RIVIERKANON: 33,8kg spiegel van De Lot voor Erik Bijlhout

Favoriet Favoriet
RIVIERKANON: 33,8kg spiegel van De Lot voor Erik Bijlhout

Holy SHIT amigo’s! We kregen deze beelden binnen van de mannen van Dutch Bait Company. Eén van hun boys, Erik Bijlhout, ving namelijk ‘La Bossue’ (waarschijnlijk de grootste karper van de rivier De Lot) op het magistrale topgewicht van 33,8kg. De sessie van hem en Jeroen Duncker verliep geweldig met meerdere grote vissen. Check de brute beelden hieronder!

Meer mooie vangsten

Wat te prijzen valt is dat Erik en Jeroen de karper meteen haar vrijheid teruggaven. Zo’n grote vis zakken is immers het nemen van onnodige risico’s. Maar laten we eerlijk zijn: veel karpervissers hadden dit risico maar wat graag genomen om een foto bij daglicht te kunnen maken. #respect !!! La Bossue was niet de enige bak die in de boot kwam, wat dachten jullie van onderstaande beauty’s?

Karpervissen in zo’n omgeving: dat is geen straf!

Kaboemmm! Nóg een bak: 45 pond bij 102cm. #datwiljewel

Als je op De Lot een grote karper vangt is het vrijwel altijd een echte ‘karaktervis’.

Alle vissen werden gestrikt met het aas van Dutch Bait Company, te weten de Gluttony XT en de Sea Dweller bol. Klik hier voor meer informatie!

Eén ding is zeker: op De Lot is het karpervissen nog puur avontuur!

Boottrip bij Lot Experience

De mannen bevisten De Lot vanaf een boot van Lot Experience! Gegarandeerd een brute sessie op de wilde rivier! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Surf dan eens naar hun website en check zeker onderstaande (avontuurlijke) video! Voor artikelen over Wouter Koziolek en z’n vriendin Kiek (de eigenaren van Lot Experience) klik je hierrrr.

Erik & Jeroen: van harte gefeliciteerd namens de redactie en alle KWO lezers! Op naar de volgende gave vistrip!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl