Seizoensaftrap bij de Tacklebox: 20% korting op bijna ALLES!

Favoriet Favoriet
Seizoensaftrap bij de Tacklebox: 20% korting op bijna ALLES!

Komend weekend is het zo ver: de seizoensaftrap bij De Tacklebox in Beilen! Naast dat er zaterdag 29 februari van alles te beleven is bij de winkel, scoor je het hele weekend ook nog eens 20% korting in de webshop. Meer weten? Lees dan snel verder!

* uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes

Het team van De Tacklebox vertelt: Aanstaande zaterdag viert de Tacklebox haar zevenjarig bestaan met een knallende seizoensopening met veel bekende vissers én een spetterende 20% korting op bijna alles! Ook online kun je voordelig je uitrusting aanvullen: van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart geldt deze 20% korting ook in de webshop!

Aanstaande zaterdag belooft een gezellige dag te worden in Beilen!

Nieuwe producten

Met trots presenteren we je deze dag honderden nieuwe producten en een aantal nieuwe merken. Daarnaast zullen er op de seizoensaftrap doorlopend demonstraties worden gegeven door bekende karpervissers, een extra reden om naar Beilen af te reizen. Mocht dit alles nog niet voldoende zijn, dan is het bericht dat de populaire hamburgerkraam ook dit jaar niet zal ontbreken waarschijnlijk dé trigger om De Tacklebox te bezoeken.

Tijdens de seizoensaftrap zullen er talloze nieuwe producten te bewonderen zijn.

Bekende topvissers

Ben je benieuwd welke bekende vissers er aanwezig zijn? Check dan dit rijtje topvissers:

Arjan Verkoelen, Bas van Klaveren (Carp Specialist), Mike Thille (Originals), John Caeyers & Carlo Carpels (PB Products), Jeroen Flokstra (Ridgemonkey), Martin Post, Gijs Wijnholts (Sportex), Harnold Kikkert, Daniel Takken (Korda), Wytze Tjoelker, Mathijs van Halm, Mathijs Lourens & Erik Hurxkens (Trakker/Aqua/Cygnet), Teun Pasterkamp (Nash), Cor Hendriks (Pearl BaitBoats), Ryan Offereins, Dennis van Zon (MTC Baits), Bertus Dijk, Edwin den Toom (Fox), Leon Krohne (Sonik) Martijn van Ommen & Nick Beuvink (Strategy) en vele anderen.

Talloze bekende vissers kunnen je zaterdag alle ins en outs vertellen over hun visserij, de producten die ze inzetten en nog veel meer!

Kortom: zorg dat je zaterdag 29 februari alvast in je agenda zet, dan zien we je bij de winkel in Beilen.

Tot dan!

Team De Tacklebox


Ben je benieuwd welke producten er allemaal in de webshop zijn te vinden? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl