ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

‘Schep’ jouw najaarstarget met het nieuwe Prominent landingsnet van Grade (+ winactie)!

Favoriet Favoriet
‘Schep’ jouw najaarstarget met het nieuwe Prominent landingsnet van Grade (+ winactie)!

Schep jij nog dit najaar die ene bak met het nieuwe Grade Prominent 42 inch landingsnet? Volgens de mannen van Grade behoort dit net tot de absolute top binnen het huidige aanbod! Een net dat verstevigd is en een spreidblok gemaakt van massief aluminium, dit landingsnet kan dus wel tegen een stootje. Benieuwd wat dit net nog meer bijzonder maakt? Lees dan snel verder!


De mannen van Grade aan het woord: Het nieuwe Prominent 42 inch landingsnet behoort met haar prachtige design tot de absolute top binnen het huidige aanbod van schepnetten!

Over het net

Zowel de armen als de tweedelige schepnetsteel zijn vervaardigd uit hoogwaardig carbon en zijn daarnaast extreem stijf. Deze stijfheid is cruciaal om een vis snel, goed en effectief te kunnen scheppen. Het oerdegelijke, vaste spreidblok is voorzien van twee (sterke) gladde pennen waarover de armen van het net heen schuiven, dat zorgt weer voor een enorm gebruikersgemak.

De twee sterk en “gladde” pinnen zorgen ervoor…
… dat je de armen van het net er gemakkelijk overheen kan schuiven!

Het olijfgroene (niet te diepe) net is verstevigd op de hoekpunten en boven het spreidblok om doorslijten te voorkomen. Daarnaast zijn de armen van het net aan de onderzijde voorzien van sterke aluminium bussen, dit net kan dus tegen een stootje! De hoeken van de Grade Prominent zijn voorzien van EVA drijvers waardoor je schepnet altijd drijft. Je scoort dit onmisbare item al voor €139,99!

Wie weet schep jij jouw volgende karper wel met het nieuwe landingsnet van Grade!

Belangrijkste features

Nog even de belangrijkste features op een rij van dit schepnet op een rijtje:

  • Extreem stijve net armen en tweedelig schepnetsteel
  • Duurzaam en massief aluminium spreidblok
  • Verstevigd 42 inch olijfgroen net
  • Gefixeerde EVA arm drijvers

Al met al dus zeker een net om te overwegen als jij op zoek bent naar een degelijk en betrouwbaar landingsnet.

Winactie

Om de introductie van dit gave nieuwe net te vieren hebben we een winactie opgezet waarbij jij een Prominent Net kunt winnen! Wil je ook kans maken? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Succes dit najaar!

Team Grade


Wil je meer weten over de producten van Grade? Bekijk dan hier de website en volg de mannen ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vangsten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl