ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Scoor tot wel €300 (!) voordeel bij je nieuwe Lowrance fishfinder!

Favoriet Favoriet
Scoor tot wel €300 (!) voordeel bij je nieuwe Lowrance fishfinder!

Lowrance komt met een énorm interessante actie! Deze campagne biedt klanten tot wel €300 korting op geselecteerde fishfinders. Benieuwd hoe je deze korting kan scoren? Lees dan snel verder!


Het Lowrance team vertelt: Met trots kondigt Lowrance haar nieuw campagne aan! Deze campagne biedt klanten tot €300 korting op geselecteerde fishinders wanneer deze worden aangeschaft in combinatie met geselecteerde C-MAP MAX-N+ kaarten. De nieuwe versie van deze kaarten bevat diverse updates tot verbeteringen die gebruikers in staat stellen meer vis te vangen. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde HRB (Bathymetry met hoge resolutie), Genesis laag-overlay en Genesis Live waarmee je je eigen kaart kunt maken voor je favoriete visplekken. De nieuwe lokale MAX-N+ kaarten bieden nu tot wel drie keer zoveel dekking als de vorige versies!

Scoor nu een fraaie Lowrance fishfinder met dikke kortingen!

De nieuwste C-MAP MAX N+ kaarten

Deze nieuwste kaarten voor de Lowrance dieptemeters zijn flink verbeterd. Ze bieden nu tot wel drie keer zoveel dekking als de vorige versies. Ze hebben namelijk een Genesis live versie gemaakt. Hiermee maak je gemakkelijk je eigen kaart van je favoriete visstekken. Kortom: ideaal en zeer functioneel!

Op dit soort wateren is een visvinder extreem handig. Binnen no-time heb je de hotspots gevonden!

De korting is geldig op diverse HOOK, Elite en HDS modellen. Hieronder lees je meer over de korting per serie!

Lowrance Hook modellen

Met deze display beschik je over een perfecte mix van eenvoud en kracht, eenvoudig te begrijpen menu’s, CHIRP sonardekking en zowel SideScan als DownScan. Deze laten je écht niet in de steek en dat is wat je wilt op het water. Het zal je hoe dan ook meer vis op gaan leveren! Als je deze koppelt met een C-map scoor je €100 korting.

Eenvoud en kracht zijn belangrijke eigenschappen voor een dieptemeter.

Lowrance Elite modellen

Deze reeks beschikt over ActiveImaging™, onze beste sonar ooit, ingebouwde real-time kaarten en verbeterde helderheid. Daarnaast zijn er functies die je leven op het water veel aangenamer maken. Denk aan een gebruiksvriendelijk touchscreen, draadloze netwerkfuncties, smartphone meldingen en trollingmotor integratie. Bij deze reeks paradepaardjes scoor je €200 korting in combinatie met een C-map.

Deze fishfinder is extreem gebruiksvriendelijk gemaakt.

HDS live modellen

Deze zijn uitgerust met de beste navigatiehulpmiddelen die ooit in een fishfinder zijn ingebouwd. Ze bieden automatische routeondersteuning en nieuwe Genesis Live schermkaarten. Voor de verdere functies van deze fishfinder kunnen jullie alles terugvinden op de site van Lowrance. Deze gecombineerd met de C-map staat gegarandeerd voor €300 korting op je aankoop!

Deze fishfinder is van alle luxe voorzien en zorgt voor het grootste comfort op het water!

Op grote wateren kan een degelijk toestel van groot belang zijn. Je kan grote delen water afscannen, wat de zoektocht naar karpers alleen maar makkelijker zal maken. Bovendien breng je een water bijzonder precies in kaart. Met de vernieuwende functies kun je 3D kaarten maken, je eigen kaarten maken, live kaarten zien enzovoort. De opties zijn eindeloos. Wees snel, want de actie verloopt op 31 mei 2020!

Alvast veel succes gewenst met onze producten!

Team Lowrance


Meer weten over het assortiment van Lowrance? Check dan hun website en volg hun facebookpagina zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl