ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Road Trippin’ for Carp – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 5 MIN

2015 was een waanzinnig jaar voor Peter Vlasveld en zijn kameraden. In zowel binnen- als buitenland werden geweldige avonturen beleefd en overal waar Peter ging nam hij zijn camera mee. Dit heeft geresulteerd in een heel divers, vierdelig, reisverslag waarin plaats is voor zowel hoogte- als dieptepunten. Iedere bijdrage gaat gepaard met een dikke video en we trappen deze reeks af met ‘Playboys tijdens de Paai’…


Peter aan het woord: In het vroege voorjaar van 2015 maken we, Valentijn, Darryl en ik zei de gek, de plannen om in mei twee weken vrij te nemen. In deze periode gaan we een road trip maken, met als intentie om enkele openbare wateren te bevissen in Centraal Frankrijk. Na enig onderzoek hebben we onze pijlen gericht op enkele wateren die op rij afstand van elkaar liggen. Centraal gelegen ligt er een camping die ook nog eens grenst ook aan een prachtig meer. Dat deze road trip één van onze gaafste avonturen zou worden was al snel duidelijk. Maar om het ook tot een succesvolle trip om te buigen moesten er wel wat Franse fraaie karpers gevangen worden.

Het avontuur is begonnen en Darryl en Valentijn genieten van elk moment.

Het avontuur is begonnen en Darryl en Valentijn genieten van elk moment.

Nu (achteraf) kan ik zeker zeggen dat het inderdaad een road trip is geworden die ik nooit meer zal vergeten! In de komende 4 delen neem ik jullie mee in ons avontuur. Tijdens deze trip hebben we enorm veel foto’s geschoten. Daarnaast stond mijn camera ook veel (heel veel) op de videostand. Bij elk deel kunnen jullie dus meegenieten van de mooiste momenten, beginnend bij het eerste deel over de twee ‘playboys’ Valentijn van Schooneveld en Darryl van Rosengarten.

Deel 1 – Playboys tijdens de Paai

Helaas kan ik, in verband met mijn werk, maar één week vrij nemen, waar we eigenlijk twee weken hebben ingepland. Het plan is dan ook dat Valentijn en Darryl het gebied alvast gaan verkennen en hier en daar wat boilies te water zullen laten op interessant ogende stekkies. Uiteraard zullen deze bazen ook gaan vissen, maar hun kennende doen ze alles op hun dooie gemakje en maken ze er vooral ook een leuke vakantie van. Via de telefoon is het tegenwoordig makkelijk contact houden en de eerste dagen vullen de foto’s, die de boys me toesturen, het geheugenkaartje op m’n smartphone. Ik kijk steeds meer uit naar het moment dat ik zelf al mijn zooi in de auto kan trappen want de pics die ze sturen zijn waanzinnig, wát een fraai gebied!

De mannen vertoeven in een prachtig gebied met veel opties voor de karpervissers die energie in hun hobby willen steken.

De mannen vertoeven in een prachtig gebied met veel opties voor de visser die energie in zijn hobby wil steken.

Na enkele dagen stilte belt Valentijn mij op en geeft hij een update van wat ze in de tussentijd allemaal hebben meegemaakt. Ze hebben drie wateren op het oog, waar het de komende weken (hopelijk) gaat gebeuren. Er zijn meerdere vissers actief en enkele wateren die relatief klein zijn, maar ziekelijke bakken bevatten, zitten helemaal vol met Franse, Engelse en Nederlandse vissers. Bij elk bezoek zien ze veel activiteit, in het bijzonder op het ‘bakkenwater’. Echter is het niet de activiteit waar we op gehoopt hebben, want de vissen zitten vol in de paai!

Alle wateren zijn stuk voor stuk adembenemend

Alle wateren zijn stuk voor stuk adembenemend.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook