ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

September = vangmaand: 4 tips die ervoor zorgen dat jij meer karpers gaat vangen!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Nu de warme zomermaanden ten einde lopen komt er een nieuw hoofdstuk van het karperseizoen in beeld: het najaar. De overgang van de zomer naar de herfst kan een enorm productieve visperiode zijn! In dit artikel lees je vier tips die je kunnen helpen om van jouw septembermaand één groot succes te maken!

Maak van september een onvergetelijke maand!

A September to Remember!

Wellicht heb je deze quote weleens ergens voorbij zien komen. Hoewel de precieze herkomst van deze wijze woorden niet gemakkelijk te achterhalen is, zou het best goed kunnen dat een karpervisser ‘m heeft bedacht! 😉

September kan dé vismaand van jouw visseizoen worden!

September kan namelijk dé vangmaand van het jaar zijn! Dalende watertemperaturen, druk azende vissen die hun wintervoorraad bij elkaar beginnen te scharrelen en gierende baitrunners: zo zou je deze maand kunnen samenvatten. Met de nadruk op ‘zou’. Succes is immers nooit vanzelfsprekend. Om van de maand september een succes te maken op het gebied van je karpervisserij, geven we je in dit artikel vier belangrijke tips. Die mag je natuurlijk niet missen!

Veel vissen vangen in september? Je doet het met de onderstaande tips!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook