Word KWO member

Roadtrip 2.0 – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In Roadtrip 2.0 ontdekken Mark en Michiel Frankrijk opnieuw. De bus wordt weer als vanouds volgestampt en het gaspedaal wordt ingedrukt tot dat ze in het diepe Zuiden aankomen. Het doel? Genieten op de prachtige wateren die Frankrijk te bieden heeft. Een nieuwe omgeving en hopelijk een paar prachtige karpers vangen!

Michiel vertelt: we hebben extreem genoten tijdens het schieten van de beelden voor deze film. Zelden zijn we namelijk op zoveel mooie plekken geweest als tijdens deze trip in mei! Naast brute wateren zijn de overige elementen uit deze movie: groenten, Ronnie de Rietkruipers, verkassen, weinig slapen en veel lol maken. Kortom, een typisch Pilaar & Hofman avontuur  🙂  Veel kijkplezier!


Bekijk hier deel 1 van Roadtrip 2.0

Ben je benieuwd hoe het avontuur verder gaat? Zorg dan dat je een actief KWO Membership hebt, je kunt de film dan hier verder kijken. Als je nog geen KWO Member bent, klik dan op de button hieronder om je aan te melden. Voor slechts €6,95 per maand of €50,- per jaar heb je onbeperkt toegang tot alle vette video’s, films en artikelen die wekelijks op de KWO Community verschijnen. Ook profiteer je direct van korting bij maar liefst 15 bedrijven!

Klik hier als je meer informatie wil over het KWO Membership.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook