ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Roadtrip door Frankrijk met Martin Post

Favoriet Favoriet
Roadtrip door Frankrijk met Martin Post

Onze Friese vriend Martin Post vond eindelijk de tijd om er weer eens tussenuit te gaan. Samen met z’n vriendin, een paar kilo boilies én een stel hengels trok hij naar het Zuiden van Frankrijk…

Martin-P-1

Na twee jaar hard werken is het eindelijk tijd voor vakantie. Natuurlijk speelt de Michelin gids natuurlijk een belangrijke rol. Pionieren to the max. Samen met z’n vriendin racet Martin naar Zuid Frankrijk voor een monstervet avontuur.

Martin-P-2

Na een nacht doorrijden en twee korte stops op lugubere Franse parkeerterreinen is er de eerste dag vooral aandacht voor koffie, de stretcher en de prachtige omgeving. Genieten 2.0

Martin-P-3

Al snel worden er met de boot enkele schitterende stekken ontdekt en hier en daar gaat een subtiel handje voer overboord.

Martin-P-4

Door Martin z’n jarenlange ervaring op veel verschillende Franse wateren is geen stek te gek. Na enige aarzeling stemt z’n vriendin ook toe om een nacht te kamperen in deze bizarre rotswand.

Martin-P-5

BAM! Wat is er mooier dan wakker te worden in zo’n omgeving met een bak op de mat? Deze foto ging enkele geleden via Facebook de wereld over!

Martin-P-6

Natuurlijk werd er ook even flink gerelaxt in Zuid Frankrijk. Vrienden Age & Nynke zaten een paar honderd kilometer verderop aan de rivier en wat doe je dan als er iemand jarig is? Champagne drinken en Franse gebakjes eten natuurlijk… 😉

Martin-P-7

Tijdens een paar dagen in de luxe vakantievilla worden er nieuwe plannen gemaakt. Onder het genot van een heerlijke Kronenburg is een nieuw avontuur in de maak.

Martin-P-8

Tijdens een reis van een paar honderd kilometer wordt ook de Tourmalet aangedaan. Martin is fervent Tour de France fan en wanneer je dan in de buurt bent van deze legendarische berg dan moet de top natuurlijk bezocht worden, met de auto. Dat dan weer wel… 😉

Martin-P-9

Enkele romantische vakantiekiekjes mogen natuurlijk niet ontbreken in het plakboek!

Martin-P-10

Na een paar dagen gaat het vizier weer ‘waterwaarts’. Op een bergmeer in Zuid Frankrijk krijgt Martin vervolgens maar liefst 20 runs op 1 dag. De vismachine draait weer op volle toeren!

Martin-P-11

De roep naar een écht avontuur blijft. Op een ruig water in de Pyreneeën volgt na een korte voorbereiding dan eindelijk een superbak! Ze gaat voor even in de sling om bij te komen.

12

Martin met zijn Fish of a Lifetime. Wát een bak! Deze brute spiegel nam de boot vroeg in de ochtend een half uur op sleeptouw. We hebben van Martin gehoord dat ‘ie deze vis met de hand heeft geland, maar details over dit bizarre verhaal zullen we hem vast nog eens weten te ontfutselen! Voor nu moeten we het met deze waanzinnige plaat doen!

Martin-P-13

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan deze heerlijke roadtrip. Na twee weken vol met avontuur wacht er een lange reis terug richting het Noorden.

Martin-P-14

Eenmaal thuis begint pas het echte nagenieten. Wie kent het niet? Op zondagmiddag een lekker glaasje wijn, je camera via USB aan de computer en lekker genieten van de dikke bakken die je op vakantie hebt gevangen. Heerlijk!

Martin-P-15

Na twee weken vakantie vieren begint het echte leven weer. In Martin zijn geval is dat zeker geen straf. Inmiddels is hij weer dagelijks te vinden in De Tacklebox en we hebben ons laten vertellen dat zich daar mooie plannen ontvouwen.

Stay tuned @ KWO en op www.detacklebox.nl

Martin Post heeft geen introductie nodig. Deze rasvisser en eigenaar van Dé Tacklebox zal regelmatig op KWO gaan bloggen over de (karper) avonturen in zijn leven!