ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9.26/10 (113 beoordelingen)

Peter van Dongen op 1 juni 2020 om 22:11

Ben beginnende karpervisser heb heel veel informatie uit de leuke en leerzame video’s gehaald. Echt toffe info en erg leerzaam. Gr Peter

Wim Schaap op 1 juni 2020 om 20:18

Ben na een time-out van een jaar of 30 weer gaan karperen. Er is veel veranderd, maar door de video’s en vele tips door KWO heb in korte tijd mijn “kennis” kunnen bijspijkeren. Met het pennetje is old-school, maar v.w.b. het afstandvissen is er enorm veel nieuws onder zo’n, dat door KWO duidelijk wordt uitgelegd. Top!

Jens De leu op 29 mei 2020 om 18:40

Nog maar net lid maar ik vind het top !! Leuke video’s en veel info TOP !!! Grt jens

mike Zwartbol op 28 mei 2020 om 18:34

Als je wil leren vissen dan moet je bij de kwo community zijn ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met karper vissen eerste half jaar was zwaar blank na blank na blank tot ik via youtube kwo tegen kwam ik heb me eigen aangemeld ben de films gaan kijken hier gigantich veel van geleerd en zo slecht als het vorig jaar ging maar 4 vissen gevangen de tellee staat dit jaar al op 24 vissen ben hier super blij mee en mensen de murchandise van kwo top kwaliteit heb meerdere pakken petten en boxen bestelt echt top !!! Ga zo door mannen

Dennie Hurks op 28 mei 2020 om 18:31

Top

Dennis Donker op 28 mei 2020 om 07:43

Super toffe filmpjes! De kids kijken ook graag mee.

Arjan Plender op 27 mei 2020 om 18:07

Helemaal top mannen ga zo door 👌

eddy derks op 27 mei 2020 om 12:43

ja geweldig leuk. filmpjes tips en alles is gewoon super gaaf. ik ben blij er deel van uit te mogen maken

Richard van de Laar op 24 mei 2020 om 07:40

Supergave community met hele interessante en vooral ook leuke en leerzame filmpjes. Het enige probleem wat ik de laatste week elke keer ondervind is dat de video’s niet op willen starten!!

kenneth Gandarias op 23 mei 2020 om 11:06

Kortweg gewoon top!!!!!!! Doe zo verder

Bram Van Dijk op 22 mei 2020 om 07:40

Super gave filmpjes ga zo door mannen!

Aad Nagtegaal op 21 mei 2020 om 18:28

Top

Dirk van der Wallen op 21 mei 2020 om 08:09

Na jullie filmpjes op YouTube gezien te hebben eindelijk member geworden. Achteraf gezien veel te laat natuurlijk. Heb nog geen moment spijt gehad. Volle bak genieten van alle informatieve filmpjes, series en artikelen.

valere luyck op 21 mei 2020 om 05:04

prima en leuke site leerzame tips prachtige filmpjes en doet wonderen om de tijd te verdrijven

Vincent Kuik op 18 mei 2020 om 16:43

Leuke filmpjes en leerzaam!

Alex Oost op 17 mei 2020 om 19:16

Ik vind het een super Leuke website en geniet alle dagen van de filmpjes en informatie die er opstaat je bent tenslotte nooit te oud om te leren zo staan er ook een hele hoop leuke een leerzame tips op kan niet wachten op alle nieuwe avonturen die er bij komen ga vooral zo door jongens helemaal top

Ferry Willemzteijn op 16 mei 2020 om 18:30

Leuk leerzaam en goed tijd verdrijf aanbde waterkant, en thuis op de bank.

Bas de Keijzer op 16 mei 2020 om 18:27

Geen seconde spijt gehad van mijn KWO Community lidmaatschap. Doordat ik een maandje geleden, na jaren weer mijn hengels uit het stof heb gehaald, ben ik via wat struinen op youtube bij Pilaar & Hofman uitgekomen. Niet wetende van deze twee boys en het hele KWO circus. Door de filmpjes op youtube toen maar gelijk KWO member geworden. Kortom; het geld dubbel en dwars waard!!! Niet twijfelen en een jaarabbootje afsluiten!!!

Louis Schrage op 16 mei 2020 om 11:53

Leerzaam leuke films informatief how to goeie items

Jhon Van Lommel op 14 mei 2020 om 22:08

Super filmpjes...en mooie plekken waar jullie komen...en je kan er vooral veel uit leren...super bezig mannen...

Brian op 14 mei 2020 om 18:24

Goede website. Er tevreden

Yentl Janssens op 14 mei 2020 om 10:18

Al veel bygeleerd Top site!

Roy Wevers op 12 mei 2020 om 18:41

Ziet er goed uit en boordevol informatie en leuke video\'s

Kyell Niesen op 5 mei 2020 om 09:56

Ik betaal mijn kwo abonement met plezier het is echt hwt geld waard altijd coole en interessante video\'s en artikelen

Tom Koekoek op 4 mei 2020 om 06:08

Top site, mooie video\' s en leuke artikelen. Ik zou misschien nog wel een paar tips willen voor instant vissen op kleine wateren maar verder is alles super!

Freek Janssen op 3 mei 2020 om 21:28

Hier hoef je je niet te vervelen op deze app.

Sebastiaan De hooge op 3 mei 2020 om 20:47

Goede app! Leuke filmpjes. Genieten

Jeroen Schuurman op 29 april 2020 om 19:57

mooie kwaliteit videos, met duidelijke uitleg over aas en rigs. veel humor. ik zeg ga zo door mannen

Tom Wauters op 29 april 2020 om 19:30

Top app,leerrijk en al goe mee gelachen 👌

Jasper Kiezenberg op 29 april 2020 om 18:52

Leuke app leerzaam ma mag nog wel meer filmpjes geplaats worden

Chris Lems op 29 april 2020 om 18:20

Ik vind het vette video\'s, leer heel veel en lig soms in een deuk.

Tjoeman Dave op 29 april 2020 om 10:43

Ik vind het leuk en grappig om te kijken en ik leer er van veel goede tips echt geweldig dat lid zijn.

Dennis Oomen op 28 april 2020 om 20:29

Super platform om filmpjes, artikelen maar zeker ook karpervissers onderling zaken te laten delen. blij om lid te zijn!

Martijn steyaert op 28 april 2020 om 05:52

Lang getwijfeld om lid te worden. Dan toch gedaan en beseft dat ik het beter vroeger had gedaan 😄 Grappige en leerrijke filmpjes en tips. Doe zo voort zou ik zeggen

Menno Verzijl op 27 april 2020 om 18:23

Ik heb het lang uitgesteld om lid te worden, sinds kort toch gedaan en tot nu toe geen spijt. Leuk en leerzaam zijn toch wel de belangrijkste aspecten!

Max de Vries op 26 april 2020 om 18:33

Dikke 5 sterren jongens! Onwijs goed platform met veel interessante onderwerpen, artikelen, films etc. Ga zo door en dan wordt de toekomst nog veel rooskleuriger voor de KWO! Keep up the good work !!!

Jeroen Beumer op 26 april 2020 om 12:13

Heerlijke, goede kwaliteit en leerzame filmpjes en artikelen met een flinke dosis humor. Heb al diverse nieuwe tips en tricks geleerd! Ga zo door mannen!

Brian Chehin op 23 april 2020 om 21:31

Veel info te vinden waar ik echt iets aan heb gehad, top humor... je gaat echt met ze mee. Super filmkwaliteit. Dus de uren vliegen voorbij. Ga zo door mannen

Jim Garstman op 22 april 2020 om 06:11

Origineel, laagdrempelig, films van hoge kwaliteit met een goed gevoel voor humor en aandacht voor de belangrijke elementen

Johan Otter op 20 april 2020 om 12:45

Gewoon In een woord geweldig

Kristof Van de Veire op 19 april 2020 om 08:22

Goede video’s met pilaar en hofman ik zou zeggen de mayonaise pakt.

Gerrit Bakker op 18 april 2020 om 18:18

Beste Michiel en Mark Jullie zijn 2 bazen Groetjes Gerrit

Marcel Van Arenthals op 16 april 2020 om 15:40

Supersite. Zo hoort vissen te zijn! Elk filmpje 1 groot avontuur met humor. Hoop dat de filmpjes blijven komen want ik en mijn zoon kijken ze graag. Mooie kleding in de webshop ook 👍

Egbert Kamping op 15 april 2020 om 18:25

Kan hier veel info vinden. Mooie films die je tijdens je eigen avonturen kunt kijken. Zijn geld echt meer als waard.

Damien gerritsen op 10 april 2020 om 18:30

Top Veel informatie Leuke filmpjes Leuke webshop

Tim Aerts op 8 april 2020 om 20:10

Het is gewoon genieten van de films!! En je leert zeer veel bij. Visniveau gaat omhoog!!

Marco Kerkhof op 8 april 2020 om 19:46

Geweldig om met mijn zoon alle films te bekijken, kunnen er om lachen goeie informatie, artikelen lezen lekker weg en zijn leerzaam, wij vinden het waanzinnig allemaal.

Marco Kerkhof op 8 april 2020 om 19:46

Geweldig om met mijn zoon alle films te bekijken, kunnen er om lachen goeie informatie, artikelen lezen lekker weg en zijn leerzaam, wij vinden het waanzinnig allemaal.

Jeroen Van gils op 6 april 2020 om 21:09

Avontuur😎

Wesley Verachtert op 6 april 2020 om 18:47

Wel de moeite. Leuke filmpkes te vinden leuke artikelen. Echt de moeite waart. Veel leerstof zit erin. En tijdens het vissen kan je filmpjes kijken. Leuke updates zijn geld waart

Nico Heiremans op 4 april 2020 om 18:22

Super

Leo van Opstal op 3 april 2020 om 06:47

Wat betreft tips en tricks ben ik tevreden wat betreft kwo-app ben ik totaal niet onder de indruk. Je kan klikken op Artikelen/ Video en kanalen maar na heeeel veel schrollen kom je ook vaak de zelfde film of info tegen. De app zou eens goed onderhanden genomen moeten worden.

Rudi Raaphorst op 2 april 2020 om 21:45

Geweldige site. leuke films met veel humor. Heerlijk om naar te kijken. Krijg je nog meer zin om achter je hengels te zitten (en dat is al heeeeeeeel veel ). Ga zo door

Rudi Raaphorst op 2 april 2020 om 21:45

Geweldige site. leuke films met veel humor. Heerlijk om naar te kijken. Krijg je nog meer zin om achter je hengels te zitten (en dat is al heeeeeeeel veel ). Ga zo door

Bram Helsen op 2 april 2020 om 20:15

Leuk en je kunt er veel tips in uithalen

Johan Van rooijen op 2 april 2020 om 19:36

Leuke en interessante films een mooie site voor iedere karper visser.

Bas Bloks op 2 april 2020 om 19:36

Leuke en leerzame artikelen zeker geen spijt van

Erwin UDO op 2 april 2020 om 18:41

Ben pas member geworden, dus is nog wat pril maar tot nu toe zeer leuke en leerzame aanvulling op onze hobby. (had ik jaren geleden al moeten doen) Heb toevallig al wat troubles gehad om wat video\'s te kijken en zelfs in het weekend wordt er snel gereageerd en opgelost... Helemaal top echte aanrader

Klaas Nagelhout op 21 maart 2020 om 17:12

Leuk om te lezen en kijken, interessante artikelen. Top, ga zo door!

Cor Van der Groef op 17 maart 2020 om 09:38

Ik ben nog maar kort member, maar ik vind het een leuke en leerzame site met goede interviews, leuke en leerzame video\'s. Ik kijk er graag naar. Ga zo door! Gr. Cor

Peter van Dijk op 16 maart 2020 om 20:18

Leuke site/app, leuke leerzame video\'s en artikelen . Voor iedere karpervisser is er wel wat te vinden wat bij zijn of haar visserij past. Ik vermaak me prima en leer ook nog wat bij !

Jan Spek op 15 maart 2020 om 19:12

Als karpervisser is het zeker de moeite waard om lid te worden van de KWO. Het is leerzaam, ontspannend en je krijgt het gevoel, dat je heel veel nieuwe visvrienden hebt. Het is dan ook echt een aanrader voor de mede karpervissers. Probeer het gewoon en overtuig uzelf van het plezier en de voordelen van de KWO. Groetjes, Jan Spek

Marco op 15 maart 2020 om 18:41

Ik vis nu zo’n 30 jaar op karper. En leer door jullie met alle filmpjes en Potcast. Nog heel veel bij.👍👍

Paul Verheij op 15 maart 2020 om 14:59

Helemaal Top. Veel informatie,stukje ontspanning en met veel humor in elkaar gezet.

Robbert Gaasbeek op 14 maart 2020 om 22:56

Het is erg interessant met namen de filmpjes,gesprekken,interviews,Enzevoort. Maar het is ook erg vet om de tips en andere kennis van verschillende vissers te horen en te zien .het is ook mooi dat er een app is van KWO erg handig .we blijven genieten van al deze avonturen.

Frank op 14 maart 2020 om 21:22

Geweldige video\'s. Leuke kortingen voor leden. Mijn KWO kleding bestelling was supersnel binnen en van goede kwaliteit. Vooral zo doorgaan.

Wim Heethuis op 14 maart 2020 om 17:23

Veel variatie in de films. Ook de tips en trucs zijn een welkome aanvulling voor mij. Geweldig, ga zo door!

Michel Roos op 13 maart 2020 om 23:16

Top filmpjes met tips waar elke karper visser wat aan heeft. Ga zo door KWO 👍

Nicolas Recloux op 13 maart 2020 om 18:32

Ervaren of onervaren. Leren doe je elke dag! Er valt altijd wel iets te rapen in de verschillende artikels en video’s.

Raymond Donk op 13 maart 2020 om 18:28

Top app Top gasten Top filmpjes en info 👍👍👍👍👍

jeroen bakker op 12 maart 2020 om 18:22

zeer tevreden en leerzame video\'s enige wat ik jammer vind is dat er weinig karper video\'s zijn uit regio\'s zoals bijvoorbeeld in polders waar geen bakken zwemmen en waar het maximaal 80cm to 1 meter diep is

noel brouillard op 12 maart 2020 om 15:46

niks te klagen ben blij met mijn lidmatschap gewoon doorgaan

Robert Bakker op 11 maart 2020 om 19:25

Ik ben een beginnend visser en wat ik tot nu toe gezien heb op de verschillende video\'s vind ik erg leerzaam en prachtig opgenomen. Jullie zijn \'n topteam. Ik kijk uit naar toekomstige video\'s. Ėén klein minpuntje ik vind de prijzen in de webshop \'n beetje aan de hoge kant voor de rest prima.

Jaap Dikkenberg op 11 maart 2020 om 17:15

Echt top team met vette winactie, dikke videos, trips enzv

Dick Cunes op 10 maart 2020 om 21:44

Leerzaam goede Fideos veel lol mooie wateren zo als carpervissen hoort te zijn. Kijk er al naar uit om naar Frankrijk te gaan

Dick van den Berg op 9 maart 2020 om 20:52

leuke films en sommige artikelen/films zijn zeker leerzaam ga zo door mannen

Jelle Laureyn op 9 maart 2020 om 18:38

toppers

Donald Segers op 9 maart 2020 om 10:50

Top Site zeer leerzaam en zeker voor mij als beginnend karpervisser

Theo De snoo op 8 maart 2020 om 18:31

Helemaal geweldig allee. Jammer dat er niet veel op wateren in Nederland wordt laten zien en de rivieren en kanalen maar dat is ieder voor zijn eigen maar ik heel blij dat lid ben geworden van KWO me partner ook in me vrije tijd zit ik jullie filmpjes te kijken ga zo door gr.

René op 7 maart 2020 om 18:40

Super allemaal het enige jammere is dat weinig in de Nederlandse wateren gevist word en op openbaar water in Nederland Verder de engels films zou fijn zijn met ondertiteling verder mooie site met top mensen

Eelco Rigter op 6 maart 2020 om 20:23

Genieten met humor en educatief. Geen spijt van dat ik lid ben geworden. 👌🏻👌🏻👊🏻👊🏻👍🏻👍🏻.

dwight van den boagert op 6 maart 2020 om 06:57

jullie zijn een top groep mooie filmpjes en goeie tips

Desini Nicola op 5 maart 2020 om 20:45

Leuke groep met veel plezier in wat jullie doen. Leerrijk qua info en filmpjes. Toppers

Edwin Klap op 5 maart 2020 om 20:45

ik had dit al veel eerder moeten doen ik kijk elke dag wel ff een film of filmpje in mijn pauze oordopje in en genieten van een super mooie hobby waar je veel tips uit kan halen ga zo door kwo

hannes de man op 5 maart 2020 om 19:43

ik ben blij met mijn jas goed kwaliteit En is lekker warm lueke video\'s & tips

Ronald Lotto op 5 maart 2020 om 18:26

Mooie filmpjes en echt goede tips !!!

Koen Boermans op 4 maart 2020 om 18:37

Echt leerzaam en boordevol tips om een succesvolle vangst te verkrijgen! Keep up the good work guys!

Ray Gerlofsma op 1 maart 2020 om 19:56

Goede site, bomvol informatie over alles wat met het vissen op karper te maken heeft. De manier waarop in videos uitleg wordt gegeven is uitmuntende van kwaliteit. Verder zie je dat de crew nog vrij jong dit zie je terug in de manier van films maken. Serieus als het moet en met de nodige humor. Dat er regelmatig prijzen worden weg geven heb ik zelf mogen ondervinden. Ik was een van de winnaars 👌🏻😎.

Briyere Verduijn op 1 maart 2020 om 17:45

Informatie en heel veel humor had ik veel eerder moeten doen

Enrico America op 28 februari 2020 om 18:35

Super

Michael Diels op 28 februari 2020 om 10:43

Grote fan van hof en pil en er valt veel te beleven op site top jongens 🐋

Erwin B op 27 februari 2020 om 18:24

Veel humor en passie over het karpervissen.

Martin Brown op 26 februari 2020 om 20:39

Leerzame site met veel tips en verrassend goed gemaakte filmpjes.

René Nijland op 26 februari 2020 om 19:01

Top filmpjes en zeer leerzame artikelen. Erg blij met dit abbonnement! Ga zo door KWO!

Patrick Lievens op 26 februari 2020 om 13:07

Hele mooie video\'s, mooie artikelen en de KWO app is gemakkelijk bij het bekijken bij het vissen. Dus doe zo voort KWO.

Donald den Breejen op 26 februari 2020 om 10:51

Goeie App Mooie films en boordevol tips

Jan Van willigen op 25 februari 2020 om 18:40

Een geweldige app!! Zeer goed bezig mannen altijd handig tijdens een sessie of op een doelloze zondag filmpjes van jullie kijken heerlijk! 1 klein puntje als je een filmpje wilt kijken op je tel of tablet en je wilt full screen kijken het filmpje word dan onderste boven gezet of te wel op de kop haha niet erg storend kwestie van je telefoon omdraaien. Voor de rest ga lekker door boys!

Geoffrey Borms op 25 februari 2020 om 18:22

Top app. Al veel leuke filmpjes gezien. En er zullen er nog veel volgen. Goe bezig gasten. MSS 1 tip tenzij ik mij vergis; kijk ook eens bij de Belgische winkels voor ledenvoordeel. Greetz

Marcel Van de Steeg op 25 februari 2020 om 18:18

Niet alleen thuis, maar ook aan de waterkant handige tips en entertainment!

Danny L’Espoir op 25 februari 2020 om 12:29

Super app alles wat de fanatieke karpervissen zoekt vind je op deze app. Top!!!!

Patrick Lange op 25 februari 2020 om 05:48

Het is lekker relax achterover zitten en lekker kijken naar de vis avonturen en je leer ook nog iets

Michel de Jong op 24 februari 2020 om 21:06

Zeer tevreden 👍

Pieter Vercruysse op 24 februari 2020 om 20:26

Geweldige filmkes en artikels zeer leerzaam. Super confortable kleding. Het totaal pakket zeker zijn geld waard!

Emil Gräfe op 24 februari 2020 om 18:47

Zeer te vreden en het geld zeker waard.mooie filmpjes en je leert altijd weer bij

Arjen op 24 februari 2020 om 18:28

ik ben al n paar weken member en heb ook de KWO app geinstalleerd . ik ben erg tevreden over de films en handige informatie alleen 1 vraag als ik op een plek ben zonder internet kan ik de films niet kijken .zou er een mogelijkheid zijn om ook zonder wifi deze films te kunnen bekijken ? maar ondanks dat blijft KWO een hele toffe comunity

Peter Van de Sande op 24 februari 2020 om 08:13

Site mag voor iPad wat overzichtelijker en anders qua indeling. Is niet altijd even makkelijk om te zien van wanneer video\'s zijn bijvoorbeeld. Zou helpen als er een (release)datum bij staat voordat je hem aanklikt.

Arno van Egmond op 23 februari 2020 om 21:51

De video’s op de site kunnen gewoon als ontspanning gekeken worden, maar zitten natuurlijk boordevol tips en tricks. Ook staat het vol met interessant artikelen over diverse onderwerpen uit de karpervisserij. Dus of je nou vist op openbare wateren, betaalwateren, rivieren, kanalen of gewoon met de pen op pad gaat er is voor ieder wat wils. Uiteraard zijn de kortingen die je als KWO member krijgt ook top.

henk Dunnink op 23 februari 2020 om 20:15

Julie zijn super goed bezig , leerzaam en interesant mooie filmjes en artikelen.

Vallerio Aarts op 22 februari 2020 om 19:04

Super handige tips & trick. De KWO app maakt hier dagelijks overuren. De films zijn van goede kwaliteit en worden bekeken met veel plezier in de huiskamer en aan de waterkant! Jullie hebben de “YouTube” app overwonnen XD Ga zo door jongens!!!! ;)

Gaby Van den brink op 22 februari 2020 om 16:43

Top filmpjes en leuke gasten ! En idd snelle reactie na een vraag 💪🏻👍🏻 Ga zo door !

Lorenzo Guldemond op 22 februari 2020 om 10:37

Dit is zeker je geld waardt leuke video\'s en handig te gebruiken als je iets niet snapt

nigel koevoets op 21 februari 2020 om 18:21

Humoristisch en informatief💪🏼

Nedim Čajić op 21 februari 2020 om 10:43

Helemaal top, goeie filmpjes. Ben tevreden

Kevin Trip op 20 februari 2020 om 20:03

Veel!! En goede updates en entertaining!

hans rovers op 20 februari 2020 om 19:18

leerzame artikelen en leuke video\'s

Robin Tang op 20 februari 2020 om 18:30

Top! KWO biedt je zoveel mogelijkheden. Af en toe vindt ik dat ze de filmpjes en de catergorie beter kunnen indelen. Het is zeker je geld waard!

Dean Van beek op 20 februari 2020 om 18:23

Super app! Veel video’s en artikelen waar ik nog veel kan van leren.

Dustin Imhann op 20 februari 2020 om 08:34

Super interactieve site welke ik iedere winter weer gebruik om mijzelf van nieuwe/ laatste technieken te voorzien. Filmpjes zijn top en kan de humor van mh en mp erg waarderen. Blikt terug op vroegah;-) mooie tijden. Sinds paar jaar ben ik dan ook weer volle bak aan het vissen. Top site! Complimenten

Cris Gonzalez op 20 februari 2020 om 06:37

Super! Mooie video’s. Je krijgt elke keer gelijk zin om te vissen.

Anne Van Wamelen op 19 februari 2020 om 20:02

Top..

Ronnie Verloop op 19 februari 2020 om 19:32

Ja mooie leerzame artikelen. En natuurlijk mooie video,s. Soms zie ik alleen artikelen of filmpjes waar heel duidelijk de locatie te zien/achterhalen is, en uit eigen ervaring kan dat heel vervelend zijn als je ergens op een water bezig ben. Voor de rest heerlijk ga zo door!!

Johan hofmeijer op 19 februari 2020 om 19:11

Zeker zijn geld waard. En goede tips

Sjeffrey oerlemans op 19 februari 2020 om 18:27

Yoo gasten Ik vind het geweldig wat jullie doen en laten zien ik kijk graag naar jullie filmpjes ben zelf niet zo van het lezen maar de filmpjes echt top ik ga zeker een aantal dingen toe passen binne kort op de ebro Ga zo lekker door zodat wij met zen allen lekker kunne blijven kijken 💪🏽🎣🎣🐬 Groetjes sjefkuhhh

Merijn Kooijman op 19 februari 2020 om 18:24

Echt top ik kijk het super veel en vind het echt leuk hoe jullie video\'s maken met humor en ik leer weer nieuwe technieken en manier om beter te kunnen vissen echt super leuk ga zo door

R de Boer op 19 februari 2020 om 18:22

Geweldige vette video\'s. Maar er is nog meer. Door de ervaringen die gedeeld worden leer je gigantisch veel van elkaar. Kortom fantastisch!!

Dirk Van den Burg op 19 februari 2020 om 16:43

Helemaal geweldig ben jaren lid geweest van de karperwereld vanaf dag nu weer lid maar nu van de KWO maar dit is leuker ga zo door met de leuke filmpjes top gr Dirk van den Burg

Joey de koff op 19 februari 2020 om 10:53

Heel leerzaam, overzichtelijk en goed vermaak ook. Ik zeg dikke prima

Bas Hogenkamp op 18 februari 2020 om 19:53

In 1 woord geweldig!!! Heerlijk genieten van alle updates van jullie avonturen in de Kwo app, tips en trics ik leer nog steeds . Toppers met een top team zijn jullie👍👍

JJG Damen op 18 februari 2020 om 18:25

Super site,leerzaam, en vol met humor Zeker een aanrader😎😎👌👌👊

Lionel Treuren op 18 februari 2020 om 18:17

Leuke en leerzame app! Hoop leuke films gekeken...hoop van op gestoken...dit is mijn 2 jaar dat ik gaat karper vissen en heb me de afgelopen tijd goed kunnen voorbereiden voor komend jaar. Ben benieuwd. Ga in ieder geval me volste vertrouwen naar de waterkant. Ga zo door💪

Sandor van de Beek op 17 februari 2020 om 20:05

Super groot aanbod aan mooie leerzame filmpjes met boordevol humor.

Gerrit Kuijs op 17 februari 2020 om 18:46

Er is altijd wat te kijken en te leren en daarom kijk ik

pascal van der putten op 16 februari 2020 om 17:56

Hardstikke leuk lekker aan de waterkante kwo.en !!

Ronald Pothuizen op 15 februari 2020 om 13:24

Lekker af en toe filmpje kijken Leuke artikelen komen voorbij

Danny Van de weghe op 15 februari 2020 om 04:47

Top site

Tony A op 13 februari 2020 om 19:11

Handige site met veel mooie video’s en how to’s. Ook ik heb soms moeite met scrollen door de app. Het is onduidelijk wat ik nu wel of niet heb bekeken, misschien een idee om bij elk bekeken video een vinkje te plaatsen (wat iemand hier al eerder aangaf). Gebruik vooral de app ipv jullie mobiele site, en naar mijn idee komt het komt druk en onoverzichtelijk over. Verder zou ik zeggen ga vooral zo door, video’s van MP & MH samen zijn verreweg toch de beste. Op de een of andere manier gaat er altijd wat mis waardoor naast veel informatie ook hilarische momenten voorbij komen. Succes verder!!

ferry peters op 12 februari 2020 om 20:08

Niewe dingen gezien top

Mike Olthof op 11 februari 2020 om 20:46

Ik mis tog wel kopje nederland zeg maar en had van de week ook gebeld met juli inverband met dat ik af en toe ondervind dat ik slecht kan zien wat ik wel en niet gezien heb mischien handig dat er dan een vinkje bij komt of zo iets . Maar voor derest ben zeer tevreden

René Lange op 11 februari 2020 om 20:03

Leuke artikelen tips en weetjes goede info 😉 en hilarische filmpjes

desmet op 11 februari 2020 om 18:19

top

John Jonker op 10 februari 2020 om 19:22

Leerzaam en altijd leuke en interessante films. Ga vooral zo door.

Martijn Arends op 24 januari 2020 om 08:41

Leuke updates, toffe gasten en mooie win acties. Kortom, een super platform voor de karpervisser! Heb zelf even getwijfeld om lid te worden maar geen moment spijt van! Keep going Boys!

Kris Hoekstra op 22 januari 2020 om 22:12

Voorheen altijd lid geweest van diverse magazines, maar buiten het feit dat die verschrikkelijk duur zijn en naderhand in de weg liggen ben ik member geworden en de magazines opgezegd. Een platform als dit werkt vele malen beter en gemakkelijker. De app is top met alle features die er zijn. Veel handige tips, leerzame artikelen en de films zijn van hoge kwaliteit en een genot om te kijken. En eenmaal member krijg je ook nog eens leuke kortingen bij grote shops. Dat is voor ons Nederlanders natuurlijk zeer aantrekkelijk! Het logboek ga ik komend seizoen zeker gebruiken. Dit hele platform is door gepassioneerde gasten opgezet en dat merk je aan alles. Ga zo door en voor wie nog geen member is..... SCHAAM JE! EN MELDT JE AAN!

Rutger vd Schepop op 22 januari 2020 om 21:12

Gave updates en leerzame how to, vette films en series. Mooie toevoeging is het logboek. En voor de members is er de member korings codes waardoor je je membership er zo uithaald. Dus kortom een goed platform voor karpervissers

Blankbroeders op 22 januari 2020 om 19:52

De kracht van Kwo ligt bij het ondernemen, het is fantastisch om te zien hoe je als jonge gasten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt een krachtig bedrijf hebben kunnen maken. Het is niet alleen leuk om jullie te volgen, maar jullie dragen ook bij over het feit dat we blijven leren van elkaar. Elkaar respecteren en elkaar vinden als we het even niet weten! Daarnaast jullie films zijn van hoge kwaliteit. 1 ding mogen iets meer leermomenten nog in de films zitten. Wij blijven fan!!

Henkjaap Elema op 22 januari 2020 om 19:32

Leuke artikelen en goeie memberdeals

Jan Fonteyn op 22 januari 2020 om 17:30

Fijne artikels en super leuke filmpjes/films!! En mooie aankondiging op voorrand zodat je op je puntje van je stoel zit te wachten tot de volledige film/video er is :D

Ruben Koopman op 22 januari 2020 om 17:06

Kwo is gewoon top. Heel veel leuke en leerzame films. Actieve Facebook groep, en bij veel winkels handige kortingen zodat je lidmaatschap bijna niks kost.

Wesley van As op 22 januari 2020 om 16:45

Geweldig platform! Leerzame artikelen om je skills te verbeteren. Tijdens het vissen langs de waterkant vette video’s bekijken onder het genot van een pils. Ga zo door mannen!

Rémon Van Wanrooij op 22 januari 2020 om 16:25

Het KWO members gedeelte is een goed alternatief voor de magazines. + Actieve FB pagina voor de members waar iedereen voor elkaar klaarstaan. + Members voordelen waardoor je de kosten van het member zijn snel hebt terug verdient. + Exclusieve video van bekende karpervissers. +KWO is altijd aan het door ontwikkelen op de digitale snelweg en komt daardoor steeds met nieuwe functies in bijvoorbeeld de app met als nieuwe toevoeging een handig logboek. + Grote kenniskring waardoor er veel informatie voorhanden ligt. - De toenemende interesse voor betaalwater videos en artikelen, dit is persoonlijk natuurlijk 😉. - Een kleine afnamen aan informatieve artikelen over aas, gedrag van karpers en andere technische zaken. Ze hebben een netwerk aan kennissen dit moeten ze beter benutten. Klein voorbeeld is de waadpakken test in het zwembad. Zou het niet mooi zijn dat je in een zwembad ook zaken als rek van diverse lijnen gaat testen en wat het doet met de beet indicatie boven water? Dit is maar een klein voorbeeld van de vele mogelijkheden van zaken die in een grijs gebied zweven. Kortom meer plus dan min punten. Keep up the good work.

Dylan de Kock op 22 januari 2020 om 15:54

Echt waar dubbel en dik je geld waard! Keek eerst altijd op youtube alle filmpjes maar heb besloten een abonnement af te sluiten. Het verschil zit duidelijk in de content en kwaliteit. Je leert er veel van en het amuseert!

Yvan Nieuwkoop op 22 januari 2020 om 14:40

Kijk altijd uit naar de video\'s en artikelen. Ben paar jaar geleden lid geworden en nog geen moment spijt van gehad! Er valt een hoop te leren en ook zeker te lachen! Hoop dat 2020 weer hoop nieuwe video\'s en artikelen brengt op de community!

Justin Glimmerveen op 22 januari 2020 om 14:27

Geweldig!! Ik vis sinds 2 jaar op karper en via jullie veel tips geleerd dankzij de video’s en stukjes op de pagina, super!

Willem Cremer op 14 november 2019 om 18:59

Geweldig gewoon .! Ik ben een ouwe rot in karper vissen ,even 20 jaar er tussen uit geweest!. Dan ff de schade inhalen er is zoveel veranderd sins de dat ik stopte viste van 1974 tot 1997 nu sins 2017 weer opgepakt en ff afgestapt van de helicopter rig ...en toen was er een chod rig😳😬

Michiel Jongste op 14 november 2019 om 12:32

De community is top! De video\'s en artikelen zijn leerzaam, super strak vormgegeven en daarnaast ook vol met humor. Dat je kortingen krijgt bij meerdere winkeliers is ook top en maakt je lidmaatschap bijna gratis ;-)

Berre op 12 maart 2019 om 15:23

Je kan al eens goed lachen soms. Humor, relativeringsvermogen,... het is belangrijk. Maar ik wil toch dringend een prijs winnen :-)

ursries@gmail.com op 1 maart 2019 om 19:46

geweldig dat jullie laten zien hoe mooi het vissen is en niet te serieus allemaal.

AndySchauvaerts op 26 februari 2019 om 11:07

Top videos top artikels. Echt super goed bezig mannen. Heb als beginende karpervisser al veel geleerd van jullie en al enorm genoten van de film. Echt zalig

DaanWetjens op 20 februari 2019 om 13:19

Prachtige en leerzame video's / artikelen!

AngelovanPoorten op 19 februari 2019 om 05:08

Leuke leerzame site. Ik ben pas begonnen met vissen op karpers. Van de tips en filmpjes leer ik een hele boel. Alles word goed uitgelegd. Ik hoop ooit ook zo'n grote karpers te kunnen vangen !

FranklinMargarita op 8 februari 2019 om 22:52

Als begginde karper visser leer ik hier heel veel van, mooie maar ook zeer leerzaame video’s. En veel mooie verhalen van ervaren karpervissers met wat tips/tricks. Xoxo Frankie

GeorgeDumas op 2 februari 2019 om 23:42

in eerste instantie sceptisch, maar blij dat ik lid ben geworden, genoeg artikelen, tips en trucs en de filmpjes professioneel gemaakt, ga zo door!!!

Tommie013 op 2 februari 2019 om 21:13

Er valt altijd wel iets te lezen of te kijken. Er zitten handige tips tussen of goede reminders! Ook al heb je al de nieuwe artikelen gelezen of de nieuwe video's gezien... Er staat nog genoeg voorgaande artikelen en video's!

PascalSchrijver1 op 29 januari 2019 om 19:24

Ben lid geworden om de vele tip en tricks die er gegeven worden in de film video's en verhalen. Al met al een top app. Blijf zeker lid en ga met alle tips en tricks een goed seizoen 2019 tegemoet

LarsVandalen op 28 januari 2019 om 07:39

Een super app met veel tips en tricks, en super gave avonturen en films en mooie verhalen heerlijk om te kijken en te lezen, het is een must voor vele vissers

MichelDieker op 24 januari 2019 om 21:16

Kwo staat boordevol tips en tricks en ook erg leuke videos. De app heeft me goed op weg geholpen met mijn visserij echt een aanrader voor iedereen

BasvanVelthoven op 22 december 2018 om 23:13

Je worden meegenomen in de brute avonturen!! Veel interessante tips die je opweg helpen om ook meer uit je visserij te halen. Of het nu om tips and tricks gaat of om materiaal reviews. Ook een bevestiging dat je met je huidige visserij op het goede spoor zit! Met deze site zijn de magazines voor mij op de retour.

EelkeKooistra op 17 december 2018 om 22:39

Ik heb al veel trucks geleerd door kwo

Blender op 29 augustus 2018 om 22:00

Over het algemeen lees ik te weinig originele stukjes. Filmpjes vaak hetzelfde. Eerst een stukje autoweg (origineel), natuurlijk langs de Mac (de harpers krijgen gelukkig beter voer). Stukje met een drone. Veel voeren. Nog meer Voeren. Dril. Wel waardering voor het intensieve edit werk. Ook teveel incest. Krijgen we een podcast en jawel daar is Pilaar weer en kijk daar heb je Hofman.

Nielsmonster op 1 februari 2018 om 18:09

Goede video’s, en goede tips, ronduit genieten voor een paar euro per maand ??

jerooney85 op 29 januari 2018 om 23:11

Echt een goede keus geweest om lid te worden. Veel info, goede artikelen en de films zijn master!! Het brengt je eigen visserij ook naar een hoger niveau.

Karper1978 op 18 januari 2018 om 22:25

GE-WEL-DIG leerzaam veel goede raad . Te gekke filmpjes , genoeg bekende gezichten. En genieten de hoofdzaak!!

Auk op 17 december 2017 om 18:23

Ziet er allemaal klasse uit een ieder doet zijn best dat is wel duidelijk mooi werk !! Thx !!

Lennertv op 30 augustus 2017 om 19:18

Over ieder onderwerp is wel wat te vinden. Van alles wat ik lees leer ik wel weer iets!!

An op 19 augustus 2017 om 16:36

super vette film en een mooie site

Denfre op 14 augustus 2017 om 23:09

Super vette site doe zo verder

Danny1984 op 14 augustus 2017 om 22:14

Met een woord geweldig!

Svcop op 14 augustus 2017 om 19:52

Voor mij de ideale site die me uren kijk en leesplezier biedt, ook bij twijfels vind ik hier nuttige info terug.

kevindejager op 14 augustus 2017 om 16:53

Top site !!

vQnecht op 14 augustus 2017 om 16:01

In mijn mening is alles goed voor elkaar met dagelijks 'verse' content. Twee puntjes waar verbetering ligt: vaak opnieuw moeten inloggen, en streamingskwaliteit/snelheid van vimeo... U ken doorgaan!

Nolletje op 14 augustus 2017 om 11:09

Super site. Ik zou het alleen wel makkelijk vinden als ik via mijn telefoon gelijk kan streamen naar de tv. Ga zo door.

Dave_Maes op 13 augustus 2017 om 22:28

leuke en informatieve site. op Carp Zwolle lid geworden toen de community is gestart. Lees en kijk graag naar de films en artikelen. Denk dat ik meer tijd aan KWO membersite besteed dan ik aan de waterkant zit. Helaas laat mijn agenda het niet altijd toe om lange sessies te vissen. Dit is dus een andere manier om met de hobby bezig te zijn.

kevindebijl1993 op 13 augustus 2017 om 17:18

Super goede/informatieve site en komen leuke filmpjes voorbij! ik zou het fijn vinden als er meer info komt over hoe te beginnen op kanalen en misschien ook over fishfinders, hoe je deze nou goed leert kennen? Verder gewoon zo door blijven gaan Boys

peterdebruin op 13 augustus 2017 om 11:50

graag zie ik meer informatie over openbare wateren in frankrijk

Wally op 12 augustus 2017 om 19:16

Leuke filmpjes en goede overzichtelijke site

NielsSchonewille op 12 augustus 2017 om 18:18

Top site leuke films en veel tips

S.Wielink op 12 augustus 2017 om 12:58

Nog steeds vind ik in vergelijking met online blad Carpworld dat er te weinig diepgang in zit. en te weinig echt goede artikelen. Ik begrijp dat jullie de kost moeten verdienen, maar er is nu wel erg veel aandacht voor betaalwateren e.d. De laatste weken is er op de members afdeling weinig nieuws te zien. Maar blijf je best doen en als er veel members komen, is er ook meer ruimte voor verbetering. Trouwens, video's die alleen maar kilo's karpervlees laten zien, hoeven van mij niet. Toch vriendelijke groeten en succes verder, Steven.

Darts67 op 12 augustus 2017 om 11:30

top site uren en uren kan ik hier vermaak vinden

Koenschipper op 12 augustus 2017 om 10:47

Perfect!

Rs op 12 augustus 2017 om 00:56

Geweldig kan er uren op zitten kijken

tommiepardoel op 12 augustus 2017 om 00:04

Super info iedere keer weer en te gekke films !!ga zo door mannen!!

Mikesmit87 op 11 augustus 2017 om 19:49

Graag meer artikelen over rivieren en kanalen. Of de nieuwe roadtrip?

Giancarlo1986 op 11 augustus 2017 om 19:49

Altijd top verslagen en video's en natuurlijk ben je lekker op de hoogte van alle nieuwe producten ! Ga zo door!

EgonD op 11 augustus 2017 om 15:39

De mannen (en vrouwen?) van KWO doen hun uiterste best om de leden mooi en leerzaam karper materiaal te verschaffen! En die efforts beloon ik graag met mijn lidmaatschap!

ryanvdhoeven op 11 augustus 2017 om 13:21

Ik ben member geworden omdat ik een film wou kijken en ik wilde gewoon een keer kijken of ik het leuk vind. Ik ben nu al een half jaar member en het bevalt me goed want je kunt leuke en leerzame artikelen lezen en er is een leuke active Facebook groep waar je al je vragen kwijt kunt maar ik vind de films van pilaar en hofman het leukst. Eens in de maand komt er weer een film van een uur of langer uit en alleen dat vind ik mijn geld al waard haha.

Sebastiaan71 op 11 augustus 2017 om 13:11

Ik ben member geworden vanwege de mooie weg geef aktie... niks gewonnen helaas hahaha maar ben altijd benieuwd wat ze te melden hebben, leuke verhalen, informatieve stukken en leuke kortingen op producten. Ga zo door mannen????

MikeB op 11 augustus 2017 om 12:07

Sinds kort member en profiteer nu al van de vele informatieve artikelen, videos en kortingen! Zeer tevereden! Ik wacht nu alleen nog op de IOS app :)

PB op 11 augustus 2017 om 11:43

Een vlotte informatie, kwalitatieve goede site voor alle karpervissers.Fijne artikelen, mooie video s, goeie informatie. Het geld dubbel en dwars waard.

Jackojacko op 11 augustus 2017 om 11:18

Super leuke films. Veel informatie leuke artikelen ik blijf voorlopig nog wel member vind het een leuke comunity??

Visser13 op 11 augustus 2017 om 09:35

Geld dubbel en dwars eruit vanwege de vette films en overige informatie. De toevoegen om kans te maken op dikke prijzen maakt het nog spannender om live mee te kunnen kijken. Kortom genoeg plezier als er periodes zijn als we minder aan de waterkant aanwezig zijn om toch vol van onze prachtige hobby te kunnen genieten. Ga zo door mannen?

Elroy op 11 augustus 2017 om 09:11

leuk en informatief en ach zoals overal goed kan altijd beter..... ik zeg ga gewoon door met waar jullie goed in zijn dan wordt het nog beter????

Wilco78 op 11 augustus 2017 om 08:10

informatief soms grappig vooral de pilaar en hofman video's leuk om te kijken als ik thuis ben julie zijn goed bezig mannen

Richardberkhout op 11 augustus 2017 om 00:19

Goede artikelen voor iedereen wat wils. Duidelijk vermeld alles. Helaas steeds opnieuw moeten inloggen, kleine moeite maar soms toch vervelend. Ga zo door boys!

Glen op 10 augustus 2017 om 23:07

Mis nog steeds de app voor ios

Bruze911 op 10 augustus 2017 om 22:20

het telkens opnieuw in moeten loggen is zeer irritant!! als ik ingelogd ben wil ik geen popups om lid te worden, dat ben ik dan al ! voor de rest top

RaymonSchra op 10 augustus 2017 om 21:37

Leuke en originele content. Vooral de films zijn top. Zeer zeker de moeite waard. Wat kan er beter? -uitbreiding kortingscodes - minder popups om member te worden - het telkens opnieuw in moeten loggen. - de Facebook community is echt van bedenkelijk niveau. Domme vragen en veel MH/MP groupies ( ja echt, complimenten boys) Ik blijf zeker nog een jaar lid om te zien hoe het zich ontwikkelt.

HyPeR-X op 10 augustus 2017 om 20:27

Soms leuke content, vooral de filmpjes van adhd piel & mh holidays, maar ook veel filmpjes/verhalen/items waar ik persoonlijk niets aan vind of heb. Wat kan er beter? Schakel a.u.b. de overlays (bijv om lid te worden) uit op de inlogpagina's. Het is super irritant om die popups te krijgen wanneer je wilt inloggen.

Shorty91 op 10 augustus 2017 om 20:23

mooie site leuke artikelen en vooral de films doen het hem

Stefanemans op 10 augustus 2017 om 20:17

Bij het aanmelden telkens je gegevens moeten checken en eventueel aanpassen is bloed irritant. Ik wil gewoon de info bekijken waar ik naar opzoek ben en de nieuwe artikelen/filmpjes. Als er iets is wat aangepast moet worden ga ik zelf wel naar mijn profiel instellingen. Verder een top site ga zo door ?

Gui_van_der_Hulst op 10 augustus 2017 om 20:08

Toffe films Gave artikelen Mooie site voor elke karpervisser!

edwinkoikarper op 10 augustus 2017 om 20:00

Een super goede en fijne site en goed overzichtelijk

Davy91 op 10 augustus 2017 om 19:24

Vooral de films zijn top! En vooral leerrijk voor je eigen visserij!

Jobsen op 10 augustus 2017 om 19:19

Super leuke en leerzame site! Van mij mogen d'r nog wel wat meer video's op komen! ?

Rolf19 op 10 augustus 2017 om 19:14

Kwo is super leerzaam veel info te vinden . Leuke video's en korting actie's , en aanbiedingen . Dus zeker een aanrader om lid te worden van Kwo.

Luke op 10 augustus 2017 om 18:53

Superfijne website, lekker overzichtelijk en leuke films en video's

Stevens op 10 augustus 2017 om 18:43

Zeer uitgebreid ,en leerrijk

R1ceekay op 10 augustus 2017 om 18:33

Het is altijd leuk om de artikelen te lezen en ook zeker om alle filmpjes te kijken.

peterhimschoot op 10 augustus 2017 om 18:13

Superleuke filmpjes, leerrijke en entertainende verhalen, doe zo verder

TommyDeCleen op 10 augustus 2017 om 17:57

ik altijd uit naar de updates, en de Hofman en Pilaar video´s

kristofmus op 10 augustus 2017 om 17:35

Super community, nog geen moment spijt van gehad! Rivier- en kanaalvisserij passeert ook de revue, wel in mindere mate dus voor deze vissers is het soms wat langer wachten op content specifiek voor hun visserij.

Karperchris op 10 augustus 2017 om 17:04

Mooie leuke video's, handige tips. Soms last van reclame ook al ben ik ingelogd. Vaak opnieuw inloggen ook.

Thomas_Peeters op 10 augustus 2017 om 16:49

Hoe jullie nu alles doen is perfect. Ga zo door gasten!!

Gertjan op 10 augustus 2017 om 16:18

Veel leuke en informatieve filmpjes! Ook de reviews en dergelijke zijn erg handig. Ga zo door!!

Brogum op 10 augustus 2017 om 16:11

1 van de beste, zo niet de allerbeste karper website op het internet

SPIEGELKARPER op 10 augustus 2017 om 15:35

Heb hier ook al is wat van gezegd voor al voor ouderen met een klein pensioen of uitkering verder in een word geweldig.

MarcH51 op 10 augustus 2017 om 15:33

Leuke site met veel nuttige informatie en een goede webshop.

SPIEGELKARPER op 10 augustus 2017 om 15:30

Heel veel leuke en interessante aan biedingen alleen jammer als er gezegd word alle maten zijn lever baar en het is niet zo. verder vind ik het super leuk en gezellig. En geniet ik nog steeds van de leuke films en praatjes. Hoop alleen dat jullie een andere muziek smaak krijgen en het iets minder hard op nemen dan kunnen de mensen verstaan wat er gezegd word. Verder top mensen voor al door gaan zo.

Opstal op 10 augustus 2017 om 15:15

Veel voordelen, filmpjes, films, artikelen en nog meer wat komt, de KWO Community groeit goed.

William op 10 augustus 2017 om 15:01

Ben er zeer te spreken over, veel leuke verhalen en interessante artikelen waar ik zelf wel eens wat aan heb,en dan niet te vergeten de leuke filmpjes die je kunt kijken en natuurlijk de kortingen die je krijgt bij verschillende winkels en kwo zelf als je lid bent. Kortom vind ik het top??

Ossebaar op 10 augustus 2017 om 14:57

Schat aan informatie op vele vlakken. Zeer vermakelijke videos en artikelen. Goed bezig!

J.Martens93 op 10 augustus 2017 om 14:38

"wat zou ik graag in jullie schoenen staan" zijn de gedachten die mij vaak passeren na het bekijken van de filmpjes etc. Je kan er veel van leren en belangrijkste genieten. De KWO voordelen zijn ideaal. En is elke cent jaarlijks waard!! Ga zo door heren!!

Rutger_vd_Schepop op 10 augustus 2017 om 14:33

Kwo membership is het meer dan waard. Je hebt het voordeel van de app met handige tips films en update's. Korting op hun kleding en hengelsportzaken.

Frankkoelewijn op 10 augustus 2017 om 13:54

Gewoon geweldig

MaartenVanDordregt op 10 augustus 2017 om 13:42

Goed gebouwde website waaruit zowel de gevorderde maar ook de minder gevorderde karpervisser zijn voordeel kan halen. Goed geschreven artikelen, leuke filmpjes en video's en kwalitatieve en betaalbare artikelen in de webwinkel.

Peterkuipers op 10 augustus 2017 om 13:38

Beetje variatie zou geen drama zijn

Wernerbennink op 10 augustus 2017 om 13:38

Altijd weer vernieuwende en boeiende dingen en verhalen.

toonveraghtert op 10 augustus 2017 om 13:33

Ideaal voor uren video- en leesplezier! Meer Belgische wateren?

Martijnd_v@hotmail.com op 10 augustus 2017 om 13:24

Veel leuke artikelen! Mogen van mij wel meer technische artikelen komen. Verder ga zo door! Met name de avonturen video's zijn top.

Tjer op 10 augustus 2017 om 13:18

Ik kan er bijna alles vinde dus top bezig jongens?

12345678 op 10 augustus 2017 om 13:05

Zou wel wat meer over de nederlandse kanalen en meren willen zien en hoe de mannen dit aanpakken in plaats van de buitenlandse wateren

Johanbeks op 10 augustus 2017 om 13:00

Gewoon top ga zo door

roelandverhoeven@hotmail.com op 10 augustus 2017 om 12:57

On-line, interactief, leerzaam en heerlijk genieten van de altijd vrolijke en leerzame vismomenten. Waar je met magazines snel bent uitgelezen is dit altijd vol met nieuwe filmpjes, movies, artikelen en vooral gezelligheid in de sfeermakende films van de mannen Michiel en Mark. Overal beschikbaar en ook met smartphone app.

Ureterp op 10 augustus 2017 om 12:49

Top site, leuke mensen en items!! Maar vooral zeer interessante items waar ik zelf ook veel aan heb.

Tobiaskwo op 10 augustus 2017 om 12:44

Ik ben zeer tevreden over KWO. Het is mijn 50 euro per jaar zeker waard! Ga zo door boys.

Erik_Hakvoort op 10 augustus 2017 om 12:39

Heerlijk laagdrempelig platform welk bomvol staat met info, artikelen en filmpjes voor zowel de gepassioneerde of gevorderde als voor de beginnende of recreatieve visser. Leest en kijkt makkelijk weg en gelukkig lekker luchtig gehouden met veel avontuur, belevenis en plezier als rode draad.

Mvoo op 10 augustus 2017 om 12:27

Goeie leuke filmpjes tip & tricks

Thijs op 10 augustus 2017 om 12:12

Een mooi aanbod van gevarieerde artikelen, Voor beginnende en en ervaren rotten. Of je nu in het buitenland vist of in eigen land, op rivieren, kanalen, putten en plassen voor iedereen verschijnt er met regelmaat een zeer lezenswaardig artikel.

ReneSSSS op 10 augustus 2017 om 12:11

Hoog "hallo daar zijn we weer" gehalte. Of vissen op kosten van de baas. Kies maar. En vervolgens de toegang ontzeggen omdat de kritiek "ons" niet aanstaat. Tijd om volwassen te worden.

Rikkert76 op 10 augustus 2017 om 12:11

Een allround site, met veel verschillende categorieën. Nieuwe filmpjes, reviews van nieuwe materialen, webshop, artikelen, leermomenten, etc! Al met al een giga site!

Fred1962 op 10 augustus 2017 om 12:10

Altijd wel iets waar iedereen wat aan heeft films of iets te lezen er is voor iedereen wel iets gewoon top en leerzaam ????

remontopelen op 10 augustus 2017 om 12:05

Prachtige pagina met veel variatie. Super films met humor en geen commercieële rotzooi. Leerzame pagina! Ook de facebook groep is super handig voor vragen. Blijf doorgaan mannen!?

Rikketim92 op 10 augustus 2017 om 12:05

Alles is gewoon zoals het hoort. Ik kan geen enkel minpunt opnoemen. Doe zo verder zou ik zeggen! ? TOP!!!

briankuilen op 10 augustus 2017 om 12:03

Bij kwo artikelen weet je dat er altijd kwaliteit is en dat het met passie geschreven is.

Jorwinhof op 10 augustus 2017 om 12:03

Kijk dagelijks op de site/app vind het heerlijk om weg te dromen

Strauss op 10 augustus 2017 om 12:02

Door de vele video/films en artikel kom je heel wat te weten voor je eigen visserij en zeker hoe je ziet wat Mark En Michiel allemaal doen . Het is tof dat er zon mensen zijn die hun kennis willen doorgeven aan anderen , laat staan de avonturen die je samen met hun kunt beleven

Nickblokdijk op 10 augustus 2017 om 12:02

Ga zo door alles is top ook als er wat is met je account word je snel geholpen door Jos ? de topper

Niels_traa op 10 augustus 2017 om 11:59

Beetje prijzig, maar wel echt heel gemakkelijk!

Joep op 10 augustus 2017 om 11:56

Geweldig tips en tricks en films ik hou er van

jonathan_jorissen op 9 augustus 2017 om 20:39

Prachtig om te zien hoe gedreven Mark en Michiel (en de rest van team KWO) zijn! Elke dag opnieuw wordt er gezorgd voor vette updates, filmpjes, artikelen, tips,... ! De Community staat slechts iets langer dan 1 jaar op punt en is nu al ongelofelijk, dat beloofd voor de toekomst! Helemaal top mannen, niks dan lof over jullie, doe zo verder!!

Ancafishing op 9 augustus 2017 om 17:52

Een fijne omgeving waar men prachtige verhalen kan lezen films kunt kijken en reviews lezen. De mobiele app is nog in opbouw en is op de goede weg. Er zou bijvoorbeeld nog de optie commentaar toevoegen / like functie / favoriet maken en de optie om vanuit de app je profiel bij te kunnen werken aan toegevoegd mogen worden.

Remon op 9 augustus 2017 om 17:49

Wanneer je de oude KWO kent dan zie je al meteen 1 groot verschil en dat is de commerciële kant. Steeds meer BTW artikelen voeren de toon. Wat ook enorm spijtig is dat ze actueel nieuws filteren wanneer het een sponsor schaad, selectief nieuws brengen hoort niet bij een site die zegt de grootste te zijn! Verder mist KWO de hoeveelheid kwaliteits artikelen die ze vroeger wel hadden, enkele artikelen zijn zelfs gratis te vinden op andere sites. De films zijn wel tof!

DavyMeulenberg op 9 augustus 2017 om 17:03

Ideaal tijdens het vissen, of gewoon thuis. Films zijn super om naar te kijken. Artikelen nog niet gelezen, ga ik nog wel doen. Al met al een leuke community. Verder is het steeds opnieuw moeten inloggen wel een puntje. Ook mis ik in de community app de gewone kwo website... Nog een handige toevoeging zou de chromecast mogelijkheid zijn... Keep up going. ?

Dennishulsdouw op 9 augustus 2017 om 16:55

Leerzaam en intressant

Miklo1234 op 9 augustus 2017 om 15:42

Tijdens het vissen lekker surfen op kwo page:)

ricardokoster op 9 augustus 2017 om 15:42

Een 4...omdat een 4.9 niet kan, er zijn wat minpuntjes die ik al eens via de mail gestuurd heb. -vaak opnieuw inloggen. - de app is perfect, ik mis alleen een melding bij nieuwe content.

Justinvanschaik op 9 augustus 2017 om 15:35

Veel te leuke artikelen leest allemaal lekker weg, Community werkt perfect en de films zijn top!

KWO Redactie op 5 augustus 2017 om 21:38

Zeker zijn geld waard. Elke week updates en vette films

Arne van Hoorn op 27 juli 2017 om 16:23

Lekker relaxed onderuit genieten van visavonturen.