Scoor nu een winterpas voor De Koperen Plas 

Favoriet Favoriet
Scoor nu een winterpas voor De Koperen Plas 

Jullie hebben vast wel eens van het Nederlandse betaalwater De Koperen Plas gehoord. Dankzij de gunstige ligging en het mooie karperbestand is het een meer wat jaarlijks aan populariteit wint. Via The Carp Specialist kregen we het toffe nieuws binnen dat er een klein aantal Winterpassen uitgegeven worden.

De stekken op De Koperen Plas zijn ruim, voorzien van stroom en eerdere wintersessies bewezen al dat het vangen van een winterkarper hier zeker tot de mogelijkheid behoort.

In totaal worden er 50 Winterpassen beschikbaar gesteld waarmee je in de winterperiode de mogelijkheid hebt om tegen gereduceerd tarief op De Koperen Plas te vissen. De Winterpas heeft een waarde van €125,- en hiermee mag je 5 zelfgekozen nachten op het water vissen (deze nachten hoeven dus NIET aaneengesloten gevist te worden).

Reserveer hier jouw winterpas!

De voorwaarden zijn als volgt:

  • Deze pas geeft recht op 5 visnachten op De Koperen Plas in de winterperiode van 3 december 2018 t/m 1 april 2019.
  • Het is verplicht om telefonisch te reserveren voordat je naar De Koperen Plas afreist. Dit kan bij Bas via +31344664806, +31655688912 of info@thecarpspecialist.nl.
  • Deze pas is enkel geldig in de bovenstaand vermelde perioden.

Wil je 1 of meerdere Winterpassen te bestellen? Vul dan je bestelling in op dit formulier. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een factuur waarin wij je verzoeken om binnen 7 dagen de betaling te voldoen. Pas na ontvangst van de betaling wordt de Winterpas per post naar je verstuurd. Let op: aangezien er slechts 50 Winterpassen beschikbaar zijn worden deze ‘first come, first serve’ verdeeld.

Reserveer hier jouw winterpas!


BTW Revealed van Thimon Dokter

Wil je meer informatie lezen over De Koperen Plas en ben je benieuwd naar de aanpak van betaalwatercrack Thimon Dokter? Lees dan zijn uitgebreide BTW Revealed over dit water! Klik hierrrr voor zijn verhaal, inclusief flink wat tips, tricks en handige weetjes over deze kraakheldere put!

Klik op de foto voor meer gave vangsten van Thimon.


Comfort dichtbij huis

Kortom; De Koperen Plas is een uniek betaalwater in Nederland met een unieke service! Het comfort en de gemakken die het water te bieden heeft zijn eindeloos: stroom op de stek, fietsen huren, goede toiletten en douches, schepnet, onthaakmat, weegspullen, botenhuur + motor en het feit dat er eten en drinken op de stek geserveerd kan worden maakt het vissen er tot een fijne ervaring. Ook als het winter is!

Voor de karpervisser die houdt van een beetje luxe en een uitdagende visserij is dit water zeer geschikt!

Thimon Dokter over De Koperen Plas:

Voor de karpervissers die graag in Nederland vertoeven op een uniek en goed verzorgd betaalwater is De Koperen Plas zeer zeker een aanrader. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Ook ’s nachts heb je een prachtig uitzicht op De Koperen Plas. Foto: Peter Vlasveld.


Ben je geïnteresseerd in het vissen op De Koperen Plas? Check dan de website van The Carp Specialist en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! 

Reserveer hier jouw winterpas!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl