Word KWO member

Ronde 4: WIN 1 van de 8 VISREIZEN – Winnaars zijn bekend!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

De laatste ronde van de KWO Mega Marathon is van start gegaan en opnieuw zijn de prijzen erg dik. Op zondag 20 augustus gaan we namelijk 8 visreizen naar betaalwater verloten. Zowel Fisherman Holidays als The Carp Specialist geven ieder 4 reizen weg (totale waarde €1950,-). Benieuwd welke reizen er gewonnen kunnen worden? Lees dan snel verder!

Word jij 1 van de 8 gelukkige winnaars? Op 20 augustus zullen we wederom een live trekking doen op Facebook!


Update 20 augustus: de winnaars

Inmiddels zijn de winnaars bekend. De acht gelukkig vissers zijn:

 • WEEKSESSIE OP ”LAC DU GROSLEY” T.W.V. €300,-
  Swenn Middeljans
 • WEEKSESSIE OP ”LA RENARDE” T.W.V. €275,-
  Martijn Brouwer
 • WEEKSESSIE OP ”BROCARD” T.W.V. €275,-
  Jordi Rakiman
 • WEEKSESSIE OP ”ETANG DU MOULIN” T.W.V. €210,-
  Roy Dijkhuizen
 • MIDWEEK ”DE KARPERHOEVE – TIMMY’S LAKE” T.W.V. €150,-
  Hugo Van Gelder
 • MIDWEEK ”DE KOPEREN PLAS” T.W.V. €175,-
  Patrick Rieuwen
 • WEEKSESSIE OP ”LIVARDIERE” T.W.V. €300,-
  Maurits Oudejans
 • WEEKSESSIE OP ”LA RAMADE” T.W.V. €265,-
 • Raymond Wollrabe

Gefeliciteerd! Jullie worden deze week geïnformeerd over de afhandeling / het boeken van de visreis. Houd dus je emailbox in de gaten 🙂

Check hieronder de livestream van de trekking:


De reizen

Na de 3 Navigator voerboten, de 100 waardebonnen van De Tacklebox en het platform van Raptorboats gaan we nu de onderstaande 8 reizen verloten. Wie weet zit jij binnenkort aan de oevers van één van deze wateren in Nederland, België of Frankrijk! Het enige dat je moet doen om kans te maken is… Aangesloten zijn bij de KWO Community! Ben je nog geen member? Regel het dan snel  😉


Weeksessie op ”Lac du Grosley” t.w.v. €300,-

De eerste reis die er uit zal gaan is er eentje naar het water Lac du Grosley. Een water van 12 hectare met als topvis een spiegelkarper van maar liefst 28 kg. Het meer heeft een eiland in het midden en de begroeiing op de oever bestaat uit bomen en struiken. De bodem van deze oude grindafgraving bestaat uit een harde kiezelbodem, met hier en daar zand en modder dat heel wat natuurlijk voedsel bevat. Het water is gemiddeld 2 tot 2,5 meter diep en het heeft geen obstakels. Ideaal toch?

Misschien zit jij straks wel op dit prachtige domein…

…en pak je de topvis van ruim 28kg.

Meer weten over dit water? Klik HIER om de BTW Revealed artikel van Remy van Os te lezen.


Weeksessie op ”La Renarde” t.w.v. €275,-

Midden in een eikenbos in de Champagne-streek ligt La Renarde, één van de lievelingswateren van Fisherman Holidays. Dit 10 hectare water heeft een karperbestand van 280 karpers met een gemiddeld gewicht van 15KG. Wie weet zit jij er binnenkort een weekje te chillen 🙂

Het water bevat niet alleen grote spiegels, de schubs mogen er ook zijn!


Weeksessie op ”Brocard” t.w.v. €275,-

Domaine de Brocard is een prachtig domein dat midden in de uitgestrekte velden van de Champagnestreek gelegen is. Op het 16 hectare grote water zwemmen zo’n 400 karpers met een gemiddeld gewicht van ruim 18 kilo. Eén van de KWO Community Members zal binnenkort zijn of haar lijnen nat maken op dit prachtige meer!

Ga op Brocard voor één van de vele parels die het water rijk is!


Weeksessie op ”Etang du Moulin” t.w.v. €210,-

Etang du Moulin is al jaren een populaire. Het meerrecord van Etang du Moulin is een 32kg zware spiegel. Daarnaast bevat het water o.a. een schub van 31,5kg en is er dit jaar een graskarper van 28,5kg gevangen. Naast deze bakken zitten er meerdere schitterende koi’s op! Kortom, een prima locatie om een weekje te vertoeven!

Etang du Moulin herbergt enkele prachtige koi karpers.

Pim Verlaan schreef over dit water een BTW Revealed artikel, klik hier om naar dat artikel te gaan.


Midweek ”De karperhoeve – Timmy’s Lake” t.w.v. €150,-

Eén van de favoriete betaalwateren van de KWO Crew is absoluut Timmy’s Lake, het grootste meer op het domein De Karperhoeve en zo’n 6,5 hectare groot. De topvis van het water weegt 26,2kg en de karpers hebben een gemiddeld gewicht van zo’n 13-14kg. Naast het formaat van de karpers op het water, valt de schoonheid van de vissen erg op: van grote en breedgebouwde schubkarpers tot de meest mooi beschubte spiegelkarpers. Wie weet ga jij er najaar nog eentje van verschalken!

Al jaren gaan we met KWO tweemaal per jaar naar De Karperhoeve en altijd levert dat mooie vangsten op. Zoals deze van Barry Vonk!


Midweek ”De Koperen Plas” t.w.v. €175,-

De Koperen Plas is een zand- en grindafgraving van zo’n 8 hectare groot met een gemiddelde diepte van zo’n 8 meter en uitschieters tot ruim 17 meter. Het visbestand op De Koperen Plas bestaat uit een mooi origineel karperbestand, aangevuld met enkele uitzettingen. De karpers groeien er als kool en recent had KWO Member Michael Bijsterbosch een topsessie met maar liefst 3 veertigers in een lang weekend. Lees zijn sessieverslag hier terug.

Eén van de veertigers die Michael wist te strikken!


Weeksessie op ”Livardiere” t.w.v. €300,-

Het 17,5 hectare grote water Etang de la Livardière ligt op het schitterende landgoed van de eigenaar en wordt al eeuwen door zijn familie bewoond. Het 400 hectare grote landgoed is iedere winter het toneel van diverse befaamde jachtpartijen, waar de ‘haute monde’ aan deelneemt. De topvis van het water weegt maar liefst 29KG! Een prima plek dus om een hengeltje uit te gooien!

De karpers op het water hebben het gemiddelde gewicht van 15KG!

Thimon Doktor ging afgelopen najaar naar dit water om er een artikel over te schrijven. Benieuwd? Lees hier zijn bevindingen.


Weeksessie op ”La Ramade” t.w.v. €265,-

De achtste en laatste visreis die we gaan verloten onder de KWO Members is een trip naar het prachtige La Ramade. Dit water ligt op de rand van het grote ‘Parc Naturel Régional de Millevaches en Limousin’, een prachtig natuurpark van zo’n 150.000 hectare groot met bossen, landerijen, meren en hoogvlakten. De grootste karper van het meer is gewogen op zo’n 26KG, maar vooral voor de rust en de omgeving bezoek je dit water. En… wie weet zit jij er binnenkort een weekje!

Ga jij, net als Eddy Sterckx, aan de haal met één van de prachtige spiegels van dit water?


Verdere uitleg over de actie


De KWO Community biedt naast vette acties nog veel meer!

Naast deze grote winacties draait de KWO Community vooral om gave video’s en leerzame en vermakelijke artikelen. Ook ontvang je bij 15 grote hengelsportbedrijven korting als je KWO Member bent! Inmiddels zijn er al honderden tevreden KWO Members, check hieronder enkele reviews van KWO Members:

" Ik vind het het geld zeker waard omdat je geweldige films te zien krijgt van top kwaliteit, waar veel moeite in is gestoken. Ook krijg je de nodige kortingen bij verschillende hengelsportzaken en bij KWO zelf krijg je ook een hoge korting. "

" De KWO Community vind ik tot nu toe echt zijn waarde terugbetalen door 1: de kortingen van verschillende hengelsportwinkels en aasbedrijven 2: de leuke films die uitgebracht worden door de heren. Daarnaast zijn er natuurlijk de how to videos, waar ik zelfs na zoveel jaar nog dingen van mee pik. Ik zal zeker nog lid blijven en kan niet wachten voor de dingen die komen gaan. "

" De KWO Community is een geweldig membership!! Vergeleken met een magazine is het veel diverser. Denk aan artikelen, tips en tricks en niet te vergeten hele leuke video’s van karpervissers uit heel Europa! "

De 4 pijlers van de KWO Community

Veel vette video’s op de KWO Community

Ook de komende periode kun je weer veel toffe updates verwachten. Zo is er een nieuwe Pilaar & Hofman film verschenen waarin de boys op ongekend mooie locaties zijn geweest. Van de 12 nachten werd er maar eentje geblankt en met ruim 50 karpers was er geen gebrek aan actie!

Daarnaast kun je natuurlijk diverse auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verwachten op de Community. Kortom, twijfel niet langer en sluit jezelf ook aan bij de vetste karpercommunity van de Benelux!

Auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verschijnen wekelijks op de KWO Community.


Spelregels KWO Mega Marathon

1.) De actie loopt van 10 mei 2017 tot en met 20 augustus 2017 19.00 uur.

2.) De trekkingen van de winnaars vinden plaats op 31 mei, 21 juni, 12 juli en 20 augustus 2017. De winnaars worden op de KWO website bekend gemaakt. KWO gebruikt een software programma om voor elke individuele prijs een winnaar te loten.

3.) KWO Members maken slechts kans op de prijzen als zij geen betalingsachterstand hebben van het KWO Membership. Alleen Members met een ‘actief’ (lees; Membership met toegang) KWO Membership doen mee in deze actie. Ook indien een Member zich voor het eerst heeft aangemeld en de 1e automatische incasso mislukt is is deelname uitgesloten.

4.) Gewonnen prijzen zijn niet te ruilen en/of om te wisselen voor contanten etc.

5.) Indien prijswinnaars niet reageren binnen 14 dagen na bekendmaking van de winnaars of de prijs niet ophalen op de afgesproken datum zullen de prijzen opnieuw verloot worden. Prijzen dienen te worden opgehaald op een nader door KWO te bepalen moment.

6.) KWO is niet aansprakelijk voor eventuele directe en/of indirecte schade voortkomende uit of verbandhoudende met deze actie. KWO is niet aansprakelijk voor de werking van de prijzen. Garantie etc verloopt allemaal rechtstreeks via de fabrikant van de betreffende producten. Minderjarigen mogen alleen deelnemen aan de actie na toestemming van ouders/verzorgers.

Ook voor leerzame (technische) artikelen en video’s kijk je op de KWO Community.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook