Save the date: Holland Baits organiseert op 12 januari een OPEN DAG

Favoriet Favoriet
Save the date: Holland Baits organiseert op 12 januari een OPEN DAG

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert Holland Baits een gezellige open dag voor al hun klanten, relaties én alle geïnteresseerde karpervissers! Het is mogelijk om kennis te maken met het bedrijf en de mensen achter Holland Baits. Michel Künne zal op deze dag beschikbaar zijn om al je vragen over aas, zijn visserij en zijn kennis met je te bespreken, en zal waar nodig is advies kunnen uitbrengen.

Ook zullen er verschillende Holland Baits teamleden aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Deze dag staat in het teken van goede gesprekken, veel vissers-praat en gezelligheid. Tijdens deze dag is het mogelijk om een kijkje te nemen ‘achter de schermen’. Want de productieruimte zal toegankelijk zijn en zullen er boilies gedraaid worden.

Diverse teamleden zullen aanwezig zijn, waaronder Harald van der Graaf.

Op deze open dag kun je uiteraard ook snuffelen in assortiment. Alle producten uit de range van Holland Baits zullen op deze dag tentoongesteld worden. Denk hierbij aan al de boilies, wafters, pop-ups, stick mixen, baitsoaks, visions en ga zo maar door!

Vragen over aas? Stel ze op 12 januari tijdens de open dag van Holland Baits.

Tegen een kleine vergoeding kun je een lekker broodje hamburger scoren. Om met iedereen rekening te kunnen houden, zou het fijn zijn als je jezelf aanmeldt voor dit evenement. Dit is mogelijk door op de onderstaande link te klikken, en jezelf op ‘aanwezig’ te zetten. Op de Bandijk 67 in Lathum, staat de koffie op 12 januari vanaf 11 uur klaar. Om 17:00 uur eindigen we deze dag, en gaat de barbecue uit!

Het team van Holland Baits heet je van harte welkom!

Meld jezelf hier aan!

Graag tot ziens, op zaterdag 12 januari 2019!

Er wordt aan het einde van de open dag een loterij gehouden. Iedereen die op de open dag aanwezig is, ontvangt een lootje die de prijzenpot in gaat.  De winnaar ontvangt maar liefst 10 kilo boilies naar keuze!


Het verhaal achter Holland Baits: maak kennis met Michel Kunne

Het is altijd interessant om te zien wie de drijvende kracht, of krachten, achter een succesvol bedrijf zijn. Vaak zijn dit gedreven personen, die hard hebben moeten werken (en dat vaak nog steeds doen!) om hun bedrijf tot een succes te maken.

Michel (midden) heeft veel ervaring als aasmaker!

In dit artikel maken we kennis met Michel Kunne, de man achter Holland Baits,  die zeker bij deze omschrijving past! Klik HIER voor de volledige kennismaking en check hieronder een prachtige film over zijn visserij:


Ben je nieuwsgierig geworden naar het aas dat Michel maakt? Neem dan eens een kijkje op de website van Holland Baits en vergeet ze ook niet te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl