ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Scoor 20% korting tijdens het Black Friday weekend bij De Tacklebox!

Favoriet Favoriet
Scoor 20% korting tijdens het Black Friday weekend bij De Tacklebox!

Een winkel als De Tacklebox kan natuurlijk niet achterblijven met een gave actie tijdens het Black Friday weekend. Vanaf aanstaande vrijdag scoor je dus 20% korting op vrijwel het hele assortiment, zowel in de winkel als online!


De Tacklebox vertelt: De beste items shoppen met 20% korting? Vul dan nu je winkelmand bij De Tacklebox! Aankomende vrijdag start het Black Friday Weekend en ontvang je maar liefst drie dagen lang 20% korting op het volledige assortiment! Ben je van plan om sinterklaas- en kerstcadeaus te kopen, wil je het beste winteraas of ben je op zoek naar warme kleding voor de wintermaanden? Dan is dit je kans!

Scoor onder andere heerlijk warme kleding voor een zacht prijsje!

Tijdens het Tacklebox Black Friday Weekend profiteer je op vrijdag en zaterdag van 20% korting in de winkel en in de webshop profiteer je zelfs nog een dagje langer! Daar ontvang je tot en met zondag 1 december van deze dikke vette korting op alle topmerken. De 20% korting is geldig op alle merken en producten, uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met overige kortingscodes!

Profiteer komend weekend van de Black Friday actie bij De Tacklebox!

Inspiratie nodig? Check HIER een flink aantal cadeautips!

Tot ziens in Beilen of in de webshop!

De Tacklebox


Wil je een kijkje nemen naar het assortiment van De Tacklebox? Check dan de webshop en volg de mannen ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl