ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Robin Bulters goes Rainbow – Part II

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In deel één van vorige week kon je al lezen hoe Robin Bulters als doorgewinterde ‘openbaar water visser’ de stap zette om toch eens een betaalwater te bezoeken. Hij koos ervoor om het avontuur aan te gaan op misschien wel het beroemdste karperwater van Europa, namelijk ‘Rainbow Lake’. In dit tweede deel ga je lezen of Robin het lukt om succesvol te zijn op dit uitdagende water! Wij hebben Robin uiteraard nog wel een aantal vragen gesteld. Deze vind je onderaan het artikel.

Het magische Rainbow Lake ligt in een prachtige omgeving.

L’arrivée

Als we aankomen op ‘the Bow’ zien we het bord staan met het telefoonnummer erbij. Dit staat er echter tevergeefs bij want je kunt niet zomaar even bellen met Pascal, de eigenaar, om een weekje Rainbow te boeken. Het nummer zal ongetwijfeld vele malen gebeld zijn door karpervissers uit heel Europa maar vissen op Rainbow Lake is exclusief. Je mag van geluk spreken als je er een keer mag vissen en dat maakt het des te specialer dat ik hier een volle week mag laten zien wat ik kan!

Rainbow Lake is exclusief. Je mag van geluk spreken als je er een keer mag vissen.

We worden vriendelijk begroet door Pascal. Een aardige vent maar als ik zo de verhalen hoor ook erg streng als het om zijn water en zijn vissen gaat, en dat is een goede zaak als je het mij vraagt.

Rainbow Lake is precies wat ik ervan had verwacht: dennenbomen, V’s in het water en springende vissen! Ik kan niet wachten tot we de volgende dag naar onze stek toe mogen. Deze week zit ik onder andere te vissen met jongens als Alijn Danau, Eric Smith en Martin Locke. Bepaald niet de minste namen…

Alijn Danau, hier op de foto met Rainbow-gigant ‘Scar’.

Nadat we met z’n allen wat gegeten en gedronken hebben zetten we onze brolly’s om het clubhuis heen. Ondanks het slechte weer die nacht (en de zenuwen uiteraard) krijgen we het toch voor elkaar om nog een paar uurtjes te slapen. De volgende ochtend worden de stekken gecontroleerd en geordend en dan is het zover; we mogen naar onze stek!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook