Save the date – 8 december – VBK Meeting 2018

Favoriet Favoriet
Save the date – 8 december – VBK Meeting 2018

Whoop, whoop! Heb jij al wat in de agenda staan voor volgende week zaterdag? Op 8 december zal de landelijke meeting van het VBK plaatsvinden en het heeft er alle schijn van dat dit de tofste meeting OOIT gaat worden. Het VBK (Vereniging Belgische Karpervissers) heeft ’t Bauhuis, de vaste locatie in Sint Niklaas, wederom afgehuurd en veel standhouders hebben hun komst aangekondigd.

Voor veel vissers is de VBK Meeting inmiddels een vaste prik. Vlak voor de winter nog even een dosis gezelligheid scoren doe je in Sint Niklaas 😉

Spectaculaire lezingen

De meeting zal een opzet kennen waarbij de lezingzaal en het beursgedeelte zijn samengevoegd. Met spectaculaire presentaties van Alijn Danau (die tevens zijn nieuwe boek ‘Bloed, Zweet en Granen‘ zal primeuren) en Arjen Uitbeijerse belooft het een fantastische dag te worden.

Door de jaren heen wist Arjen Uitbeijerse duizelingwekkend veel grote karpers te vangen. Dit en meer komt aan bod tijdens zijn presentatie.

Gratis entree!

Voor de meeste vissers is de VBK Meeting vooral een vaste prik om weer eens ouderwets bij te kletsen met de mede-vissers. Entree is GRATIS voor alle VBK leden en als je geen lid bent kost deze leuke dag je €10,-. Let op: uiteraard kun je ook ter plekke lid worden waarna je de €10,- in mindering krijgt op je lidgeld van 2019 🙂

De deuren van ’t Bauhuis (Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas) gaan open om 9 uur en rond 19 uur zal het licht uit gaan. En, voordat we het vergeten, ook dit keer zal er weer een MEGA TOMBOLA zijn met duizenden euro’s aan prijzen.

Meer informatie over de meeting en alle andere activiteiten van deze Belgische belangenbehartiger voor de karpervissers check je op www.vbk.be en de Facebookpagina.

Kom 8 december naar de (altijd gezellige) VBK beurs!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl