Scoor komend weekend 20% korting op het aas van Originals!

Favoriet Favoriet
Scoor komend weekend 20% korting op het aas van Originals!

In navolging van de snertdagen bij De Tacklebox ontvang je dit weekend ook in de webshop van Originals maar liefst 20% korting op het gehele assortiment! In dit artikel vertellen de mannen je meer over deze actie.


De mannen van Originals aan het woord: Komend weekend is het zo ver! Je ontvangt vanaf aankomende vrijdag 25 oktober tot en met zondag  27 oktober maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Wil jij de aasvoorraad voor je najaarscampagne nog even snel aanvullen, of wil je alvast speciaal winteraas inslaan? Originals heeft het aas wat je zoekt en dit is het perfecte moment om flink te gaan shoppen!

Ben je nog op zoek naar geschikt najaarsaas? Dan ben je bij Originals aan het juiste adres!

Actievoorwaarden

De 20% korting is geldig op de vijf reguliere First Choice smaken Milky Banana, Krill Caramel, Original-B1, Scopex en Maple Pistache. Ook de unieke High Concentrated Amino Triggers, de Amino Boosters, de populaire Amino Pop-ups en alle andere producten zijn aankomend weekend tegen zeer scherpe tarieven verkrijgbaar in de webshop. Sla dus je slag op 25, 26 en 27 oktober!

Sla komend weekend je slag in de webshop van Originals!

Let op: korting is geldig op alle reguliere producten uitgezonderd bestaande aanbiedingen/kortingscodes.

Team Originals


Meer weten van het aas van Originals? Bezoek dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl