Word KWO member

Road Trippin’ for Carp – Deel 4

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 8 MIN

We zijn alweer aangekomen bij het vierde en laatste deel van de spectaculaire voorjaarstrip van Peter Vlasveld. In deel 3 konden jullie lezen (en zien) hoe Peter en Valentijn keihard moesten strijden om een aanbeet af te dwingen. Deze moeite werd beloond want de mannen vielen daarna tóch nog met hun neus in de boter. In dit deel gaat het LOS en ontstaan er nieuwe vriendschappen met andere karpervissers die dezelfde passie delen. We stappen in tijdens de laatste dag van deze  topsessie…


Peter vervolgd zijn verhaal: Als het eenmaal donker is geworden zit er niets anders op dan dat we de hengels binnen moeten halen. We strooien nog wat bollen over de stekken, zodat we morgenochtend, bij het krieken van de dag, weer verder kunnen ‘rossen’. Een Franse local komt nog even gedag zeggen alvorens hij zelf ook gaat vissen in het natuurgebied aan de overkant. De beste man heeft lef, dat zullen we niet ontkennen! Maar of het verstandig is… de ‘Gardes’ liggen immers continu op de loer! Onze vriend wenst ons nog succes voor de laatste dag en laat nog even wat foto’s zien van het gruwelijke bestand van dit water. Jullie snappen dat dit ons nog even goed gek maakte zo vlak voor de laatste visdag.

Alle spullen slepen we richting de camping en we kunnen terugkijken op een geslaagde dag. De accu’s gaan ook vanavond weer aan het sap, zodat we morgen nog één keer alles kunnen geven. We willen de sessie immers afsluiten met een reeks toffe karpers.

peter-vlasveld-karpervissen-frankrijk-deel4-bonus2

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook