maten zijn lever baar en het is niet zo. verder vind ik het super leuk en gezellig. En geniet ik nog steeds van de leuke films en praatjes. Hoop alleen dat jullie een andere muziek smaak krijgen en het iets minder hard op nemen dan kunnen de mensen verstaan wat er gezegd word. Verder top mensen voor al door gaan zo.

Opstal op 10 augustus 2017 om 15:15

Veel voordelen, filmpjes, films, artikelen en nog meer wat komt, de KWO Community groeit goed.

William op 10 augustus 2017 om 15:01

Ben er zeer te spreken over, veel leuke verhalen en interessante artikelen waar ik zelf wel eens wat aan heb,en dan niet te vergeten de leuke filmpjes die je kunt kijken en natuurlijk de kortingen die je krijgt bij verschillende winkels en kwo zelf als je lid bent. Kortom vind ik het top??

Ossebaar op 10 augustus 2017 om 14:57

Schat aan informatie op vele vlakken. Zeer vermakelijke videos en artikelen. Goed bezig!

J.Martens93 op 10 augustus 2017 om 14:38

"wat zou ik graag in jullie schoenen staan" zijn de gedachten die mij vaak passeren na het bekijken van de filmpjes etc. Je kan er veel van leren en belangrijkste genieten. De KWO voordelen zijn ideaal. En is elke cent jaarlijks waard!! Ga zo door heren!!

Rutger_vd_Schepop op 10 augustus 2017 om 14:33

Kwo membership is het meer dan waard. Je hebt het voordeel van de app met handige tips films en update's. Korting op hun kleding en hengelsportzaken.

Frankkoelewijn op 10 augustus 2017 om 13:54

Gewoon geweldig

MaartenVanDordregt op 10 augustus 2017 om 13:42

Goed gebouwde website waaruit zowel de gevorderde maar ook de minder gevorderde karpervisser zijn voordeel kan halen. Goed geschreven artikelen, leuke filmpjes en video's en kwalitatieve en betaalbare artikelen in de webwinkel.

Peterkuipers op 10 augustus 2017 om 13:38

Beetje variatie zou geen drama zijn

Wernerbennink op 10 augustus 2017 om 13:38

Altijd weer vernieuwende en boeiende dingen en verhalen.

toonveraghtert op 10 augustus 2017 om 13:33

Ideaal voor uren video- en leesplezier! Meer Belgische wateren?

Martijnd_v@hotmail.com op 10 augustus 2017 om 13:24

Veel leuke artikelen! Mogen van mij wel meer technische artikelen komen. Verder ga zo door! Met name de avonturen video's zijn top.

Tjer op 10 augustus 2017 om 13:18

Ik kan er bijna alles vinde dus top bezig jongens?

12345678 op 10 augustus 2017 om 13:05

Zou wel wat meer over de nederlandse kanalen en meren willen zien en hoe de mannen dit aanpakken in plaats van de buitenlandse wateren

Johanbeks op 10 augustus 2017 om 13:00

Gewoon top ga zo door

roelandverhoeven@hotmail.com op 10 augustus 2017 om 12:57

On-line, interactief, leerzaam en heerlijk genieten van de altijd vrolijke en leerzame vismomenten. Waar je met magazines snel bent uitgelezen is dit altijd vol met nieuwe filmpjes, movies, artikelen en vooral gezelligheid in de sfeermakende films van de mannen Michiel en Mark. Overal beschikbaar en ook met smartphone app.

Ureterp op 10 augustus 2017 om 12:49

Top site, leuke mensen en items!! Maar vooral zeer interessante items waar ik zelf ook veel aan heb.

Tobiaskwo op 10 augustus 2017 om 12:44

Ik ben zeer tevreden over KWO. Het is mijn 50 euro per jaar zeker waard! Ga zo door boys.

Erik_Hakvoort op 10 augustus 2017 om 12:39

Heerlijk laagdrempelig platform welk bomvol staat met info, artikelen en filmpjes voor zowel de gepassioneerde of gevorderde als voor de beginnende of recreatieve visser. Leest en kijkt makkelijk weg en gelukkig lekker luchtig gehouden met veel avontuur, belevenis en plezier als rode draad.

Mvoo op 10 augustus 2017 om 12:27

Goeie leuke filmpjes tip & tricks

Thijs op 10 augustus 2017 om 12:12

Een mooi aanbod van gevarieerde artikelen, Voor beginnende en en ervaren rotten. Of je nu in het buitenland vist of in eigen land, op rivieren, kanalen, putten en plassen voor iedereen verschijnt er met regelmaat een zeer lezenswaardig artikel.

ReneSSSS op 10 augustus 2017 om 12:11

Hoog "hallo daar zijn we weer" gehalte. Of vissen op kosten van de baas. Kies maar. En vervolgens de toegang ontzeggen omdat de kritiek "ons" niet aanstaat. Tijd om volwassen te worden.

Rikkert76 op 10 augustus 2017 om 12:11

Een allround site, met veel verschillende categorieën. Nieuwe filmpjes, reviews van nieuwe materialen, webshop, artikelen, leermomenten, etc! Al met al een giga site!

Fred1962 op 10 augustus 2017 om 12:10

Altijd wel iets waar iedereen wat aan heeft films of iets te lezen er is voor iedereen wel iets gewoon top en leerzaam ????

remontopelen op 10 augustus 2017 om 12:05

Prachtige pagina met veel variatie. Super films met humor en geen commercieële rotzooi. Leerzame pagina! Ook de facebook groep is super handig voor vragen. Blijf doorgaan mannen!?

Rikketim92 op 10 augustus 2017 om 12:05

Alles is gewoon zoals het hoort. Ik kan geen enkel minpunt opnoemen. Doe zo verder zou ik zeggen! ? TOP!!!

briankuilen op 10 augustus 2017 om 12:03

Bij kwo artikelen weet je dat er altijd kwaliteit is en dat het met passie geschreven is.

Jorwinhof op 10 augustus 2017 om 12:03

Kijk dagelijks op de site/app vind het heerlijk om weg te dromen

Strauss op 10 augustus 2017 om 12:02

Door de vele video/films en artikel kom je heel wat te weten voor je eigen visserij en zeker hoe je ziet wat Mark En Michiel allemaal doen . Het is tof dat er zon mensen zijn die hun kennis willen doorgeven aan anderen , laat staan de avonturen die je samen met hun kunt beleven

Nickblokdijk op 10 augustus 2017 om 12:02

Ga zo door alles is top ook als er wat is met je account word je snel geholpen door Jos ? de topper

Niels_traa op 10 augustus 2017 om 11:59

Beetje prijzig, maar wel echt heel gemakkelijk!

Joep op 10 augustus 2017 om 11:56

Geweldig tips en tricks en films ik hou er van

jonathan_jorissen op 9 augustus 2017 om 20:39

Prachtig om te zien hoe gedreven Mark en Michiel (en de rest van team KWO) zijn! Elke dag opnieuw wordt er gezorgd voor vette updates, filmpjes, artikelen, tips,... ! De Community staat slechts iets langer dan 1 jaar op punt en is nu al ongelofelijk, dat beloofd voor de toekomst! Helemaal top mannen, niks dan lof over jullie, doe zo verder!!

Ancafishing op 9 augustus 2017 om 17:52

Een fijne omgeving waar men prachtige verhalen kan lezen films kunt kijken en reviews lezen. De mobiele app is nog in opbouw en is op de goede weg. Er zou bijvoorbeeld nog de optie commentaar toevoegen / like functie / favoriet maken en de optie om vanuit de app je profiel bij te kunnen werken aan toegevoegd mogen worden.

Remon op 9 augustus 2017 om 17:49

Wanneer je de oude KWO kent dan zie je al meteen 1 groot verschil en dat is de commerciële kant. Steeds meer BTW artikelen voeren de toon. Wat ook enorm spijtig is dat ze actueel nieuws filteren wanneer het een sponsor schaad, selectief nieuws brengen hoort niet bij een site die zegt de grootste te zijn! Verder mist KWO de hoeveelheid kwaliteits artikelen die ze vroeger wel hadden, enkele artikelen zijn zelfs gratis te vinden op andere sites. De films zijn wel tof!

DavyMeulenberg op 9 augustus 2017 om 17:03

Ideaal tijdens het vissen, of gewoon thuis. Films zijn super om naar te kijken. Artikelen nog niet gelezen, ga ik nog wel doen. Al met al een leuke community. Verder is het steeds opnieuw moeten inloggen wel een puntje. Ook mis ik in de community app de gewone kwo website... Nog een handige toevoeging zou de chromecast mogelijkheid zijn... Keep up going. ?

Dennishulsdouw op 9 augustus 2017 om 16:55

Leerzaam en intressant

Miklo1234 op 9 augustus 2017 om 15:42

Tijdens het vissen lekker surfen op kwo page:)

ricardokoster op 9 augustus 2017 om 15:42

Een 4...omdat een 4.9 niet kan, er zijn wat minpuntjes die ik al eens via de mail gestuurd heb. -vaak opnieuw inloggen. - de app is perfect, ik mis alleen een melding bij nieuwe content.

Justinvanschaik op 9 augustus 2017 om 15:35

Veel te leuke artikelen leest allemaal lekker weg, Community werkt perfect en de films zijn top!

KWO Redactie op 5 augustus 2017 om 21:38

Zeker zijn geld waard. Elke week updates en vette films

Arne van Hoorn op 27 juli 2017 om 16:23

Lekker relaxed onderuit genieten van visavonturen.