ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Shimano, Daiwa, Penn en meer big pit molens voor SPOTPRIJZEN bij Fish Inn!

Favoriet Favoriet
Shimano, Daiwa, Penn en meer big pit molens voor SPOTPRIJZEN bij Fish Inn!

Is een uitgebreide introductie nog nodig met zo’n titel… Wij denken van niet! De update hieronder gaat dus over alle flink afgeprijsde molens uit een reeks topmerken die je nu bij Fish Inn kunt krijgen tegen absolute #BODEMPRIJZEN. Dat is natuurlijk helemaal fantastisch dus kijk hieronder snel of er een mooie set voor jou bij zit! 


Fish Inn aan het woord: Wij hebben magazijnen volstaan en verkopen diverse modellen big pit molens nu tegen absolute bodemprijzen. Ondanks deze prijzen koop je enkel en alleen top kwaliteit molens tegen de scherpste prijs. Daarnaast staat onze service natuurlijk hoog in het vaandel en heb je de door jou bestelde molens een dag later al in huis!

Daiwa Emblem QDA van €198,- voor €118.95

De Daiwa Emblem molens zijn voor bijna alle karpervissers sinds vele jaren als een begrip van betrouwbaarheid. Ook de nieuwe Daiwa Emblem QDA molens sluiten hier naadloos bij aan met de nieuwste Daiwa ontwikkelingen en technieken en bieden daardoor een Big Pit molen die de hoogste belasting aan kan en altijd betrouwbaar blijft. Voor deze top prijs weet je zeker dat je een bonk Daiwa kwaliteit in handen hebt!

Meer lezen en bestellen kun je HIER

Voor slechts €118,95 scoor je deze kwalitatieve Daiwa Emblem QDA molen.

DAM Quick SLS DLX 970 FD van €159,- voor €99.95

De dam Quick SLS DLX 970 FD is het vlaggenschip bij de karpermolens van het merk Dam en Mad. De afkorting DLX staat voor deluxe wat geld voor zowel uiterlijk als ook voor het innerlijke zoals de tandwielen , kogellagers , zwengel en alle andere delen die deze karpermolen heeft. Van de buitenkant heeft deze karper molen een slanke, mat zwarte uitstraling die het oog streelt. De hardhouten knop op de zwengel maken de luxe look en prestaties van deze molen helemaal af!

Meer lezen en bestellen kun je HIER

Duitse degelijkheid!

Shimano Speedcast 14000 XSB van 179,- voor €99.95

De Shimano Speedcast 14000 XS-B is een bigpit karpermolen met een krachtige 4.3:1 overbrenging. Daarnaast is deze Shimano Bigpit molen voorzien van X-ship technologie die zorgt voor een maximale stijfheid van de body. Deze combinatie van features zorgen ervoor dat geen enkele karper te sterk is voor deze bonk van een karpermolen. Om de perfecte controle tijdens een dril te behouden is de Shimano Speedcast 14000XSB molen voorzien van een instant drag slip. Kortom, deze Shimano molen is voorzien van alle features die wenselijk zijn tijdens het karpervissen.

Meer lezen en bestellen kun je HIER

Het broertje van de Ultegra.

Okuma 8k FD van €149.95 voor € 89.95

Okuma staat altijd al voor kwaliteit en heeft met deze Okuma 8K karper molen de perfecte Okuma big pit molen voor de karpervisser op de markt gebracht. De Okuma 8K is uitgevoerd in mat zwart en is voorzien van een luxe houten zwengel die het oog streelt. Om altijd de perfecte kracht en duurzaamheid te garanderen is deze molen voorzien van 6 roestvrij stalen kogellagers die i.c.m. het wormwiel transmissie systeem zorgen voor een zeer lange levensduur. De quick drag slip is met zijn Multi-disc geolied slip systeem de perfecte slip die altijd soepel zal blijven lopen. Alsof de prijs nog niet laag genoeg is wordt deze molen geleverd met een gratis aluminium reserve spoel.

Meer lezen en bestellen kun je HIER

Deze Okuma molens heb je nu praktisch voor de helft!

Penn Affinity II 8000LC nu voor maar € 99.95

Na het grote succes van het eerste model Penn affinity is er besloten om deze Affinity een update te geven met een nog betere opspoeling van de lijn met een beter Slow Oscillation systeem waardoor er nog betere kruiswikkelingen op de spoel ontstaan, Dit in combinatie met de long Cast aluminium spoel zorgen voor ultieme werpprestaties. De Penn Affinity karpermolen is voorzien van 6+1 gesealde roestvrijstalen kogellagers en het befaamde HT-100 carbon slipsysteem zodat jij iedere karper de baas zult zijn!

Meer lezen en bestellen kan HIER

Herken je ze? Pilaar vist er al sinds begin 2018 mee en is ontzettend tevreden!

Wil je jouw setup upgraden, vernieuwen of wil je gewoon eens wat anders? Sla nu je slag!

Naast deze 5 top aanbiedingen bij Fish Inn hebben ze altijd een superscherp assortiment van 15000 artikelen op voorraad. Als deze artikelen worden met de grootste zorg verpakt en zo snel mogelijk naar jou opgestuurd zodat je spoedig naar het water kunt vertrekken. Alle molens van Fish Inn bekijk je hier.

Fish Inn heeft alles voor de karpervisser. Bezoek de store aan de Doctor Cuypersstraat 24 te Venlo.


Op zoek naar meer aanbiedingen als deze? Klik hier om de webshop van Fish Inn te bezoeken en bekijk ook zeker de Facebookpage om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl