ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Shimano Experience Center opent deuren in Valkenburg

Favoriet Favoriet
Shimano Experience Center opent deuren in Valkenburg

Vrijdag 12 april werd het Shimano Experience Center in Valkenburg (Limburg) geopend. De grote Japanse producent van onder andere hengelsportartikelen stelt winkeliers en vissers nu in staat ALLES te bekijken en te testen.


Het center werd geopend met een ceremonie onder voorzitterschap van Taizo Shimano, Senior Executive Vice President van Shimano Inc, en Marc van Rooij, president van Shimano Europe Group.

Shimano: Loop ons Shimano Experience Center in en laat je gastvrij ontvangen door onze host(ess) met heerlijke koffie en een stuk Limburgse vlaai. Beleef in het Shimano Experience Center de diverse mogelijkheden met betrekking tot de hengelsport. De ‘Fishing Experience’ neemt je mee naar de immens populaire wereld van de hengelsport en al zijn bijzonderheden. Sla een vis aan de haak op de splinternieuwe Shimano visvijver of kies je eigen gevecht op de simulator met een forel, snoek of bonito! Let op, spierballen vereist! Daarnaast kun je kennis maken met onze historie, up-to-date blijven over de allernieuwste technologieën en exclusieve items kopen in onze fanshop.

Voor de sportieve visser kunnen ook de fietsproducten van Shimano getest worden.

Het nieuwe Shimano Experience Center werd vrijdag 12 april officieel geopend in Valkenburg, in de Nederlandse provincie Limburg. Shimano’s Experience Center brengt alle elementen van de Japanse bedrijfsbelangen samen, waaronder fietsen, vissen en roeien.

Het centrum is nu open voor iedereen, van serieuze sportliefhebbers tot vakantiegangers en nieuwsgierige voorbijgangers. Bezoekers zijn zeven dagen per week welkom zonder reservering. Rob Damoiseaux, manager van Shimano Experience Center, sprak over de positieve impact op de regio: “De belangstelling en het enthousiasme dat we van lokale clubs en bedrijven horen is ongelooflijk geweest, er is een enorme honger naar fietsen, vissen en roeien in de regio. Ik ben enthousiast over wat we hier hebben gemaakt en wat er de komende maanden zal gebeuren. Ik ben vooral erg trots op het samenstellen van een geweldig team dat elke bezoeker een enthousiaste ontvangst en persoonlijke aandacht zal geven.”

Marc van Rooij, president van Shimano Europe Group, sprak over het Experience Center dat de detailhandel in fietsen en visuitrusting ondersteunt: “Het belangrijkste doel van het Center is om al onze retailers extra ondersteuning te bieden voor hun klanten als het gaat om het testen van bestaande en nieuwe technologieën.

Genoeg ruimte om te fietsen, vissen of roeien!

Het Shimano Experience Center is te vinden op Leeuw terrein Valkenburg: Prinses Beatrixsingel 2, 6301 VL Valkenburg.

Tot snel!

Shimano


Ga voor meer informatie over het Shimano Experience Center naar de website

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl