ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Sfeerimpressie, interview en meer – Dit wordt CARP ZWOLLE 2020!

Favoriet Favoriet
Sfeerimpressie, interview en meer – Dit wordt CARP ZWOLLE 2020!

Begint jullie bloed ook al sneller te stromen? Over een kleine week barst het spektakel in de IJsselhallen los en start de állervetste karperbeurs van Europa: CARP ZWOLLE 2020! Check in dit artikel wat je allemaal kunt verwachten op de beurs.

Volop gezelligheid…
…voor jong en oud!

Sfeerimpressie

Ben je nog niet eerder naar de beurs in Zwolle geweest of wil je alvast in de stemming komen? Check dan hieronder de officiële aftermovie van CARP ZWOLLE 2019!


Interview met de organisatie

Om een goed beeld te krijgen van de beurs vroegen we Mick Paine, de organisator van CARP ZWOLLE, een aantal vragen over de editie van dit jaar. Check het mini-interview hieronder!

KWO: Hoeveel standhouders zijn er en welke (nieuwe) standhouders zijn leuk om te bezoeken dit jaar?

Mick: Wij hebben meer dan 140 standhouders uit 15 verschillende landen dit jaar. Het zou oneerlijk zijn als ik sommige benoeme en andere niet, maar wij hebben meerdere nieuwe deelnemers die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken. Natuurlijk zijn eigenlijk alle standhouders de moeite waard om te bezoeken op CARP ZWOLLE!

Met meer dan 140 standhouders uit 15 verschillende landen staat jouw favoriete karperfirma ongetwijfeld ook op de beurs!

Gaaf! En wat voor entertainment kunnen de bezoekers verwachten op de beurs?

Wij hebben dagelijks schitterende lezingen in het ‘CARP ZWOLLE Theater’. Er staan over de hele beurs mensen die van alles en nog wat demonstreren. Op de stand van Sportvisserij Nederland is het bijvoorbeeld mogelijk om te werpen, een “karper” te “drillen” of je kunt leren om een super rig te knopen. Op de voerboten vijver mag je zelf de nieuwste voerboten uitproberen. Ik weet dat zowel bij Outdoor Food als bij RidgeMonkey ook kookdemonstraties worden gegeven! Er zijn zoveel professionals op de beurs die graag willen praten en hun tips en trucs willen doorvertellen of juist laten zien.

Diverse gave lezingen worden op CARP ZWOLLE gegeven!

Zijn er ook nog toffe acties waar bezoekers rekening mee kunnen houden?

Wij hebben nog drie schitterende vakanties om weg te geven onder de online ticketkopers, een voor elke dag! Zorg dus zeker dat je online je tickets scoort.

Wat zijn de voordelen als mensen nu al online een kaartje kopen?

Behalve dat ze één van de vakanties van The Carp Specialist kunnen winnen is het ook goedkoper om een kaartje online te kopen. Daarnaast kun je ook rechtstreeks door naar de scanners bij de online ticketdeur en hoef je dus niet in de rij voor de kassa te staan. Ieder online ticket heeft daarnaast een speciale code waarmee je drie schitterende video’s op de KWO Community kunt bekijken – GRATIS!

Met een online ticket voor Carp Zwolle kun je DRIE KWO movies helemaal gratis bekijken!

Bedankt voor je antwoorden Mick! Zo te horen zijn er volop gave dingen te beleven op de beurs.

Wil je meer weten over de achtergrond van Mick Paine? Check dan de KWO Podcast die met hem werd opgenomen!

Mick organiseert al jarenlang het grootste karperevent van Europa!

Check hieronder ALLES wat je moet weten over de beurs.

CARP ZWOLLE 2020 – The heart of carp fishing

De organisatie aan het woord: Langzaam maar zeker maakt CARP ZWOLLE zich op voor alweer de 26e editie van Europa’s grootste en mooiste karperbeurs. Van 31 januari t/m 2 februari 2020 zijn de IJsselhallen in Zwolle tot de nok gevuld met alles op het gebied van karpervissen. Als je hier niet vindt waar je naar op zoek, bent dan is de kans groot dat het niet bestaat!

Als het product niet op CARP ZWOLLE is te vinden, dan bestaat het waarschijnlijk niet!

140 Standhouders verdeeld over 20.000 m²

Ook dit jaar staan de IJsselhallen weer ramvol met alle populaire merken en producten op het gebied van karpervissen. Met een beursoppervlak van 20.000 m² hoef je je geen moment te vervelen! Hengels, molens, luggage, voerboten, end tackle, kleding, aas of wat dacht je van visvakanties of complete boten? Met meer dan 140 verschillende stands heb je altijd wat te kiezen! Ben je benieuwd of jouw favoriete merk dit jaar ook aanwezig is, neem dan even een kijkje op de deelnemerspagina van CARP ZWOLLE.

Voor iedere karpervisser zijn er volop dingen te beleven op de beurs!

Primeurs

CARP ZWOLLE wordt door standhouders aangepakt om hun laatste innovaties en producten te tentoonstellen voor het eerst aan het grote publiek. Breng je een bezoek aan deze karperbeurs, dan weet je dus zeker dat je verrast zult worden door leuke, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van karpervissen. Bovendien kun je alles aanraken, ruiken en vasthouden, en zijn de bekende testvissers van de verschillende merken aanwezig om jou een persoonlijke uitleg te geven over hun nieuwste producten.

Bij iedere stand zijn experts aanwezig om je de ins- en outs van hun producten te demonstreren.

Activiteiten 

Ook in 2020 is er weer genoeg te beleven op CARP ZWOLLE. Zo worden er ook dit jaar dagelijks een aantal zeer interessante lezingen van professionele karpervissers gehouden, kun je voerboten testen in onze vijver en verbeter je je werp en dril-skills op ons jeugdplein. Dit jeugdplein vind je in hal 5 en is helemaal ingericht voor de jeugdige karpervissers. Wil je meer weten hierover? Klik dan HIER!

Op de beurs wordt volop aandacht besteed aan de jonge karpervisser.

Lezingen

Op Carp Zwolle worden diverse lezingen gegeven door Darrell Peck, Michiel Pilaar & Mark Hofman, Jakub Vágner en Christopher Paschmanns & Andreas Hetzmannseder. Enorm leerzaam, maar uiteraard ook voorzien van de nodige humor en gave anekdotes!

Onder andere Jakub Vágner geeft een spectaculaire lezing!

Maak kans op een visvakantie met je online tickets

Kaarten voor CARP ZWOLLE kun je natuurlijk aan de deur kopen, maar nog slimmer is het om ze van tevoren online aan te schaffen. Voor een e-ticket betaal je namelijk minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. Daarnaast speel je met een e-ticket automatisch mee om een visvakantie te winnen en ontvang je van KWO maar liefst DRIE gratis member movies! Reden genoeg om je ticket online te kopen.

Scoor je ticket online en check drie films op de KWO Community helemaal GRATIS!

Over de beurs

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 09:00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is CARP ZWOLLE 2020 open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 09:00 maar sluit een uurtje eerder, om 16:00 uur.

Wil jij zeker zijn van een bezoekje aan de beurs? Scoor dan nu online je tickets!

Wil jij meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE breng dan vooral een bezoekje aan www.carpzwolle.nl. Hier vind je alles wat je moet weten!

Tot ziens op de beurs!

De organisatie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl