ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Scoor tot wel 25% korting op de stand van MTC Baits!

Favoriet Favoriet
Scoor tot wel 25% korting op de stand van MTC Baits!

MTC Baits is inmiddels niet meer weg te denken op CARP ZWOLLE en ook dit jaar pakken ze weer groots uit. Het volledige assortiment gaat mee naar de beurs! Daarnaast hebben ze een aantal zeer voordelige ‘Bulk Deals’ voor je in petto. Deze deals kunnen oplopen tot wel 25% directe korting!

Gezellige drukte op de stand van MTC Baits!

BULK Deals

De mannen van MTC vertellen: Ja, je leest het goed. Ben jij een grootverbruiker, dan profiteer je bij MTC Baits van extra kortingen met de zogenaamde BULK Deals. Dit zijn kortingen die oplopen tot wel 25%. Ben jij geïnteresseerd in zo’n deal, dan doe je er verstandig aan om ze alvast vooruit te bestellen op de website van MTC Baits. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet misgrijpt!

Ook thuisdraaiers kunnen bij MTC Baits hun hart ophalen!

15% korting op ingrediënten, liquids en flavours

Draai je je boilies liever zelf? Dan kun je je hart ophalen aan de stand van MTC (hal 4 – stand 403). Hier vind je namelijk vele ingrediënten, liquids en flavours. Deze worden tijdens het beursweekend aangeboden tegen een korting van 15%. Natuurlijk zijn ook deze producten vooraf te bestellen op mtcbaits.com. Maak je bij het afrekenen gebruik van de kortingscode CARPZWOLLE2020, dan wordt deze korting automatisch in mindering gebracht.

Vanwege de grote vraag zijn de Shelf Life boilies en pop-ups nu ook verkrijgbaar in 12mm.

Breng jij CARP ZWOLLE 2020 een bezoekje, vergeet dan vooral niet de stand van MTC een bezoekje te brengen. Je vind ons in hal 4 op stand nummer 403. Hier word je opgewacht door een team professionals die je graag te woord staan!

Tot ziens op de beurs!

Team MTC Baits


Meer weten of alvast vooruit bestellen? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl